[原創作品] (*)*)

收藏  |  訂閱
8  470.8k

等緊睇Sam 哥揸9小姨子對大奶

引用:
原帖由 ghosthand999 於 2019-1-25 07:00 AM 發表 查看引用來源

Sam哥應承你一定大大咁渣 絕對唔會渣流攤
支持 Sam 哥揸奶

老實講,10個麻甩佬有呢類騷姨子,10個都想擒9佢,不過當然唔可以比老婆知,haha

樓主寫得好詳盡,好似真人真事咁

引用:
原帖由 ghosthand999 於 2019-1-30 01:03 AM 發表 查看引用來源

多謝呢個Ching 既寶貴意見 ...寫得唔好 ... 請見諒 ... 劣作純屬自娛 ...睇得唔開心 ...請多多包函 🙏🙏🙏
“鬼手”兄,唔同人有唔同意見,不過我覺得,好多讀者就係鍾意呢個故事夠詳細舖排,反而我嗰啲寫3幾段就扑嘢嘅故事,並唔係好多人鍾意睇,不過我啲故事就真係自娛性質,支持你,加油

引用:
原帖由 pure3000 於 2019-1-30 11:09 PM 發表 查看引用來源

“鬼手”兄,唔同人有唔同意見,不過我覺得,好多讀者就係鍾意呢個故事夠詳細舖排,反而我嗰啲寫3幾段就扑嘢嘅故事,並唔係好多人鍾意睇,不過我啲故事就真係自娛性質,支持你,加油 ...
今次 Sam 哥嘅作風,確實寫出好多麻甩佬嘅做法,明明心裡想食條女,但就扮到無乜嘢咁。

我幾年前喺公司,都曾經試過咁,明明心裡想扑9一個20出頭的女同事,但因為我喺公司嘅形象,一向係一個正人君子,所以只有扮晒冇乜所謂

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2019-1-31 09:13 PM 發表 查看引用來源

唔會呀....各有各風格幾好呀.....我仲等緊師兄倫敦包租婆喎
謝謝關注,無錯,人各有志,

引用:
原帖由 pure3000 於 2019-1-31 10:44 PM 發表 查看引用來源

謝謝關注,無錯,人各有志,
最近呢版好多新故事,加上我喺身心靈版,有某道行高深的師兄,叫我暫時唔好發鹹故,要專心修行,我覺得佢講得幾有道理,所以我個故仔,暫時唔更新住,因為其實我喺香討,“正職”係身心靈版出post, “副業”先係發鹹圖寫鹹故

引用:
原帖由 ghosthand999 於 2019-2-1 06:29 AM 發表 查看引用來源

香討 比份正職你做 乜有咁筍既野架 呢度 update 唔到 過去其他地方 update law 有乜緊要呀 最緊要follow 自己個 心身霊 去做事 🤣🤣🤣
哈哈,謝謝關注

前往最後回覆