分享人妻 p589 新update。。。

收藏  |  訂閱
7  4.5m

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-1-22 01:19 PM 發表 查看引用來源
p.1 優質股
p.3 seminar內的露點。。。
p.4+5 老婆屋企等送貨
我第一偏文俾人ban咗話因為我淨係講走光,冇提及任何性誘惑,呢次我有講埋我同老婆因為走光引人引到自己都越嚟越大食,冇違規冇離題啦卦。

呢排睇咗好多露出嘅文,睇到自己都忍唔住要share下自己同老婆嘅野。基本上我都係有舖露出癮,同老婆拍拖到結婚,佢由一個怕羞妹,俾我調教到玩得又露得。
我同佢都好鐘意影 ...
阿嫂個躉,狗仔一流!

阿嫂真係幾正

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-1-26 10:54 AM 發表 查看引用來源
早晨老婆

一大早喺到做咩呢?一陣有朋友嚟喎,執咗屋未呢?
睇嚟阿嫂已經愛上露出同被視姦!

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-3-6 12:43 PM 發表 查看引用來源
第三擊!

我有個死黨識咗個大陸女人,幾年前仲結埋婚移居埋上大陸定居。上年年中我同老婆去咗大陸旅行玩。我哋喺佢到住咗幾日,第一日去到佢屋企佢話整餐飯同我哋洗塵。佢屋企係開放式廚房,即係廚房同廳連埋一齊。死黨喺廚房煮飯,我同老婆喺廳,死黨一路同我吹水想當年,我同老婆就偷偷哋喺廳。。。

https://i.postimg.cc/H8LGjMxY/AB934311-7-E15-43-D2-BF ...
師兄,呢輯相真係正到無倫!
未知可否賜我彩蛋原圖呢?

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-3-12 06:18 PM 發表 查看引用來源

見你咁有誠意 已pm你
我都想要喎,師兄!
Thx!

引用:
原帖由 andyqqb 於 2019-3-14 12:17 AM 發表 查看引用來源
好激、如果在你朋友房門口重激同刺激、我想你同你老婆會high  
阿嫂身型真係愈睇愈覺得正!

第二套堅正!
不過如果我係師兄你,會買晒兩套!

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-6-20 03:35 PM 發表 查看引用來源
今日我想share一單老婆唔小心走光嘅經歷。

612當日我同老婆,連同老婆嘅好姊妹同佢老公一齊上街遊行。因為明知道返屋企會比較困難,而老婆姊妹住嘅地方比較方便。所以我同老婆一早已經執好0西野當晚去佢姊妹到借宿一宵。

就喺返到老婆姊妹屋企,老婆沖完涼,換好0西瞓覺衫 坐喺廳到玩電話同睇電視之際。俾我發現老婆條短褲仔走0西光。當時老婆姊妹啱啱入咗廁所沖涼,佢老公就同我一齊坐喺地下,睇落就好 ...
師兄,可否賜我原圖?
等我都埋一份,Thx!

本帖最近評分記錄

前往最後回覆