[原創作品] 終極Boss (更新#1,#4,#14)

收藏  |  訂閱
14  8.1k

終極Boss (更新#1,#4,#14)

我叫T,或者大家可以叫我阿梓。自從喺引版出咗篇文之後,引來的迴響太大,私下有好多相識當年的朋友問我做咩變成咁,又認為我唔應該喺引版出po,繼續喺文學版呢個「較單純」的環境會好d。

由於好多潛水已久的朋友陸續出現,一度令我以為自己拍緊賀歲片,所有主角、配角、過客都再度出現。某人的出現,更令我想起多年前的往事,那個青澀的自己。

就在我以爲「賀歲片」已經完結時,同我傾咗幾日pm的C出現⋯⋯算唔算出現呢⋯⋯⋯定係相認?我以為已經忘記咗佢,但佢的熟悉感,又令我有點迷失。我哋從未見過面,佢話以前我比過露點相佢,但我唔記得了。

跟住的事好誇張,大家唔好質疑真假喇,如果係我聽到,我都會覺得係假。世界真係好細,細到令我有點懷疑人生。

話說我係做會計文員,所以搵工唔難,轉工亦就快成為嗜好。而家入咗間retail做,我係做head office ,所以好多舖頭同事都只係聽過聲,未見過。C係某間舖的副店長,我哋經常會同佢聯絡,初時聽到佢好熟落的語氣,我以為佢係職業病,慣咗同人扮熟。

然後早幾日,有份幾urgent的文件要正本,C話佢收早,拎上嚟office比我。但舖頭的人收早,對我哋嚟講都係要OT等,善用時間的我,當然繼續寫文啦,但我下集諗住寫床戲,要有mood先寫到,於是我又偷偷地睇引版同文學,不幸地,睇到濕濕地,正準備開始寫文,C就上到嚟。

見到C之後,嗰種親切又熟悉的感覺又浮現,經過塊鏡時,見到自己塊面仲係好紅,加上妹妹好濕,行路有d怪,唔知C會唔會以為我發姣或者有病呢。

當我返到埋位時,見到個電話冇鎖,正係我打咗少少的文。C望咗一眼,就問:「終於開始寫?幾時有得睇?」

聽到呢句真係嚇死我,我決定扮傻:「咩文?」

「你篇文呀,我有追開。」然後佢就拎咗自己個電話,Show咗我同佢的pm......然後就係一段甜死人的表白,原來我哋好多年前已經認識,當時我的公主病比較嚴重,推開咗佢,更遺忘了⋯⋯而佢一直都有關注我。

就在我發呆時,佢突然攬住我⋯⋯⋯

(待續)
呢個好明顯係我的分身,大家應該會估到我的正身,但我唔會承認的。
只係想講,呢個acc係我同C一齊用的,各位如果直接pm,有機會係佢回覆或者直接del

寫咗咁多年帶甜的愛情故事,今次終於真正寫自己喇

引用:
原帖由 CLT0115 於 2019-1-22 15:01 發表 查看引用來源
我叫T,或者大家可以叫我阿梓。自從喺引版出咗篇文之後,引來的迴響太大,私下有好多相識當年的朋友問我做咩變成咁,又認為我唔應該喺引版出po,繼續喺文學版呢個「較單純」的環境會好d。

由於好多潛水已久的朋友陸續出現,一度令我以為自己拍緊賀歲片,所有主角、配角、過客都再度出現。某人的出現,更令我想起多年前的往事,那個青澀的自己。

就在我以爲「賀歲片」已經完結時,同我傾咗幾日pm的C出現⋯⋯算 ...
妳有冇病就唔知,知妳係好好人^^

引用:
原帖由 CLT0115 於 2019-1-22 03:01 PM 發表 查看引用來源

就在我以爲「賀歲片」已經完結時,同我傾咗幾日pm的C出現⋯⋯算 ...
唉,個妹咁就冇咗!!<cry>

引用:
原帖由 CLT0115 於 2019-1-22 03:01 PM 發表 查看引用來源

等緊續集睇埋牙。。

C攬住咗我,錫我個咀,我當時打咗個突,個腦一片空白,完全唔識比反應。
佢開始伸條脷過嚟,我本能反應就攬實佢,一場法式濕吻就咁開始。其實就咁打茄輪已經令我好HIGH, 佢錫錫下就伸手摸我波波,我好自然咁「嗯」咗一聲,之後佢見我唔反抗,就慢慢咁掃我粒lin,真係好舒服…我忍唔住係咁嗯嗯叫…然後突然佢唔錫我,望住我話:「估唔到你等同事上嚟都要睇色文,原來咁需要,你早講啦,我可以滿足到你,不如就而家開始啦。」

佢叫我坐低,張開腿,佢撥開我的底底,先用手指撩我,我已經震咗一震,但當時真係好渴望有人插入去,所以我已經唔理三七廿一,決定舒服完先講,佢笑住咁話:「淫妹,你都出咗好多淫水喎,我成隻手指已經濕哂。」

我當時唔知發咩癲,居然同佢講:「C,我真係好想要,比我丫。」

佢突然踎低,用條脷舐我妹妹。

O…我已經唔知點樣去形容嗰種感覺,只係覺得勁舒服,我不斷呻吟,而且雙手不自覺係咁搓自己波波(其實我唔記得幾時除哂恤衫鈕,拉開個bra)佢見到我咁enjoy,就更加興奮,越來越落力幫我奶,過咗一陣,我喘住氣叫:「唔得喇…我…好似就快….嗯嗯…」

佢聽到呢句即刻停口,之後望住我淫笑講:「我都未舒服過你就咁快高潮?不如你都幫下我啦。」

(待續)
我都唔知自己幾時變到咁淫:smile_o05:

我路過推po的⋯⋯因為某人話少人留言,真係難服侍

引用:
原帖由 可可queena 於 2019-1-23 10:12 AM 發表 查看引用來源
我路過推po的⋯⋯因為某人話少人留言,真係難服侍
你推Post,我係後面推你就啱喇

引用:
原帖由 Lok0923 於 2019-1-23 10:16 AM 發表 查看引用來源

你推Post,我係後面推你就啱喇
呀⋯⋯唔好呀⋯⋯唔嗯⋯⋯

引用:
原帖由 可可queena 於 2019-1-23 10:23 AM 發表 查看引用來源

呀⋯⋯唔好呀⋯⋯唔嗯⋯⋯
果然係我既淫妹,咁好反應

引用:
原帖由 Lok0923 於 2019-1-23 10:25 AM 發表 查看引用來源

果然係我既淫妹,咁好反應
我好清純㗎

前往最後回覆