上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p583&584 可一不可再嘅珍藏。。。

收藏  |  訂閱
1.4k  4.4m

引用:
原帖由 粗筆人 於 2019-1-24 06:08 PM 發表 查看引用來源
你要用JJ磨下你老婆的靚股……
我梗係有,佢煮緊飯嗰時我係咁喺佢後面
磨佢 哈哈

引用:
原帖由 叫我做主人 於 2019-1-24 06:48 PM 發表 查看引用來源

師兄,係邊到買嫁?
我都想買返條比我女朋友著🤤🤤👍🏻👍🏻
真係唔知佢喺邊買或者幾時買啦

引用:
原帖由 粗筆人 於 2019-1-25 11:26 AM 發表 查看引用來源

炒菜時行面磨她……前方二手托住波波去揸揸……她一定淫叫……
我從後攬住佢頂下佢磨下佢,不過冇揸佢只係用手喺佢波底摸下,驚佢老豆老母見到呀

引用:
原帖由 sam7211 於 2019-1-25 11:15 AM 發表 查看引用來源

真係好透視,如果我親眼見,都會視姦一下。
無任歡迎 哈哈

引用:
原帖由 粗筆人 於 2019-1-25 11:30 AM 發表 查看引用來源
十隻手指揸住老婆的靚股……前面自己蹲下;幫她乃系……她必然快快來高潮
咁就要返到自己屋企先可以做啦

引用:
原帖由 精蟲蟲 於 2019-1-24 05:31 PM 發表 查看引用來源
真係冇得輸😎正到要j下先
其實我有時會喺佢耳邊同佢講幻想邊個邊個J佢

引用:
原帖由 enochlcw888 於 2019-1-24 02:38 PM 發表 查看引用來源
偷映埋前面看看吖:smile_35:
喺佢老豆老母屋企唔敢亂嚟

引用:
原帖由 粗筆人 於 2019-1-25 11:38 AM 發表 查看引用來源

你老婆的奶奶不大不細;好啱男人手型……你平均玩她波波有冇十分鐘
點止10分鐘呀ching,淨係佢對腳同屎忽都至少玩廿𡃁分鐘啦

引用:
原帖由 mrfour1973 於 2019-1-25 02:10 PM 發表 查看引用來源

有冇小你 搞著她
佢扭下扭下個屎忽想”bell”開我叫我走開我囉 不過冇鬧我

引用:
原帖由 andy63 於 2019-1-25 03:08 PM 發表 查看引用來源

初頭有D唔高興,但我同佢講好嘢怕乜俾人睇,同埋我淨係俾佢睇唔會俾佢keep,怕乜。咁我老婆先慢慢接收。一次同老婆和一朋友食飯,朋友未到前專登同老婆講,佢睇過妳自慰嗰個video架,佢話估唔到妳除咗衫對波都幾大同個閪好濕喎,佢睇完妳套video仲即刻要去厕所添,妳知佢要做乜啦。後來朋友到咗只見佢面紅紅。 ...
其實呢種感覺好正,當佢面對住一個見過佢走光嘅男人面前面紅紅尷尷尬尬 嘅時候(你嘅情形仲顛,直頭睇0西你老婆全相添)
而同一時間個男人又笑淫淫以為你老婆唔知咁,成件事都真係好high
我成日都問我老婆對住呀邊個邊個嘅時候明知佢睇0西你對lin其實有咩feel

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆