分享人妻 p589 新update。。。

收藏  |  訂閱
8  4.5m

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-10-8 05:16 PM 發表 查看引用來源
同老婆短時間內去咗兩個trip,快閃咗日本同台灣。日本就我同老婆自己兩個去台灣就係同老婆啊嫲同個廢老三叔去。不過兩個trip嘅野我遲啲冇咁忙多啲時間先講,襯宜家有啲空檔講下今日嘅野先

老婆今朝要同個同事出去見客,所以佢同事今朝揸咗公司車嚟屋企接咗老婆之後佢哋就去食早餐然後直接去見客。

大概個半鐘頭之後我收到老婆whatsapp

老婆: 我諗我今日著錯衫

我: ??

老 ...
原圖plx thx

好正呀CHING, 好葡萄

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-4-25 17:51 發表 查看引用來源

細佬我成世仔都冇好運行,唯一最好彩嘅係老婆3張幾嘢對lin同塊西都仲係咁粉嫩。
如果睇埋CHING條野代入感會更加強, ANYWAY已經J左一次, 好正!!

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-9-23 12:59 發表 查看引用來源
佢頭先郁應該只係轉身再瞓過。。。
我啱啱再入去佢已經變咗打平向上瞓。。。

...
好撚正呀!!!樓主好波, 有冇CLOSEUP畀我地睇住佢隻鮑黎J

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-2-9 17:24 發表 查看引用來源

任你影就唔係叫走光相啦,我自己同埋我相信呢到好多師兄弟都係一樣,都係鐘意睇啲女人俾人偷影走光嘅效果。一個女人越唔想俾人睇到嘅嘢,偏偏越俾我哋睇到,仲要影埋,嗰種優越感先係我哋享受嘅感覺。

我老婆好早期已經企定 ...
師兄完全講中睇人走光嗰種興奮刺激感覺出黎!!

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-2-13 15:18 發表 查看引用來源
各位新年快樂!
偷食人妻都有一段時間,我哋都收得好密,身邊冇一個人知。直到啱啱過年之前我講咗俾我最好嘅兄弟知我偷食緊個人妻。呢個friend識咗20幾年,除咗我有鋪露出老婆嘅癮之外,我同佢大家冇嘢唔知,所以絕對信得過。

...
好撚正, 估計現場應該睇埋粒LIN, 你個FD有冇睇到褲襠都拱起埋

師兄好波, 下次同人妻搞野時諗返呢度咁多人都會睇住你POST嘅相打飛機, 希望你都會特別HIGH

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-3-8 14:51 發表 查看引用來源

咁你有冇睇住人妻啲相嚟打飛機先?🤔
梗係有啦, 最鐘意上幾次鬆身衫露胸相, 露毛嗰張都好正

嘩今次呢幾張相真係好震撼, 人妻隻鮑魚好靚

本帖最近評分記錄

前往最後回覆