上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] (*)*)

收藏  |  訂閱
534  470.7k

引用:
原帖由 pure3000 於 2019-1-24 08:13 PM 發表 查看引用來源
等緊睇Sam 哥揸9小姨子對大奶
Sam哥應承你一定大大咁渣 絕對唔會渣流攤

正呀,有得揸奶👍👍

引用:
原帖由 ghosthand999 於 2019-1-25 07:00 AM 發表 查看引用來源

支持 Sam 哥揸奶

引用:
原帖由 ghosthand999 於 2019-1-24 03:13 PM 發表 查看引用來源
我地放完行理喼上左架旅遊車後, 我地被按排坐到最後排, 架車都幾濶落,左右各兩個座位, 我個寶貝女要同媽咪坐. 所以, Pinky被迫要同我呢個姐夫坐了, 起初Pinky坐係窗邊, 但因為實在太撚凍, 佢便同我調位, 我竟然有窗口位坐, 但一坐落去感覺超凍. 雖然, 架車巳經開左暖氣, 但係都係太凍了. 跟住, 我地一路聽中女導遊九吹, 我地一路換電話咭啦.唔駛一陣我地又同世界接通了, 大家又各自 ...
Pinky姐有無出動港女神器 "機心斜揹袋" ???:smile_47:

引用:
原帖由 女神回魂 於 2019-1-25 10:18 AM 發表 查看引用來源

Pinky姐有無出動港女神器 "機心斜揹袋" ???:smile_47:
斜揹袋條帶有意無意卡中間 雙峯中間 使乳型 凸出爆露出來 呢D淫間胸器 可以引人入性於無形 師兄 果然有料 😍😍😍

引用:
原帖由 ghosthand999 於 2019/1/24 15:13 發表 查看引用來源
我地放完行理喼上左架旅遊車後, 我地被按排坐到最後排, 架車都幾濶落,左右各兩個座位, 我個寶貝女要同媽咪坐. 所以, Pinky被迫要同我呢個姐夫坐了, 起初Pinky坐係窗邊, 但因為實在太撚凍, 佢便同我調位, 我竟然有窗口位坐, 但一坐落去感覺超凍. 雖然, 架車巳經開左暖氣, 但係都係太凍了. 跟住, 我地一路聽中女導遊九吹, 我地一路換電話咭啦.唔駛一陣我地又同世界接通了, 大家又各自 ...
looking forward to your update

我岸岸九九咁凸左個頭係對大奶中間..Pinky..拎住佢部電話..咔嚓..兩下..就把我既宭相..拍底左..

Pinky : 姐夫...影得你好威猛呀...he he...一陣比家姐睇下先..一定笑到佢爆咀..

跟住..我地又行入D..遠遠就望到...碌紅色巨撚...足足有成...棟樹咁大條...橫放地面...龜頭副場重見爆白汁畫面..見有條長髮靚靚韓妹..企到塊西對住撚頭前..佢條高大有型oppa就坐左係地下..用褲檔連接住根部..佢地先用手機..互相影對方..相當搞笑..

突然...條oppa向我招手..唔該我幫佢地來個合照...舉手之勞當然no problem la

Sam : One two three...Cheese ... Very good...nice picture
Oppa : Thank you. Where you come from?
Sam : Hong Kong

Oppa望一望Pinky再對我講 : You girlfriend quite beautiful.
我本來想答佢..Pinky唔係我條女..係我姨仔..點唔知點講...所以...就冇答啦

Oppa : Let's help u take photo
Sam : No need No need
Pinky 突然走埋來Oppa度..插咀答佢 : OK thank you so much

跟住Pinky就點我...依樣葫蘆學條傻撚...Oppa...咁坐落地..褲檔緊接住條大撚根部..
Pinky就學條韓妹咁..但更加衰衰咁..企係龜頭前咬哂下唇..露出一副淫賤待插既..表情..

Pinky 古靈精怪..笑得好賤咁講 : 姐夫..你好大條呀..he he
Sam : 咪玩啦
Pinky : 出得黎旅行..緊係要玩啦..總要玩放D..先得呀...
Sam : 無哂你收..

口裏雖然咁講..但身體卻很成實..我真係睇到..眼都凸埋..吞哂口水..咬牙切齒..條撚比哂反應..硬硬地了..

條Oppa渣住我部手機 係咁幫我地連環快拍
Oppa  交返部機比我細細聲同我講 : Wow Wow Wow U girl friend so wide woo he he You must be very happy la ha ha
Sam 屈住佢條韓妹還以顏色 : Same Same la

引用:
原帖由 ghosthand999 於 2019-1-25 07:00 AM 發表 查看引用來源

唔好走數啊森哥

引用:
原帖由 thomasgp02a 於 2019-1-25 06:56 PM 發表 查看引用來源

唔好走數啊森哥
放心啦 Sam 哥蹤橫咸故咁多年 有冇大奶未揸過呢 絶對牙齒當金使 講過就算數既 🤣🤣🤣

引用:
原帖由 ghosthand999 於 2019-1-25 10:42 AM 發表 查看引用來源

斜揹袋條帶有意無意卡中間 雙峯中間 使乳型 凸出爆露出來 呢D淫間胸器 可以引人入性於無形 師兄 果然有料 😍😍😍
斜揹袋條帶界波罅,係麻甩見到都鳩硬,仲要係大波妹:smile_47:。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆