上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] (*)*)

收藏  |  訂閱
534  470.8k

發覺原來每位師兄都好有文彩
不過我掛住sam gor多d!哈

Sofa度砌始終唔係咁方便..我突然把我老婆成個抱起..龍舟掛豉..咁抱住咁屌..住入房..跟住成個把佢吊落張supersize大床度

Emily : 呀..呀..老公..呀..呀..我知錯呀..呀..呀...
Sam : 你個淫西..諗起你比其他男人吊..我就谷九氣..扑你個臭街..今晚我就要你..比我扑到跪地求饒..

Emily : 老公..我知錯啦..你想點吊就點吊啦..
Pinky 跟住入來上埋張大床度..

我示意Pinky壓落去家姐度..四乳雙磨..我慢慢咁再壓落Pinky度..Pinky同Emily都開始酒氣發作..全情投入..佢地姐妹互相咁鍚鍚..兩條小舌係咁互啜..香汗淋漓..係張大床度..黎個真真正正既姐妹丼..

我捉住條沾滿老婆西汁既大撚..就對準e仔個靚西口..就大力咁拮入去..手握住Pinky個密桃臂兩忽靚肉..出力咁練下練..碌撚自然插到..扑唧..扑唧..咁聲..

Pinky忍唔住咁停左咀佢家姐..不停咁忍唔住咁發出左..野獸..在激烈交合既..呻吟聲 : 呀..呀..姐夫..你好大呀..呀..唔好呀..比你插爆..啦..姐夫你..好勁呀..

Emily係最三文治最下那層..聽住妹妹..不停咁享受主老公既抽插..下面個西口..感覺到極度..空虛..忍唔住咁向老公求吊 : 老公..我好熱呀..我下面塊西好痕呀..求下你..快d..吊下我呀..我好想快d心你吊呀..

Sam : 你條姣西..求我呀..我偏唔吊你住呀..我要你聽下你親細妹..點樣比我吊得..幾咁冧幾咁爽..he he

Pinky : 姐夫..你唔好咁衰啦..剩係吊我..吊下家姐啦..你唔吊佢..佢咁淫..一陣可能走去其他男團友房比人吊架..

Sam : 你條衰婆..你再敢試下..出去比人屌..我就扑撚死你...
Emily : 我唔敢呀..老公..求你快d..吊我呀..我下面好痕呀..快d..吊下我呀.

Sam : 你條撚西..唔撚吊你..都唔安落..
我抽出屌Pinky條撚..沾滿淫水..既大撚就向下搵老婆個滴住淫水既西洞..就成條咁拮入去...

Emily : 呀..呀...好正呀..老公..快d..入深d..大力d..
Pinky : 姐夫..你大力d..吊條淫西啦..唔係..佢又走去搵男人架啦..佢天生性慾好強架..

Sam : e仔..你又知..
Pinky : 因為..我係佢細妹..我都係..成日諗住..比男人吊..

Sam : 你兩個飲完酒..真係出哂真性情..我今日就要餵飽你呢對淫慾姐妹花..
Emily : 老公..大力d..我要呀..我要你餵飽我呀..

Pinky : 姐夫..唔好剩係吊姐家啦..我下面塊西又開始痕呀..好想你拮入黎呀..
Sam : 好..我就黎招..梅花間竹..上下拉弓..輪流咁咁..吊..你對淫賤姐妹花..

我於是上插Pinky幾十下..就拉出..下隊Emily幾十下..聽住姐妹輪流咁..呻吟..求吊..係張supersize 大床上..享受著每個男人夢寐以求既齊人之福.

勁,玩三文治好野👍👍

周日早餐正, 不如加料整埋brunch

引用:
原帖由 goldberg 於 2019-4-3 12:32 PM 發表 查看引用來源
樓主,可以考慮下加個男團友角色,然後sam哥朦住Emily 對眼,吊吊下之後男團友突入,但係Emily 仍然矇在鼓裡,之後sam哥就同pinky係傍邊一路玩又一路做觀眾睇男團友吊Emily,,,,又或者sam哥同兩姊妹不可告人既關係無意中比熟女導遊知道左,之後就用黎威脅sam哥,要sam哥服侍返熟女導遊。。 ...
我幾buy 你既 idea ... 加入團友及那個成日講咸野個風風騷女導遊 🥊🥊🥊😍😍😍👍👍👍

引用:
原帖由 thomasgp02a 於 2019-4-7 09:52 AM 發表 查看引用來源
周日早餐正, 不如加料整埋brunch
大哥 ... 唔好咁心急... 家下先 day one 有排小呀 🤣🤣🤣

引用:
原帖由 ghosthand999 於 2019-4-7 08:37 AM 發表 查看引用來源
Sofa度砌始終唔係咁方便..我突然把我老婆成個抱起..龍舟掛豉..咁抱住咁屌..住入房..跟住成個把佢吊落張supersize大床度

Emily : 呀..呀..老公..呀..呀..我知錯呀..呀..呀...
Sam : 你個淫西..諗起你比其他男人吊..我就谷九氣..扑你個臭街..今晚我就要你..比我扑到跪地求饒..

Emily : 老公..我知錯啦..你想點吊就點吊啦..
P ...
極度淫亂,寫得好,2姊妹咁大食,sam哥頂吾頂得訓架,之前比咗阿妹食,我怕佢。。。哈哈

引用:
原帖由 大頭仔Gordan 於 2019-4-7 10:35 AM 發表 查看引用來源

極度淫亂,寫得好,2姊妹咁大食,sam哥頂吾頂得訓架,之前比咗阿妹食,我怕佢。。。哈哈
Gordon 兄 你快D接住落 平行時空版本 各自各精彩 🥊🥊🥊 不同版本 更多 fun 🎉🎉🎉

引用:
原帖由 Loki2222 於 2019-4-6 09:28 PM 發表 查看引用來源
發覺原來每位師兄都好有文彩
不過我掛住sam gor多d!哈
大哥 多謝捧 Sam 哥場 😎😎😎 Sam 哥一定落多二錢八分 力 操多幾條女比你睇 🤣🤣🤣

引用:
原帖由 大頭仔Gordan 於 2019-3-31 02:43 PM 發表 查看引用來源

我一邊玩弄Pinky兩個波波,一邊還時不時的挺着下身,好從后更深的插入。

Pinky: 啊。。到頂了。。。

佢被插到了子宮,全身一顫,就開始了胡言亂語:姊夫,唔。。愛死。你。好粗呀,呵。。。爽死了。。爽死我啦。。姊夫。。你。。鐘意吊我麻?。。仲要。。當住。。老婆。。面前吊? 我係米好淫呀?

你好L好插呀,以後都要被姊夫吊架; 我也興奮起來。

...
今鬼手兄叫到,好!今次試下用 Pinky角度寫落去先。

在一陣高潮後,我比姊夫離開我嘅身體,等家姐加入,佢坐上去為姊夫服務,而我就用我的舌尖沿著姊夫大肶向上開始奶到袋袋同c眼之間,我知道男人的這個部份最敏感。果然,當我輕舐著姊夫時,他的臀部開始緊縮,腰也挺了上來,整個人就像是個張開的弓。家姊比姊夫突然向上,頂到最入。

Emily: 呀。。。好入呀。。。阿妹。。你快d奶你姊妹條。。。野啦。。好 high… 好正!

我見家姊咁 high, 一於2個都奶,姊夫抱住家姊,好用力咁向上插,我好近咁睇住姊夫條野在家姊個洞出出入入,仲有d白色泡泡。我伸條利由姊夫袋袋向上奶,經個條陰莖,到佢地交合点,再奶到家姊肉縫。

Sam:好正。。。啊!!!你繼續奶。。奶底d。。。

Emily:呀。。你個衰妹。。做乜連我都奶。。。E。。。奶到我好濕啦!!我就到啦!!

我見佢地咁high, 不停咁刺激佢地交合点,同2個開合嘅 c眼。我見家姐差吾多,插左隻手指入佢C眼到。

Emily:呀!!!我好急呀。。。老公。。吊大力d啦!

Sam:你個淫娃,咁快到!?我未吊夠你喎!好好夾呀!!好L正!

家姊高潮咗,冇力咁訓咗落床。我想比佢休息下,所以我馬上將姊夫整支陰莖含入,輕輕的吸著,然後用手握著他的陰囊,一邊撫摸一邊旋轉著我的頭,並且在此同時以舌尖頂住佢龜頭,輕輕的用舌頭磨打咁轉。含左10分鐘,此時姊夫扶住我個頭像瘋了咁推入拉出,我估佢就想射,我想佢留番比家姊,所以我用力揸住佢袋袋,吾比佢射住,同時拍醒家姊,叫佢接手。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆