分享人妻 p583&584 可一不可再嘅珍藏。。。

收藏  |  訂閱
19  4.4m

引用:
原帖由 andy63 於 2019-1-25 03:08 PM 發表 查看引用來源

初頭有D唔高興,但我同佢講好嘢怕乜俾人睇,同埋我淨係俾佢睇唔會俾佢keep,怕乜。咁我老婆先慢慢接收。一次同老婆和一朋友食飯,朋友未到前專登同老婆講,佢睇過妳自慰嗰個video架,佢話估唔到妳除咗衫對波都幾大同個閪好濕喎,佢睇完妳套video仲即刻要去厕所添,妳知佢要做乜啦。後來朋友到咗只見佢面紅紅。 ...
師兄調教老婆好得啊!

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-1-25 06:00 PM 發表 查看引用來源

其實呢種感覺好正,當佢面對住一個見過佢走光嘅男人面前面紅紅尷尷尬尬 嘅時候(你嘅情形仲顛,直頭睇0西你老婆全相添)
而同一時間個男人又笑淫淫以為你老婆唔知咁,成件事都真係好high
我成日都問我老婆對住呀邊個邊個嘅時候明知佢睇0西你對lin其實有咩feel ...
答案是什麼呢?

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-1-26 10:54 AM 發表 查看引用來源
早晨老婆

一大早喺到做咩呢?一陣有朋友嚟喎,執咗屋未呢?
阿嫂兩包米唔講得笑,真係堅到無倫,仲突埋點看到乳暈,多謝分享。

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-1-29 06:03 PM 發表 查看引用來源
老婆話佢宜家同幾個同事一齊上咗個男同屋企,仲話會一齊打邊爐。我問佢有冇我份,佢話今晚係即慶所以冇人攜眷出席,冇我份叫我食自己。
我即刻俾我個可憐樣佢睇
老婆之後send咗張相嚟話𠱁返我。

佢仲話宜家佢前面張沙發上面就係佢個男同事坐咗 ...
引你定氹你?還是引同事呢?XD

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-1-30 09:59 AM 發表 查看引用來源
啱啱同老婆食早餐。。。
我: 覺唔覺個waiter成日圍住我哋張檯行嚟行去呀?
老婆: 唔覺喎
我: 你留意下
老婆: (周圍望 見到個waiter經過) 人哋做野行過有咩問題?
我: 你再留意下啦

話口未完個waiter又行過

老婆: (抬頭一望又見到個waiter,仲同佢有眼神接觸)
我: 留意到啲咩?
老婆: 冇乜特別,不過佢見到我就即刻望開囉
我: 咁已經好鬼祟 ...
如果我是waiter,都會忍唔住在阿嫂面前走多幾轉啦!XD

引用:
原帖由 jason_m9 於 2019-1-30 11:39 AM 發表 查看引用來源
我諗就算女人行過都會𥄫下,更何況男人,你老婆副架餐好靚
無錯,師兄老婆真的很不錯。

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-1-30 05:52 PM 發表 查看引用來源

過獎過獎 個衰婆係仲keep得ok見得下人嘅
太謙了,何止見得下人,
入得廚房,上得睡床。
正!👍

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-2-3 06:04 PM 發表 查看引用來源
好慘呀 ,今日無啦啦俾人叫咗返公司 ot 真係冇陰公,心情已經灰到爆。個衰婆明知我灰爆仲要日早send張咁嘅相嚟玩我。。

嬲嬲哋唔理佢,但係過咗冇耐又有啲掛住佢,所以message佢問佢做緊咩

我: 老婆喺邊?
老婆: 出咗 ...
第一張相真係靚到不得了!
多謝分享。。。

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-2-3 09:26 PM 發表 查看引用來源
今日唔知做乜,好似做親乜都向左走向右走kick住kick住咁。星期日俾人叫返公司已經條氣唔順架啦,叫個同事帶份野俾我帶咗成3個鐘頭先帶到過嚟俾我,都唔緊要!等佢帶到過嚟,改埋,要印出嚟,個printer壞埋喎!走過隔離街問個平時吹水吹到熟熟哋嘅呀熟借printer印完出嚟。返到公司仲要執埋人哋啲屎!

好啦,宜家終於走得啦。問老婆喺邊諗住揾佢倍我(玩下,露出下佢舒下壓)。點知佢話同緊佢bff整 ...
背部股屁罅極誘人。

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-3-25 06:08 PM 發表 查看引用來源
泰國旅行就未去啦,因為其實我同老婆都仲未confirm幾時行得開。我都好想快啲有得去睇下我老婆點樣益我兩個朋友。

不過未有得去旅行之前,我先出第五擊俾大家欣賞下先啦。

呢set都係早前我哋上大陸喺我死黨屋企住嗰幾日影嘅最後一set相。呢set相嘅背後其實有段小插曲。喺我哋返香港之前嗰晚我死黨帶咗我哋去佢屋苑下面個熱水池到一邊飲啤酒一邊吹水。

我老婆著咗件綁繩嘅比堅尼top,個池只 ...
師兄老婆身材超正,
多謝分享。

前往最後回覆