分享人妻 p589 新update。。。

收藏  |  訂閱
9  4.5m

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2020-4-29 07:24 發表 查看引用來源
呢排工作量唔多 又成日喺屋企,所以尋日諗住搵返啲舊game出嚟打吓。因為真係太耐冇玩,部機就喺廳封o西塵,但係啲game就唔知喺邊。

我唯一諗到嘅就可能係喺老婆三叔宜家瞓緊嗰間房。佢未嚟住之前嗰間房通常都係用嚟俾我擺 ...
亞嫂條T仔好正撥開舔閪爽😍😍😍

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2020-4-30 09:38 發表 查看引用來源
尋日老婆啊嫲又唔舒服 雖然未至於要入醫院,但係佢老人家身體近呢半年真係差咗好多。所以佢哋嗰邊啲親戚其實已經慢慢開始商量緊啊嫲嘅身後事應該點安排。

尋日老婆大伯亦都打過電話俾老婆同佢傾呢樣嘢,老婆嗰陣喺街,佢 ...
亞嫂仲冇底底底,三叔米睇撚曬,前面可能睇到毛毛添,咁攪法遲吓老婆都俾三叔屌埋

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-3-24 07:22 發表 查看引用來源
自從上次我出post講我同馬拉婆出去做嘢嗰陣走光單嘢之後馬拉婆都冇著過短裙,呢排段時間我都有同佢出過去做嘢同跟客,不過佢日日都係著褲所以我都冇乜特別出關於佢嘅嘢。

不過尋日終於見到佢著裙,佢著咗條粉紅色嘅絲質短 ...
師兄性福,馬拉婆呢D舉動,好似有心引你咁,揾嘢又点會跪上張凳,仲要短裙對住你,我覺得擺明引你,師兄好大機會食到😍😍

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-5-30 15:40 發表 查看引用來源

應該好好啜
表姐好似有心引師兄你喎,女人点趕時間都會執正D先出門,睇嚟師兄有機會食表姐

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-6-11 11:07 發表 查看引用來源

呢啲叫開襠絲襪咩?我唔識㗎,我以為絲襪有分full同half絲襪,表妹嗰對只係普通half絲襪款式咋。

另外,乜你凈係留意到tback咁簡單咋咩師兄?😝
表妹樣靓身材正,仲要系冇毛閪又肥美,舔就一流,襪褲連底底都吾著,表妹都好淫盪😍😍😍

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-6-12 15:14 發表 查看引用來源

都話有著底咯,我現場親眼見到㗎,做乜唔信我啫 😂
年纪大有老花,見到靓女笑哈哈🤣🤣🤣

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-6-17 08:25 發表 查看引用來源

佢都幾滿意 😂
亞嫂肥咗D,身材仲正,屁股有肉好想後屌😍😍😍

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-8-13 02:44 發表 查看引用來源
老婆今朝唔知黐咗邊條根,竟然肯俾我影佢個含樣 😝😝😝😍😍

深消一po,唔post唔得,等唔切第二日先post上嚟啦。俾呢到未瞓嘅師兄們FF吓 😝
晨早睇到鸠都硬,正👍👍

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-8-13 08:03 發表 查看引用來源

何解師兄仲要睇原圖?啲相凈係遮咗我細佬咋喎,又冇遮我老婆,唔通師兄對我碌嘢有興趣?😂
小第怕醜,碌鳩無謂見光啦 😝
亞嫂有第一次以後大把機會影口爆/颜射,女人過到心理關口就咩都玩得

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2022-9-6 16:10 發表 查看引用來源
wow。。。條粉紅色底褲仔好正囉😍😍😍
師兄,亞妹好似冇閪毛囉,舔閪一流😍😍😍😍

本帖最近評分記錄

前往最後回覆