上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] (*)*)

收藏  |  訂閱
534  470.7k

引用:
原帖由 一個獨行的人 於 2019-1-28 03:23 PM 發表 查看引用來源

good....
looking forward to read another update.
Thank you Ching I will update it asap take your time to enjoy it :) :) :) 

快D返酒店啦.....俾姨仔咁樣挑逗法仲唔返到酒店搵Emily救救火:smile_o01:
然後被Pinky聽到邊聽邊自摸....唔夠喉就搵姐夫救火:smile_o01: :smile_o01:

引用:
原帖由 ghosthand999 於 2019-1-28 02:51 PM 發表 查看引用來源
影完相後..Pinky叫我一齊玩..我地各握住支假撚水槍...射射射..我左邊就射瑪麗蓮夢露個迷人美咀..Pinky右邊就射唔知乜七男人頭...
Pinky係咁起勢射..好大力咁快chok條假撚..原全冇撚用..射到好似小孩尿尿咁..

Pinky : 呢條野..冇力架..射唔到個咀咁遠..
我呢邊條炮就勁好多..我係咁勁力快chok上chok落..激射出條奶白色水柱..係瑪麗蓮夢露個咀部 ...
好好睇, 期待更新!!

森哥前戲真是做得好足

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2019-1-28 05:52 PM 發表 查看引用來源
快D返酒店啦.....俾姨仔咁樣挑逗法仲唔返到酒店搵Emily救救火:smile_o01:
然後被Pinky聽到邊聽邊自摸....唔夠喉就搵姐夫救火:smile_o01: :smile_o01:
師兄你呢個 idea 唔錯 ...不過...我個劇情發展可能不一樣 請勿見怪 🤣🤣🤣

引用:
原帖由 thomasgp02a 於 2019-1-28 06:47 PM 發表 查看引用來源
森哥前戲真是做得好足
其實咸故 要引人入性 大部份都係 係前戲部份 男女你flirt 下我 我flirt下你 我覺得咁先會睇到 情不自禁 巜純屬個人喜好》 不喜勿插 😅😅😅

引用:
原帖由 Eddyo 於 2019-1-28 05:54 PM 發表 查看引用來源

好好睇, 期待更新!!
有你既支持 我一定抽埋條燃出來射落去既

揾真野射下好D😜😜

引用:
原帖由 yausm1234 於 2019-1-28 07:52 PM 發表 查看引用來源
揾真野射下好D😜😜
呢個當然啦 師兄果然有料到😍😍😍

引用:
原帖由 pure3000 於 2019-1-28 12:04 AM 發表 查看引用來源
老實講,10個麻甩佬有呢類騷姨子,10個都想擒9佢,不過當然唔可以比老婆知,haha
想就10個都想架勒 , 不過9個都唔敢真係做姐 ...
:smile_47::smile_47::smile_47::smile_47::smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆