分享人妻 p589 新update。。。

收藏  |  訂閱
5  4.5m

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2020-4-29 07:24 發表 查看引用來源
呢排工作量唔多 又成日喺屋企,所以尋日諗住搵返啲舊game出嚟打吓。因為真係太耐冇玩,部機就喺廳封o西塵,但係啲game就唔知喺邊。

我唯一諗到嘅就可能係喺老婆三叔宜家瞓緊嗰間房。佢未嚟住之前嗰間房通常都係用嚟俾我擺 ...
wa...去到keep住啲底衫褲
師兄你真係要小心喎! 再係咁引三叔, 等陣佢真係做咗啲咩事, 搞到親戚上頭面阻阻都唔好啦!
小心處理

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2020-5-14 08:16 發表 查看引用來源
呢排我個post靜咗好多,仲成日沈到落第二頁,唔知各位係唔係睇厭咗我老婆啦,我淨係知個帖越嚟越鬼影都冇隻,搞到我都冇乜心情上嚟更新所以好耐冇上過嚟。

不過尋晚俾我影到張靚相,我又身痕想post上嚟開心share吓。如果呢張 ...
呢個角度影落去真係正到飛起
齋睇相都硬晒

師兄勁喎! 咁都影到出黎
阿嫂唔止身材靚, 連鮑魚都咁靚真係無得頂喎

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2020-5-21 08:15 發表 查看引用來源
尋日同老婆都留咗喺屋企做嘢冇返公司,晏晝老婆收到佢表姐電話話佢會帶埋個仔上嚟探佢哋啊嫲同食埋飯。老婆啊嫲知道個孫上嚟之後就即刻叫咗三叔同佢一齊落樓買餸加料。
自從上次表姐上嚟走光俾我𥄫到仲露出埋佢(p254) ...
師兄你老婆就咁瞓係廚房地下? 你廚房咁乾淨

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-1-20 00:24 發表 查看引用來源
呢個場真係越嚟越悶,我影得咁辛苦又打咗成偏報告出嚟都係咁靜。所以我呢排冇衝動上嚟都真係唔係冇原因 😅
呢到真係好似越來越少人,師兄我有一直follow你的帖
希望你能繼續share la

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-2-14 09:42 發表 查看引用來源
呢排真係冇乜心情,暫代個馬拉婆搏表現chur到我哋盡。不停接job不停要我哋OT,加上公司蝕緊錢個個星期唔同部門都有staff俾人炒,唔做好啲隨時連份工都冇埋。唔好話上嚟出post,就連同老婆扑嘢嘅次數都少咗,真係人都顛。

老婆 ...
師兄新年快樂呀!
阿嫂肯咁氹你,咁好嘅女人真係無得頂

加油呀!

本帖最近評分記錄

前往最後回覆