上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] (*)*)

收藏  |  訂閱
534  470.8k

引用:
原帖由 thomasgp02a 於 2019-3-30 08:31 AM 發表 查看引用來源

鬼手兄唔好懶啦, 大家等你咁耐, 就是等你呢段架咋
呢個戲肉3p 係我呢個故事既然特色 ... 互動形式... 3p 姿勢自由配撘 自由創作 想寫自己的版本 無任歡迎 👏👏👏 見你咁想追看我寫的版本版 我盡力寫一個啦 😀😀😀

引用:
原帖由 大頭仔Gordan 於 2019-3-30 07:30 AM 發表 查看引用來源
鬼手兄,我估其他師兄除定褲,等我試下,指教一下。

我仲係面黑黑:老婆,你好一五一十講呀,仲有冇玩過d咩?哼!

Emily心慌慌:老公!你吾好嬲啦,我講啦。都係阿慧同八婆 Cat囉,同佢地玩過幾次4P, 攪到我鐘意睇住人地吊,我就超興奮,d水停吾到。

阿慧係 Emily表妹而 Cat係老婆中學同學。結婚時,佢地都有做姊妹。見佢地條事業線,我d兄弟果晚話入去 ...
少少要求 可否唔用圖片 純文字模式 🙏🙏🙏

引用:
原帖由 ghosthand999 於 2019-3-30 09:26 AM 發表 查看引用來源

少少要求 可否唔用圖片 純文字模式 🙏🙏🙏
你嘅 style, 所有一開始冇諗過加圖,哈哈

我又續接

下面含緊我嘅 Pinky 斜斜咁望住上黎, 我同佢打咗一個眼色之後, Pinky 跟住就拎轉頭同佢家姐講

Pinky : 家姐, 唔好企響度啦, 姐夫唔嬲妳嘞, 妳快啲過黎同我一齊氹番佢啦。

Emily望一望我, 而我就繼續板住面孔微微向佢點一點頭, 老婆開始戰戰兢兢咁行緊埋黎, Pinky 移開讓咗個位比Emily, 跟住 Emily 就跪住響我跨下接力再含。

Woooo……….., 爽呀, Emily 唔知係唔係驚我仲嬲, 我發覺佢今次嘅口技居然同平時有啲唔同, 我嘅意思即係 Emily好似含得比起以往更加賣力。

Emily 繼續好專心咁含我, 而Pinky 見倒咁, 跟住就用佢對木爪挺住埋黎要我揸佢, 我邊狂揸 Pinky 對波, 跟住我哋同時對望露住計劃得逞嘅微笑。

Pinky 見佢家姐含得咁過癮, 跟住佢又跪低話要家姐 “些牙” 我條野黎含, 兩姊妹開始當我條嘢係牙擦咁, 見家姐含完我一啖, 跟住又輪到個妹再含我一啖, 望住佢哋兩姊妹妳一啖時佢又一啖, 真係做人做到我咁就真係夫復何求。:smile_30:

引用:
原帖由 大頭仔Gordan 於 2019-3-30 10:06 AM 發表 查看引用來源

你嘅 style, 所有一開始冇諗過加圖,哈哈
萬分感激🙏🙏🙏

引用:
原帖由 沙漠神童 於 2019-3-30 10:09 AM 發表 查看引用來源
我又續接

下面含緊我嘅 Pinky 斜斜咁望住上黎, 我同佢打咗一個眼色之後, Pinky 跟住就拎轉頭同佢家姐講

Pinky : 家姐, 唔好企響度啦, 姐夫唔嬲妳嘞, 妳快啲過黎同我一齊氹番佢啦。

Emily望一望我, 而我就繼續板住面孔微微向佢點一點頭, 老婆開始戰戰兢兢咁行緊埋黎, Pinky 移開讓咗個位比Emily, 跟住 Emily 就跪住響我跨下接力再含。
...
好 !!! 多謝 Ching 接力 !!!我呢個故事可以進入平行空間 3p 啦😁😁😁

引用:
原帖由 沙漠神童 於 2019-3-30 10:09 AM 發表 查看引用來源
我又續接

...
接住落:

然後Pinky開始霸住成條又奶又含,爽到Sam反白眼咁叫:阿妹,好L正呀。。。呀。。。好 high呀!

Pinky好淫咁向上堂:姊夫,我含得你舒服麻?

Emily個心諗:個死妹釘!想報仇?當年我含住佢條仔又係咁問,佢條仔仲贊我含得好過 Pinky。

Emily於是抬高我雙腳,然後我訓底咗,突然c眼有d濕濕地嘅野由下至上咁掃,好high呀!條 L比 Pinky含住馬上又再大咗。Emily見 Pinky含得老公咁爽,只好出大技王小虎嘅[電先毒龍鑽]!

Sam從來冇比老婆咁服示過,條L比姨仔含住,老婆又努力咁鑽c眼。Emily有時又奶,又啜,仲伸利入去了下了下。突然Emily伸左隻食指入咗一節,之後仲輕輕按摩前列腺,Sam有一種從來部冇嘅感覺,好想好想爆射,射意越來越濃,

Sam:老婆,呀。。。吾得啦。。好爽!。。。好想射!

Emily突然拉番隻手指,Sam好似坩制發射咁,一野射入 Pinky個口,仲單手按住 Pinky個頭,吾比佢走,射咗5,6下,就停咗。Sam馬上軟灑同吸大氣。

引用:
原帖由 kentwby 於 2019-3-30 03:33 PM 發表 查看引用來源
再接 : 
Sam 射完之後,pinky 見佢條野軟晒, 心諗,咁之後咪冇戲唱 ? 連忙使出乳中簫, 用一雙35D 大奶,簫塞豐乳,上下搖曳,咀吻J 頭,愈吹愈上身,家姐Emily 經過一番熱身,亦開始入局,下面感覺如蟲行蟻咬,加上酒精影響,亦唔理得咁多,自動爬上梳化,用自己隻少毛鮑魚,就向Sam 心口磨擦,並送上一對大波,施展莞式洗面奶,一時間 Sam 受到四個波再加一口一鮑嘅招待,爽過爽身粉 ...
好 ... 真係人多好辦事 ... 個個都寫得好好 各有各精彩 👏👏👏 🎉🎉🎉 🥊🥊🥊

引用:
原帖由 大頭仔Gordan 於 2019-3-30 07:30 AM 發表 查看引用來源
鬼手兄,我估其他師兄除定褲,等我試下,指教一下。

我仲係面黑黑:老婆,你好一五一十講呀,仲有冇玩過d咩?哼!

Emily心慌慌:老公!你吾好嬲啦,我講啦。都係阿慧同八婆 Cat囉,同佢地玩過幾次4P, 攪到我鐘意睇住人地吊,我就超興奮,d水停吾到。

阿慧係 Emily表妹而 Cat係老婆中學同學。結婚時,佢地都有做姊妹。見佢地條事業線,我d兄弟果晚話入去 ...
寫得好好呀!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆