上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p589 新update。。。

收藏  |  訂閱
57  4.5m

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-5-7 09:20 發表 查看引用來源
大家好似已經對我老婆對腳冇乜反應咁,唔通各位宜家凈喺想睇我個ex?
應該仲有更正的🤭🤭

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-5-9 06:48 發表 查看引用來源
尋日老婆三叔帶咗老婆個啊嫲出去,難得我哋兩公婆終於可以喺屋企過吓2人世界,當然唔會放過呢個機會喺屋企親密吓。

老婆啊嫲同三叔喺我哋到都住咗差不多年幾兩年啦,以前性起鍾意幾時屌就幾時屌,睇睇吓電視,上上吓網想嚟就 ...
亞嫂仲有無嬲呀!

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-5-14 10:02 發表 查看引用來源
再嚟放閃幾張ex嘅相,呢set魚網我當年𠱁到口水都乾埋佢先肯買嚟著俾我睇㗎 😝
亞嫂同ex都有個共通點,就是喜歡剃毛

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-5-16 07:37 發表 查看引用來源
老婆其中一個表妹原本上年6月擺酒結婚,但因為疫情關係結唔成,delay到上年11月,當然又係冇得結。佢哋Delay到宜家已經唔想一拖再拖,最後決定今年6月簽紙細細哋結咗佢就算。

因為限制嘅關係,佢哋決定限制人數內嘅人裡面全部 ...
咁亞嫂當晚應該都有相似情況

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-6-11 11:07 發表 查看引用來源

呢啲叫開襠絲襪咩?我唔識㗎,我以為絲襪有分full同half絲襪,表妹嗰對只係普通half絲襪款式咋。

另外,乜你凈係留意到tback咁簡單咋咩師兄?😝
好似是“原型畢露”。。。

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-7-2 16:27 發表 查看引用來源

3表姊妹師兄最鍾意睇邊個先
當然是亞嫂啦!

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-7-8 15:14 發表 查看引用來源
啱啱個星期六喺屋企hea咗全日,老婆上身著住件黑色tee下身短褲,普通屋企衣著look冇乜特別。

老婆成個下晝都攤喺sofa到睇電視,咁我就喺房打機,打咗幾粒鐘之後出廳見老婆仲係打橫咁攤咗喺sofa,佢三叔就坐咗喺老婆對腳隔離。 ...
星期日條T褲好正呀!

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-2-3 16:23 發表 查看引用來源
呢排同一位師兄傾開計,佢同我講話佢自己都對佢啊哥個老婆充滿性幻想,但係因為佢同佢啊哥都各自搬咗出去分開住,每逢有啲咩家庭聚會先有得見佢啊嫂。

所以佢話佢其實好羨慕我老婆個三叔可以同自己充滿性幻想嗰個對象一齊 ...
其實亞嫂咁樣飛釘,比露出來得更自然。。。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆