上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p583&584 可一不可再嘅珍藏。。。

收藏  |  訂閱
508  4.4m

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-4-9 13:49 發表 查看引用來源
如果日後再偷影到人妻沖涼或者換衫都話有可能可以影到佢對波,或者就算佢件衫走光都有可能影到波。但後妹妹你話點影,就算沖涼換衫偷影佢,都係最多睇到佢啲毛。但係要影到佢成隻鮑魚全相,我諗真係除咗佢今次食完藥瞓到昏迷 ...
正呀!果然係良家,妹妹仲係夾到好實,冇分開到。証明真係好少做!師兄真係有福氣!😉

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-4-9 14:21 發表 查看引用來源

仲有個幾禮拜到啦
到時玩得開心啲!開發多啲人妻啦!😂

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-4-9 16:25 發表 查看引用來源

我都係盡量想做到俾到代入感大家 🫶🏻
咁師兄絕對做到!👍😉

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-4-9 22:39 發表 查看引用來源

冇啦,佢之後個身忽然間郁咗下,淆底即stop啦
希望下次仲有機會啦!

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-4-9 22:40 發表 查看引用來源

人妻唔容易攻破,仲未有機會影到佢對波,不過影到佢個西真係一個好大嘅bonus
慢慢來總有機會嘅!可能去旅行有機會呢!

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-4-9 23:14 發表 查看引用來源

我都希望有啦
師兄應該掂嘅,對你有信心!😉

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-4-9 23:48 發表 查看引用來源

我哋間cabin有個後園同自己條河,應該都有啲私隱,想人妻玩完水喺後面唔著衫曬吓太陽,但係我覺得佢唔會肯
氹下佢囉,可能去旅行會開放啲呢!

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-4-10 09:02 發表 查看引用來源

我諗住去之前嗰幾日就開始同佢講吓個浴缸對住後花園,衫都唔洗著曬完太陽即刻入去浸浴,超方便之類嘅嘢,睇吓佢反應先
咁都好吖!慢慢引導佢!開始嘅時候咪夜晚,如果佢接受就可以再試下日頭!

引用:
原帖由 平衡生活 於 2024-4-10 09:28 發表 查看引用來源

第一晚去到同佢嚟一個鴛鴦浴,然後一齊全裸行出去花園兜個圈試下水溫。夜晚黑媽媽女方容易接受冇咁怕醜。
啱呀!仲可以一路浸一路挑逗下佢。可能易啲令佢開放啲!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆