[原創作品] (*)*)

收藏  |  訂閱
16  470.8k

鬼手兄又有新作....支持

快D返酒店啦.....俾姨仔咁樣挑逗法仲唔返到酒店搵Emily救救火:smile_o01:
然後被Pinky聽到邊聽邊自摸....唔夠喉就搵姐夫救火:smile_o01: :smile_o01:

引用:
原帖由 pure3000 於 2019-1-30 23:34 發表 查看引用來源

今次 Sam 哥嘅作風,確實寫出好多麻甩佬嘅做法,明明心裡想食條女,但就扮到無乜嘢咁。

我幾年前喺公司,都曾經試過咁,明明心裡想扑9一個20出頭的女同事,但因為我喺公司嘅形象,一向係一個正人君子,所以只有扮晒冇乜所謂 ...
唔會呀....各有各風格幾好呀.....我仲等緊師兄倫敦包租婆喎

引用:
原帖由 ghosthand999 於 2019-2-9 07:54 發表 查看引用來源

我自己都覺寫得太詳細...過份左D...係時候要加快D...轉入直路...去抽插的時候了 🤣🤣🤣
唔係丫,我幾鍾意眼阿妹挑逗姐夫個情節,唔長呀…反而頭注香個篇有d草草了事
恕我直言

露出咬牙切齒既舒服樣
個形容詞好似唔係咁用喎:smile_14:

引用:
原帖由 ghosthand999 於 2019-2-17 12:27 發表 查看引用來源

Pinky 當然同普通女孩子不一樣 性興奮表演出來也别樹一幟 如果咁 common 就唔會勾引姐夫啦 🤣🤣🤣 解釋都好牽強下 😓😓😓
你解釋到我接受:smile_30:

係大班椅上面屌都幾正喎

引用:
原帖由 ghosthand999 於 2019-2-24 14:42 發表 查看引用來源

分析得好好 Momo 身材係勁D 樣係騷D 咁你就諗住佢代入pinky 個角色啦 🤪🤪🤪 希望你幻想著 爽丫丫 😁😁😁
誰是MOMO,原諒我OUT:smile_o08:

引用:
原帖由 ghosthand999 於 2019-2-24 15:27 發表 查看引用來源

你又唔好咁話自己 你唔係 out 只不過唔夠 in Momo 韓團女子組合 twice 出名身材勁既隊員 😍😍😍
不如呢個
https://www.instagram.com/mov850908a/

引用:
原帖由 ghosthand999 於 2019-2-24 15:55 發表 查看引用來源

師兄你推介呢條 instagram 女女 果然火辣辣 🔥🔥🔥 
佢有暴牙,你介意嗎

前往最後回覆