上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] (*)*)

收藏  |  訂閱
534  470.8k

很期待更新,希望不要等太久

我地回程時又見到賣雞蛋榚檔口, Pinky突然伸出右手拖住我左臂扯停我.

Pinky : 姐夫...你唔好咁衰衰啦..掛住自己食..唔駛理你老婆..同你個寶貝女架啦
Sam : 你好得我幾多喎..掛住影相..搞到咁遲..

Pinky : 出黎玩緊係要影相架..快d買啦..唔係我一陣比d精彩相比家姐睇..

比Pinky咁講一講..我個心好似一個偷食男人..即時內心充滿了內疚感..又有d驚佢真係咁做..

Sam : 乜你咁冇口齒架..你應承左我喎..
Pinky : 乜你唔知女人心海底針..女人係善變架啦..he he

Sam : 好啦..怕左你..係我衰..我去買
跟住, 我拎住個熱熱既雞蛋榚去會合我老婆同個寶貝女.
Emily : 你地捨得返黎啦..去左咁鬼耐架..

我個係個紙袋度分別拎左個榚比老婆同個女.

Sam : 老婆食d野先啦..韓國雞蛋榚..好出名架..趁熱食啦
Pinky : 點呀..好唔好味呀..家姐..

Emily : 幾好味呀..阿妹..你重餓唔餓..要唔要比返d你食呀..
Pinky : 我唔餓..你食啦..

我老婆同個女食完個榚, 我地又去返集合點去. 上返旅遊巴後, 女導遊話車我地去食人參雞了.

女導遊 : 一陣我地去食人參雞 人參雞..男人補身.女人滋陰
女導遊用個咪咯落去個座住位度 : 男人完人參雞..好勁呢..he he 如果想生多個BB..一陣記得食多d..小朋友怕苦唔食就比埋daddy食囉..可能出年來玩多個細佬細妹架啦..

Pinky : 姐夫..你食多D啦..呵呵
Emily : 妹仔..唔好成日窒你姐夫啦..

Pinky : 家姐..乜你唔想咩..生多個..一個 "女子" 字
Sam : 你咁想生..你快嫁囉..搵條仔乜乜囉..

Pinky : 家姐..姐夫蝦我呀..
Emily : 老公..唔可以咁衰..蝦我個妹架..

我地就係咁你一言我一語, 就巳經去到左間食人參雞既飯店

食左人蔘真系好勁架👍👍

支持師兄!成個故事細節好有心思

引用:
原帖由 大頭仔Gordan 於 2019-2-9 01:48 AM 發表 查看引用來源
支持師兄!成個故事細節好有心思
我自己都覺寫得太詳細...過份左D...係時候要加快D...轉入直路...去抽插的時候了 🤣🤣🤣

好似愛情小說,等快入直路

引用:
原帖由 ghosthand999 於 2019-2-9 07:54 發表 查看引用來源

我自己都覺寫得太詳細...過份左D...係時候要加快D...轉入直路...去抽插的時候了 🤣🤣🤣
唔係丫,我幾鍾意眼阿妹挑逗姐夫個情節,唔長呀…反而頭注香個篇有d草草了事
恕我直言

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2019-2-9 10:19 AM 發表 查看引用來源

唔係丫,我幾鍾意眼阿妹挑逗姐夫個情節,唔長呀…反而頭注香個篇有d草草了事
恕我直言
頭注香個篇 應下節姐...玩下野姐...同埋比D...性急人...快D睇到入肉戲 百家賣百貨 乜讀者都滿足下啦 🤣🤣🤣

引用:
原帖由 seekingfun 於 2019-2-9 09:40 AM 發表 查看引用來源
好似愛情小說,等快入直路
5應該放在情色文學

引用:
原帖由 ghosthand999 於 2019-2-9 07:54 AM 發表 查看引用來源

可能我每次寫得太長。。。我都喜歡引下,調下情嘅情景。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆