上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] (*)*)

收藏  |  訂閱
534  470.7k

導遊話下一站係購物街..可以比我地買下野..同有好多超值對換率既找換店..可以比我地對返d韓幣..車程果然好快..十五分鐘便下車了..我先跟導遊走左去對左六千蚊港紙..換左成九十幾萬韓幣..跟住..我就成個富豪咁.豪豪咁比左大部份家用比老婆..我自己都渣住幾十萬..

Emily : 多謝老公..
Pinky : 家姐..你就好啦..有咁多錢駛..

Emily : 你唔恨得咁多架啦 he he
Pinky : 唔制呀.. 我要shopping ar

Emily : 你自己又唔對返..些少韓幣
Pinky : 我帶得好少港幣來咋..又冇帶咭..點對喎

Emily : 阿妹..你咁都得..我真係幫你唔到啦..我都好多野買..比個寶貝女喎..
Sam : 姨仔..你又唔帶錢過來玩..又要shopping..你呢個諗法..好唔合符邏輯喎..

Pinky豉起個美人腮一副賣萌既爆唔開心樣 : 冇陰公呀..家姐你同姐夫..夾埋一齊蝦我..我返去一定話比媽咪聽..

Emily係佢個細妹..苦苦哀求下..竟然..走埋我度..拎左我銀包..摷左成十萬韓幣..比佢細妹..

Emily : 我老公帶得我地黎嘆世界..一定會包飲包食..包shopping 架啦...老公..係咪呢? 妹仔重唔快D..多謝你好人..姐夫..
Pinky : 多謝Superman姐夫..he he

Emily 望一望妹仔..又望一望老公..抓下個頭 : 老公..乜你最近多左個花名叫Superman咩..
Sam : 無呀..你細妹...佢亂吹..亂作..

Pinky : 姐夫..我見你咁好..請我旅行..又包飲包食包shopping..我先諗到用個咁勁既名讚你咋..咁你都唔識欣賞呀..
Emily : 妹仔..我老公係咪..好好人..好抵鍚呢...

Pinky : 緊係..家姐..冇揀錯老公啦..重益埋細妹我..佢太抵鍚啦..家姐你唔介意..我真係想鍚佢一啖..呀..he he

Pinky 作狀咁..想抱住我鍚..成個身挨埋哂我度..我竟然有點..心猿意馬..細佬即時..有反應..食指大動..但是..我作狀勁唔想..用手推開佢..

Sam : 死開啦..冇埋黎呀..
Pinky : 靚女鍚你都唔要..呀..

Sam : 靚鬼靚馬..呢度D韓妹靚..過..你多多聲啦..
Pinky : 搵我同D韓妹比..佢地個個人造人黎喎..我呢D純天然..美女喎..he he

Emily : 阿妹..唔好玩你姐夫啦..你攪到佢臉紅哂啦...
Pinky : 姐夫..都會臉紅..唔係化..

Sam : 我冇臉紅..我係熱姐..唔好亂吹..
Emily :  好啦..玩夠啦..

就係咁我地...你一言...佢一語...一家人就行左去條購物街度..開始血拚了

引用:
原帖由 ghosthand999 於 2019-1-27 09:46 AM 發表 查看引用來源
我走埋左塊板度..凸左個頭出來..扮緊Superman不過唔識笑..因為龜頭扯硬左...頂住條底褲有點唔舒服..

Pinky : 做乜扁乜哂咀呀...笑下啦..Superman姐夫..

龜頭撐住條底褲有點痛...Pinky又點會知...我不經意地為佢扯硬左...好彩有個木板頂摭住我下面..我隻手可以伸入去較返好我條炮..頭先頂住頂住好撚唔舒服..較完炮好好多..我就面向Pinky..展 ...
呢D水鎗真好鬼邪惡 , 你吾劣個龜頭又射唔出水 ... 同生理結構完全一樣:smile_47:

引用:
原帖由 ghosthand999 於 2019/1/29 10:45 發表 查看引用來源
導遊話下一站係購物街..可以比我地買下野..同有好多超值對換率既找換店..可以比我地對返d韓幣..車程果然好快..十五分鐘便下車了..我先跟導遊走左去對左六千蚊港紙..換左成九十幾萬韓幣..跟住..我就成個富豪咁.豪豪咁比左大部份家用比老婆..我自己都渣住幾十萬..

Emily : 多謝老公..
Pinky : 家姐..你就好啦..有咁多錢駛..

Emily : 你唔恨得咁多架啦 h ...
update more! looking forward to it!

引用:
原帖由 女神回魂 於 2019-1-29 11:09 AM 發表 查看引用來源

呢D水鎗真好鬼邪惡 , 你吾劣個龜頭又射唔出水 ... 同生理結構完全一樣:smile_47:
邪惡的水槍...呢個名改得幾好👍👍👍

引用:
原帖由 cx829 於 2019-1-29 11:42 AM 發表 查看引用來源

update more! looking forward to it!
收到...火速update 中 ...個旅行團第一日既行程都寫左好Q耐...都覺得要快D去到戲肉

引用:
原帖由 女神回魂 於 2019-1-29 10:42 AM 發表 查看引用來源

想就10個都想架勒 , 不過9個都唔敢真係做姐 ...
:smile_47::smile_47::smile_47::smile_47::smile_47:
唔夠guts 又點可以用條大燃 (拮死) d 姣死等篤既索姨仔呢 !!! 機會係留比有(膽色)既男人 ...同樣 監房都係留比呢d 色膽包天 既大丈夫

這個故5日內有1.2萬個點率,成續很好!請繼續。

等你出文好耐啦,慢慢讀每個字才享受

我地係條外街行左一陣..比D冷風吹到頂唔順..連忙閃入內街搵D舖頭仔..行下..我地誤打誤撞入左一間..賣好多韓國飾物及韓服既舖頭仔..我老婆見到D好啱我地個寶貝女既韓服..

我老婆即時對眼登大左..因為..黎之前巳經傾好..會買兩套韓服比個女..所以..我老婆停左係果度...幫個寶貝女..不停咁揀D靚靚韓服..Pinky同我係間舖..行左兩個圈..但都冇乜心水野想買..我地於是就行返去..我老婆果度..見佢地重揀緊..睇情況應該還要等好耐..

Pinky : 家姐..重要揀幾耐呀..我好肚餓呀..
Emily : 我同個女都未肚餓..你咁快餓架..你生大食積呀..

Pinky : 你地緊係唔肚餓啦..頭先你地抖左好耐..食左tea ar
Emily : 又係喎..我重有排揀架..咁多款..款款都靚..重要試埋..等多我十五分鐘啦..

Pinky : 唔制呀..我個肚打哂豉啦..我要出去搵野食..
Emily : 老公..你頭先都好似無食野..你陪妹仔去食D野呀..

Sam : 我唔肚餓喎..我冇佢咁大食喎..
Pinky : 你唔食咪算囉..做乜話我大食喎..出黎旅行..緊係..飲飲食食架啦..

Sam : 出面咁那凍呀..我驚..我地未搵到野食..就經巳變左兩條雪條..
Pinky : 你唔想出..就算數啦..咁多口水..家姐..我自己出去..

Emily : 妹仔..唔得..咁危險..
Emily : Superman老公.. 你唔係咁弱雞既..比D男子氣概出來..快D帶我細妹出去搵野食..唔好餓親佢...

Sam望住老婆 : 唉..得啦..得啦..連你都玩Q我..好..我即刻去..真係怕Q左你兩個..啦..左右咁夾攻我..
Pinky : Superman姐夫..我冇免強你架..係家姐叫你陪我咋..he he 家姐你好野..咁快活用到你老公個新花名

Emily : 妹仔..聽話..唔好再窒佢啦..跟住姐夫呀..食些少野好啦..一陣好快又食晚餐架..同埋食完快D返呢度搵我地
Pinky : 得啦..家姐

引用:
原帖由 劉金發作品 於 2019-1-29 12:45 PM 發表 查看引用來源
這個故5日內有1.2萬個點率,成續得好!請繼續。
多謝版主...支持...我會繼續努力既 🤟🤟🤟

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆