上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] (*)*)

收藏  |  訂閱
534  470.8k

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2019-1-31 09:13 PM 發表 查看引用來源

唔會呀....各有各風格幾好呀.....我仲等緊師兄倫敦包租婆喎
謝謝關注,無錯,人各有志,

引用:
原帖由 pure3000 於 2019-1-31 10:44 PM 發表 查看引用來源

謝謝關注,無錯,人各有志,
最近呢版好多新故事,加上我喺身心靈版,有某道行高深的師兄,叫我暫時唔好發鹹故,要專心修行,我覺得佢講得幾有道理,所以我個故仔,暫時唔更新住,因為其實我喺香討,“正職”係身心靈版出post, “副業”先係發鹹圖寫鹹故

不再更新?可惜

可惜😭😭😭

引用:
原帖由 pure3000 於 2019-1-31 10:59 PM 發表 查看引用來源

最近呢版好多新故事,加上我喺身心靈版,有某道行高深的師兄,叫我暫時唔好發鹹故,要專心修行,我覺得佢講得幾有道理,所以我個故仔,暫時唔更新住,因為其實我喺香討,“正職”係身心靈版出post, “副業”先係發鹹圖寫鹹故 ...
香討 比份正職你做 乜有咁筍既野架 呢度 update 唔到 過去其他地方 update law 有乜緊要呀 最緊要follow 自己個 心身霊 去做事 🤣🤣🤣

引用:
原帖由 ghosthand999 於 2019-2-1 06:29 AM 發表 查看引用來源

香討 比份正職你做 乜有咁筍既野架 呢度 update 唔到 過去其他地方 update law 有乜緊要呀 最緊要follow 自己個 心身霊 去做事 🤣🤣🤣
哈哈,謝謝關注

正呀, 好吸引, 一定支持!:smile_47:

期待鬼兄嘅更新

咁耐都未入

真係撚多眼亂..我求撚期咁揀左枝正常黃種人顏色..個撚頭沾滿粉紅色既奶漿既..size..就揀似我既鬼佬Size.

我指一指我揀中果條比個檔主 : This one..
檔主望一望企係我側近既Pinky...舉起左我揀中條大雕燒交比我 : U Boyfriend Big Big Dick

Pinky 忍唔住笑一笑 : I don't think so..
Sam : 拿..拎住啦..

Pinky 笑容得好靚: 嘩..姐夫..你..好大碌呀...幫我揀左..
Sam : 唔鐘意呀..幫你換過..

Pinky 渣住大雕燒..把個粉紅龜頭..放係咀唇邊 : 姐夫..幫我..影相..
Sam : 得啦

跟住..我渣住部電話係..係咁..咔嚓..咔嚓..咔嚓..Pinky..個個pose都引人入性..伸舌舔頭..舔棍身..撚筋..啜蛋..招招淫賤..張張睇到係男人都九硬

Sam : 影左好多啦..快D食啦..時間冇多啦..
Pinky : 姐夫..唔該..你幫我渣住先..

Sam : 又乜事呀..
Pinky : 姐夫..我想幫你影返張搞笑既..

我作狀扮哂唔係好想 : 唉..算啦.,係影就快快趣趣啦..唔該...
Pinky : 姐夫..你就咁渣住唔搞笑喎..放係你褲檔前呀..好似隔離果個oppa咁呀..

Sam : 唔係化..你有冇食錯藥呀..要我學條傻仔oppa..
Pinky : 姐夫..好d啦..一定影得好搞笑架..

Sam : 唉..好啦..好啦..怕左你..
我把條野放係褲檔前..跟住Pinky渣住部手機..一路笑一路影 : 姐夫..影得你好搞笑呀..

Sam : 影完未姐...
Pinky : 比我影多一張呀..

Sam : 最後一張呀..
Pinky 突然行埋我度跪係我褲檔前..個咀唇貼住條大雕燒..龜頭..左手握住條大雕燒棍身..右手舉機自拍...咔嚓..咔嚓..咔嚓..連理快拍..

我舉高臨下咁看住Pinky...咁樣啜住..條野..我褲內條大雕...真係扯到硬硬直直.
Pinky : 姐夫...正唔正呀..

Sam : 痴撚線架你..咁樣影...
Pinky : 我覺得冇乜問題喎..出黎旅行..緊係要影D做D...特別野架啦..黎玩..散心喎..open D啦

Sam : 算啦..唔影都影左..但一定唔可以比你家姐..睇呀...
Pinky : 好啦..我應承你唔比家姐睇..

Sam : 快快趣趣..趁熱..食埋..條野..
Pinky開始食腸..我睇住佢用小咀啜下啜下個龜頭..跟住..終於咬下去..龜頭內竟然迫白汁..看住妹仔..咀角滲汁..

真係睇到我..全身火熱.. Pinky..跟住...咀裏混和住D白汁吞龜頭..咬食左上半條大雕燒..
Pinky : 姐夫..太大條..我頂唔順呀..剩返半截..你幫我呀..唔該..
Sam : 有話自己好餓既..大食妹..原來..鬼佬size..你就頂唔順呀..

Pinky : 姐夫..你好衰呀..蝦我..
Sam : 好啦..剩返果半..比我啦..

我食埋果半下截..連蛋蛋果部份既大鵰燒..就急急腳咁同Pinky..走返去搵佢家姐.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆