上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p589 新update。。。

收藏  |  訂閱
1.4k  4.5m

啱啱同老婆食早餐。。。
我: 覺唔覺個waiter成日圍住我哋張檯行嚟行去呀?
老婆: 唔覺喎
我: 你留意下
老婆: (周圍望 見到個waiter經過) 人哋做野行過有咩問題?
我: 你再留意下啦

話口未完個waiter又行過

老婆: (抬頭一望又見到個waiter,仲同佢有眼神接觸)
我: 留意到啲咩?
老婆: 冇乜特別,不過佢見到我就即刻望開囉
我: 咁已經好鬼祟啦,你再留意下佢

之後waiter短時間內又行過咗幾次

老婆: (望下自己 之後知道發生咩事)
我: 唔好郁,你留意佢對眼

之後我叫個waiter埋嚟,求其問咗佢啲野同佢傾咗陣,waiter走咗之後

我: 點呀,有冇見到佢對眼目及野?
老婆: (反白眼唔應我) 你唔講我都唔知囉ok。唔洗審你一早就知仲俾佢目及咗好耐啦?
我: 你真係了解我架啫

老婆: 警告你小心你唔好俾人見到張相呀
我: 知啦 你睇下,hide咗喺個folder到啦

哈哈 sorry老婆

引用:
原帖由 bblcs 於 2019-1-30 10:34 AM 發表 查看引用來源

如果係真空就正啦,個侍應一定好好服務😂
哈哈 要返工唔可以真空

引用:
原帖由 精蟲蟲 於 2019-1-30 03:59 PM 發表 查看引用來源
樓主要對對你老婆J下先
那引誘度比做愛更扯旗
我幻想J晒落你老婆阿腳,對奶,同塊面度先
顏射佢一定好正
你所講嘅我全部成日都做 (當然老婆ok程況底下) 哈哈

引用:
原帖由 不動明皇 於 2019-1-30 05:38 PM 發表 查看引用來源
阿嫂真係正到暈..勁葡萄囉
多謝ching

引用:
原帖由 sam7211 於 2019-1-30 04:15 PM 發表 查看引用來源

無錯,師兄老婆真的很不錯。
過獎過獎 個衰婆係仲keep得ok見得下人嘅

引用:
原帖由 FIFA08 於 2019-1-30 03:02 PM 發表 查看引用來源
做你老婆公司的同事真係慘,日日有得睇但又冇得食。。。。
有得佢哋睇已經好幸福 哈哈

好慘呀 ,今日無啦啦俾人叫咗返公司 ot 真係冇陰公,心情已經灰到爆。個衰婆明知我灰爆仲要日早send張咁嘅相嚟玩我。。

嬲嬲哋唔理佢,但係過咗冇耐又有啲掛住佢,所以message佢問佢做緊咩

我: 老婆喺邊?
老婆: 出咗街啦
我: 下?去邊?你唔係等我收工架咩?
老婆: 都唔知你幾耐,我肚餓呀
XX(我老婆bff)約我去食野我去緊啦
我: 咁我收工去邊揾你呀。。。。
老婆: 唔知呀 你收工call我先算啦

我:做咩咁閃呀
老婆: 入邊仲閃呀

我:你附近冇人咩??
老婆: 周圍都係人,我到啦 byebye

頂你。。。。今晚你就知死。。。

今日唔知做乜,好似做親乜都向左走向右走kick住kick住咁。星期日俾人叫返公司已經條氣唔順架啦,叫個同事帶份野俾我帶咗成3個鐘頭先帶到過嚟俾我,都唔緊要!等佢帶到過嚟,改埋,要印出嚟,個printer壞埋喎!走過隔離街問個平時吹水吹到熟熟哋嘅呀熟借printer印完出嚟。返到公司仲要執埋人哋啲屎!

好啦,宜家終於走得啦。問老婆喺邊諗住揾佢倍我(玩下,露出下佢舒下壓)。點知佢話同緊佢bff整緊甲,之後仲話會做埋facial,話會有排叫我自己返屋企或者自己揾節目。

真係噪咗,但又唔吊得因為其實佢又冇錯架喎,係我自己要ot佢自己有節目又好正常架喎。但係總知就噪底啦。
嬲嬲哋上嚟出個帖降下火先。

我開頭講過我同老婆都係鍾意影相,仲係因為影相而識。我仲提過開頭我哋成日會周圍去影相,之後影下影下越影越大膽,到到某個位老婆亦都開始願意做下model俾我影下啲sexy相。

我個帖出過嘅相都係影老婆走光或者引緊人嘅相,見未出過我哋啲私影,今日嬲嬲哋就出下先。哈哈

介紹下先,呢條情趣裙係我之前買俾佢嘅,佢見到之後嘩嘩聲話點著出街呀又呢又路咁。我仲話咪玩啦呢條裙著出街人哋都當你有病啦!
我買俾你喺屋企著俾我睇同影下靚寫真架!

呢條點著出街呀 傻的嗎? 哈哈

附件

引用:
原帖由 Misssexytong 於 2019-2-2 12:05 PM 發表 查看引用來源
有個咁有情趣既老公真好,老婆又咁配合,正正豬
師姐自己都可以試下玩下

引用:
原帖由 做一個小女人 於 2019-2-4 12:55 AM 發表 查看引用來源
羨慕有個甘有性趣既老公
性趣同情趣都係一段感情入邊嘅必需品,最重要係可以大家配合,所以我都好感激我老婆肯配合我嘅

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆