分享人妻 p583&584 可一不可再嘅珍藏。。。

收藏  |  訂閱
6  4.4m

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-1-22 08:48 PM 發表 查看引用來源
話明分享同老婆露出,呢個post當然唔會淨係post吓老婆啲私照就算啦,今次先講吓較早期嘅一次露出經歷。

嗰次同老婆一齊去聽個seminar,嗰日我老婆著咗件非常之低胸嘅小背心,佢根本唔需要點郁個身都已經會好容易走光。我哋約咗喺會場門口見,我一見到佢已經忍唔住喺佢耳邊同佢講佢件背心好正,唔洗郁我已經目及到佢個bra。
佢好大力咁打咗我一吓然之後就用手遮住個心口,然後咬住唇咁睥咗我一吓示意唔 ...
樓主老婆身材十分正!你一定好享受

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-1-23 01:15 PM 發表 查看引用來源
老細打嚟尋晚有份野原來我失魂帶走埋,要即刻返公司俾佢。。。即刻絕望。。。

同老婆講完。。。唯有繼續追問老婆屋企情況,佢話佢問咗司機可唔可以加錢幫佢砌埋張床等我唔洗ot完仲要砌,司機ok咗。佢話司機宜家喺客房入邊砌緊張床,而佢就喺廳沙發上面。。。
我冇得返去玩已經勁死狗,衰婆仲要send張咁嘅相過嚟。。。。

https://i.postimg.cc/Lgm89FKL/58334-EA3 ...
好有情趣呀!太幸福有個咁識玩既老婆

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-1-23 06:01 PM 發表 查看引用來源
啱啱同老婆激戰完,頭先聽老婆講返成件事真係未聽 完已經忍唔住要㩒佢落床。。。

頭先趕到返屋企嗰時見到張床已經砌起,司機比我想像中後生,應該30左右高瘦身型。我返到屋企嗰時司機已經清緊場,見到老婆拿著銀包啱啱喺睡房出嚟,經過我嗰時佢俾咗個嬲嬲哋但帶點兒輕挑嘅眼神俾我。我就至愛佢呢啲表情架啦,因為佢呢個樣啫係代表實有啲野。

個司機一出門口我即刻推老婆埋牆要佢俾我望真啲佢。真係好鬼正,絲質吊 ...
只能說個司機應該好買六合彩

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-1-24 02:19 PM 發表 查看引用來源
今日兩公婆一齊放假 食完晏之後同老婆一齊去咗買餸 唔睇都唔覺老婆今日條裙原來係咁透。。。

今日返佢老媽子到食飯所以我哋都冇咩特別諗住玩野,今次真係佢自己無啦啦整躂癩,笑死我。我特登唔同佢講由得佢。

繼續行。。。 哈哈 
沿途都 ...
樓主老婆只係著Tback?果然係正!

樓主仲有無影到多啲呀?

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-3-4 01:41 PM 發表 查看引用來源
我老婆從事廣告界行業,加上佢本身鐘意攝影嘅關係,好多時佢公司接咗啲job我老婆除咗follow個job之外,仲會客串做埋model嘅角色影下啲硬照咁。 而我亦都會part time幫佢公司做攝影師順便揾下外快。

老婆跟緊個印度公司嘅job。間印度公司喺某間酒店要做個cultural exhibit。作天星期日我老婆要去manage單job。個job嘅detail我就唔多講啦,不過個job需要 ...
樓主現場有冇見到老婆濕濕地?

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-3-5 01:59 PM 發表 查看引用來源

非常之容易挑起佢性欲 兼扯偏向大食嘅女人
同我老婆一樣,haha

本帖最近評分記錄

前往最後回覆