上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] (*)*)

收藏  |  訂閱
534  470.8k

引用:
原帖由 fatfatlo 於 2019-1-30 12:43 AM 發表 查看引用來源
果然係一套粵語長片咁長,行街shopping 
洋蔥頭真係咁重要?
劇情散慢,主體偏離,可以更好嗎?
多謝呢個Ching 既寶貴意見 ...寫得唔好 ... 請見諒 ... 劣作純屬自娛 ...睇得唔開心 ...請多多包函 🙏🙏🙏

好似寫緊去旅行,快D入正題

個姨仔咁大食咪比條野佢食囉😜😜

引用:
原帖由 油站真空的裙 於 2019-1-30 07:19 AM 發表 查看引用來源
好似寫緊去旅行,快D入正題
大家都好性急 ... 好快埋牙架啦 🤣🤣🤣

Sam 哥今次寫得好有feel, 好有情節,支持!

引用:
原帖由 ghosthand999 於 2019-1-29 08:48 PM 發表 查看引用來源

我D字錯漏百出 慢慢讀 絶對係難受 又點會享受 🤣🤣🤣
慢慢睇,等於睇av唔好一下就快去屌先得架

引用:
原帖由 ghosthand999 於 2019-1-30 01:03 AM 發表 查看引用來源

多謝呢個Ching 既寶貴意見 ...寫得唔好 ... 請見諒 ... 劣作純屬自娛 ...睇得唔開心 ...請多多包函 🙏🙏🙏
“鬼手”兄,唔同人有唔同意見,不過我覺得,好多讀者就係鍾意呢個故事夠詳細舖排,反而我嗰啲寫3幾段就扑嘢嘅故事,並唔係好多人鍾意睇,不過我啲故事就真係自娛性質,支持你,加油

引用:
原帖由 pure3000 於 2019-1-30 11:09 PM 發表 查看引用來源

“鬼手”兄,唔同人有唔同意見,不過我覺得,好多讀者就係鍾意呢個故事夠詳細舖排,反而我嗰啲寫3幾段就扑嘢嘅故事,並唔係好多人鍾意睇,不過我啲故事就真係自娛性質,支持你,加油 ...
今次 Sam 哥嘅作風,確實寫出好多麻甩佬嘅做法,明明心裡想食條女,但就扮到無乜嘢咁。

我幾年前喺公司,都曾經試過咁,明明心裡想扑9一個20出頭的女同事,但因為我喺公司嘅形象,一向係一個正人君子,所以只有扮晒冇乜所謂

加油呀, 好想睇落去! 

引用:
原帖由 pure3000 於 2019-1-30 23:34 發表 查看引用來源

今次 Sam 哥嘅作風,確實寫出好多麻甩佬嘅做法,明明心裡想食條女,但就扮到無乜嘢咁。

我幾年前喺公司,都曾經試過咁,明明心裡想扑9一個20出頭的女同事,但因為我喺公司嘅形象,一向係一個正人君子,所以只有扮晒冇乜所謂 ...
唔會呀....各有各風格幾好呀.....我仲等緊師兄倫敦包租婆喎

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆