上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] (*)*)

收藏  |  訂閱
534  470.8k

引用:
原帖由 大頭仔Gordan 於 2019-3-30 07:30 AM 發表 查看引用來源
鬼手兄,我估其他師兄除定褲,等我試下,指教一下。

我仲係面黑黑:老婆,你好一五一十講呀,仲有冇玩過d咩?哼!

Emily心慌慌:老公!你吾好嬲啦,我講啦。都係阿慧同八婆 Cat囉,同佢地玩過幾次4P, 攪到我鐘意睇住人地吊,我就超興奮,d水停吾到。

阿慧係 Emily表妹而 Cat係老婆中學同學。結婚時,佢地都有做姊妹。見佢地條事業線,我d兄弟果晚話入去 ...
唔好玩騎劫喇,要寫咪去開個新既囉。

引用:
原帖由 constitute 於 2019-3-30 04:24 PM 發表 查看引用來源

唔好玩騎劫喇,要寫咪去開個新既囉。
授權的 !!! 呢個係平行時空的 3p 結局 你都可以寫架 ! 呢個咸故..一路都加入左好多 Ching 既 idea. 不是屬於我.. 是屬於大家的. 😁😁😁

引用:
原帖由 kentwby 於 2019-3-30 03:33 PM 發表 查看引用來源
再接 : 
Sam 射完之後,pinky 見佢條野軟晒, 心諗,咁之後咪冇戲唱 ? 連忙使出乳中簫, 用一雙35D 大奶,簫塞豐乳,上下搖曳,咀吻J 頭,愈吹愈上身,家姐Emily 經過一番熱身,亦開始入局,下面感覺如蟲行蟻咬,加上酒精影響,亦唔理得咁多,自動爬上梳化,用自己隻少毛鮑魚,就向Sam 心口磨擦,並送上一對大波,施展莞式洗面奶,一時間 Sam 受到四個波再加一口一鮑嘅招待,爽過爽身粉 ...
又騎劫一下先,哈哈!

Emily 卻愈磨愈痕,自己亦好想爽下,遂將濕滑鮮鮑送上Sam 咀邊,一手捉住老公個頭,自己上下磨擦老公個咀,此時間, Pinky 口中軟屌亦已回復八成狀態,,,

Sam諗比佢2姊妹不停圍攻吾係辨法,再咁射法命都冇!於是反客為主,坐起身。命令2個狗仔式爬底,2隻超濕嘅鮮鮑就出現。Emily因為生過小朋友,比較肥大肉厚,但鮑汁更多。Pinky勝在粉紅一線,水吾多但都已小小反光。

Sam心諗:又毒龍鑽,洗面奶,簫塞豐乳,哼!試下我嘅零西一指!2隻中指伸直,一插入2隻鮮飽入面;然後上上下下,前後推進,一時輕撫,一時快插,2人叫声忽高忽底,Sam就好似朗朗上身,在佢地兩姊妹身上彈琴,控制佢地進入高潮嘅樂章!

Pinky呻吟:啊。。。好舒服呀!姊夫。。。呀。。

Emily叫得比較狂野:老公!呀。。。插大力入。。。吊死我呀。。你隻手指!好勁呀!

Sam心諗:估吾到個衰婆咁L淫,咁玩得,一定要好好滿足佢先得。馬上加多隻食指,2指大大力咁插入,再旋轉,手指向上勾,輕按 Emily G点位。

Emily:老公!。。。啊。。。吾得啦。。好急尿呀!吾好。。。停丫。。。賴出來啦。。。呀。。

然後一條水桂射出,Emily高潮中失去知覺。

Pinky見機會難得:姊夫,快d狗仔式咁插入來啦,家姐未醒,快d吊我!

引用:
原帖由 大頭仔Gordan 於 2019-3-30 05:38 PM 發表 查看引用來源

又騎劫一下先,哈哈!

Emily 卻愈磨愈痕,自己亦好想爽下,遂將濕滑鮮鮑送上Sam 咀邊,一手捉住老公個頭,自己上下磨擦老公個咀,此時間, Pinky 口中軟屌亦已回復八成狀態,,,

Sam諗比佢2姊妹不停圍攻吾係辨法,再咁射法命都冇!於是反客為主,坐起身。命令2個狗仔式爬底,2隻超濕嘅鮮鮑就出現。Emily因為生過小朋友,比較肥大肉厚,但鮑汁更多。Pin ...
有你呢位快寫手Ching 參與創作 真係冇得彈 👍👍👍 寫得好 👏👏👏

引用:
原帖由 kentwby 於 2019-3-30 06:22 PM 發表 查看引用來源

多謝鬼手兄開放呢條接龍,
狗尾續刁一下:

Pinky見機會難得:姊夫,快d狗仔式咁插入來啦,家姐未醒,快d吊我!
其實剛才比姐夫咁玩法,Pinky 自己已經痕到瀨尿,Sam 一插入個爆水肉洞後,佢就自動波,用左零至一百祗兩秒九嘅速度向後撞尼換取快感, Sam 亦好少理,已經出左三次,敏感度大減,索性差起條腰任佢發揮,自己順便回一回氣。
須彌,pinky 都已經un 左十零 ...
后欄中伏🤣🤣
咁重口味!?呢個平行宇宙嘅 Sam哥已中途轉基。。。后記變左hehe故。。。哈哈

引用:
原帖由 kentwby 於 2019-3-30 06:22 PM 發表 查看引用來源

多謝鬼手兄開放呢條接龍,
狗尾續刁一下:

其實剛才比姐夫咁玩法,Pinky 自己已經痕到瀨尿,Sam 一插入個爆水肉洞後,佢就自動波,用左零至一百祗兩秒九嘅速度向後撞尼換取快感, Sam 亦好少理,已經出左三次,敏感度大減,索性差起條腰任佢發揮,自己順便回一回氣。
須彌,pinky 都已經un 左十零 ...
真係寫得好 百花齊綻放 🤣🤣🤣

引用:
原帖由 大頭仔Gordan 於 2019-3-30 06:38 PM 發表 查看引用來源

后欄中伏🤣🤣
咁重口味!?呢個平行宇宙嘅 Sam哥已中途轉基。。。后記變左hehe故。。。哈哈
最緊要大家開心 ... 我都度緊我個 3 p 既版本 hehe 😜 

引用:
原帖由 ghosthand999 於 2019-3-30 07:09 PM 發表 查看引用來源

最緊要大家開心 ... 我都度緊我個 3 p 既版本 hehe 😜 
等你 3p情節

終於入戲肉啦😍

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆