分享人妻 p583&584 可一不可再嘅珍藏。。。

收藏  |  訂閱
36  4.4m

回覆 425# 最錫我老婆 的帖子

嘩!隻camel toe真係一流呀!

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2020-5-14 08:16 發表 查看引用來源
呢排我個post靜咗好多,仲成日沈到落第二頁,唔知各位係唔係睇厭咗我老婆啦,我淨係知個帖越嚟越鬼影都冇隻,搞到我都冇乜心情上嚟更新所以好耐冇上過嚟。

不過尋晚俾我影到張靚相,我又身痕想post上嚟開心share吓。如果呢張 ...
阿嫂咁大反應莫非師兄未同過阿嫂影啪啪片?

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2020-6-19 13:36 發表 查看引用來源
衰婆唔知係唔係因為我上次罰佢要佢唔著底褲見客,玩報復。呢排乜都同我玩對抗,叫佢影俾我睇佢著乜,唔影。出親街唔係legging就長褲,喺屋企著大碼tee都要無啦啦著條短褲喺底,擺到明玩嘢。問佢係咪玩報復佢又死口話冇,傻嘅都知 ...
嘩!堅大波!咁嘅角度唔講重以為係膝頭哥!

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-2-27 09:46 發表 查看引用來源
尋日同咗條馬拉婆出咗去做嘢,因為我公司係做同物業管理有關嘅嘢,所以成日都要出去睇樓。我自己已經大把嘢喺手,馬拉婆自己又接多咗幾單嘢返嚟做。無啦啦又捉埋我出去叫我幫手跟埋,慌佢唔係做得高層耐,坐慣咗office好耐冇出 ...
小弟最喜歡大大份啲囡囡,馬拉婆啲身型正正係我杯茶,現場睇真係會扯晒旗,師兄可否形容吓馬拉婆樣貌?

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-3-24 07:22 發表 查看引用來源
自從上次我出post講我同馬拉婆出去做嘢嗰陣走光單嘢之後馬拉婆都冇著過短裙,呢排段時間我都有同佢出過去做嘢同跟客,不過佢日日都係著褲所以我都冇乜特別出關於佢嘅嘢。

不過尋日終於見到佢著裙,佢著咗條粉紅色嘅絲質短 ...
馬拉婆身裁真係堅正,今次連屎忽嗰兩舊肉都若隱若現,重睇埋條T仔,好難唔扯旗囉!

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-5-28 12:11 發表 查看引用來源

佢嗰邊啲表姐表妹入面得佢一個係pink lin,遺傳咗佢老母啲基因
師兄又知外母乸係pink lin?莫非。。。

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-9-23 12:59 發表 查看引用來源
佢頭先郁應該只係轉身再瞓過。。。
我啱啱再入去佢已經變咗打平向上瞓。。。

https://i.postimg.cc/L52WDmgk/D296-AA01-2326-4-F13 ...
師兄今鑊真係搵命搏,如果姨仔醒咗就大檸樂,家變都有份呀!

前往最後回覆