上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p583&584 可一不可再嘅珍藏。。。

收藏  |  訂閱
1.4k  4.4m

引用:
原帖由 bentayga 於 2019-1-24 08:45 AM 發表 查看引用來源
打咗格都睇到阿嫂係pink lin喎!羨慕死人了!
咁你都睇到? 嗱 我打咗格架啦

引用:
原帖由 hz3331 於 2019-1-24 12:31 PM 發表 查看引用來源
司機咁都唔屌你老婆又講唔過
有工人喺到所以先敢玩啦 如果得老婆自己喺屋企我哋就唔會夠膽玩

今日兩公婆一齊放假 食完晏之後同老婆一齊去咗買餸 唔睇都唔覺老婆今日條裙原來係咁透。。。

今日返佢老媽子到食飯所以我哋都冇咩特別諗住玩野,今次真係佢自己無啦啦整躂癩,笑死我。我特登唔同佢講由得佢。

繼續行。。。 哈哈 
沿途都有啲麻甩佬眼望望

之後我慢慢行開啲等我可以睇下其他人啲反應,老婆成日回頭叫我行快啲。我追返佢自己慢慢又開始同佢保持距離。。

之後發覺有個著住間條衫嘅男人吊住我老婆尾,直覺話我知佢應該係目及緊野,行近啲個男人見到佢揸住部電話,都唔知佢有冇影我老婆相。

之後行緊返佢老媽之屋企嗰時我先同老婆講話佢條 tback好吸引呀衰婆,之後佢即刻望自己條裙問我講緊乜,我先俾返啲相佢睇。佢又喺到又打又鬧咁話鬼我(當然唔係堅嬲嗰隻) 不過佢都有啲驚個男人影咗佢相,但係我臨尾先見到個男人原來揸住電話喺手,所以我都冇計 哈哈

引用:
原帖由 enochlcw888 於 2019-1-24 02:31 PM 發表 查看引用來源
老婆有冇帶Bra?
有 因為今日完全冇諗住玩野

引用:
原帖由 Eddiepky68 於 2019-1-24 02:33 PM 發表 查看引用來源
睇黎你同亞嫂今晩又要喺新床大戰一番🤤🤤
張新床其實唔喺俾我哋瞓,係真係遲啲有個親戚嚟住俾佢瞓嘅。不過今晚應該會喺自己床大戰一翻 哈哈

引用:
原帖由 不動明皇 於 2019-1-24 03:15 PM 發表 查看引用來源
類似既經驗我都試過
不過就冇阿嫂甘激, 只係條女著左低腰牛.
MU底揀野時.條T 走晒出黎..之後條女附近特別多男人揀野...:smile_30:

我又扮唔識..又走埋佢揀野....超正!!! ...
如果露埋條屎忽罅出埋嚟仲正

引用:
原帖由 Eddiepky68 於 2019-1-24 04:37 PM 發表 查看引用來源
你老婆應該都享受。吾好忘記,條裙喺佢自己買,自己話要著出街。佢點會吾知條裙咁透呀?
都有可能係個衰婆自己想引下人都唔定架

引用:
原帖由 粗筆人 於 2019-1-24 03:09 PM 發表 查看引用來源

條T仔攝入股溝中;更顯得她的肉肉靚股;引到個男人想老漢推你老婆
等我今晚一 邊插佢一 邊喺佢耳邊同佢講先

引用:
原帖由 andy63 於 2019-1-25 02:28 AM 發表 查看引用來源

我都同師兄一樣,因我老婆D全相相好多老友都睇過,所以佢時會同佢講呀邊個睇哂妳全相,佢話妳個閪好靚喎,第一次同佢講佢話有冇攪錯!俾你老婆D相人睇! 到之後同佢講佢話係咪!  ...
你老婆冇嬲你俾0西佢全相你啲老友睇?咁我老婆又未去到呢個level啦,佢實嬲死。咁你老婆見到你啲老友嗰時有冇覺得尷尬?

引用:
原帖由 taifai88 於 2019-1-25 08:14 AM 發表 查看引用來源

樓主好似昔日嘅Ching 喎
Tim.................!
我知你講緊邊個,不過我唔係。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆