上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] (*)*)

收藏  |  訂閱
144  470.8k

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2019-2-22 03:33 PM 發表 查看引用來源

姨仔嘆完八吋長撚之後一試傾心, 自此同姐夫就成為親密炮友, 床上過程用番鬼手兄嘅風格去 present 就得架嘞, 至於招式方面就可以參考以下各門各派嘅神功招式, 已盡錦力, 希望鬼手兄畢生受用啦

...
Thx 有左師兄賜我呢本 《性愛技巧的自我修養》 堅正呀 !!! 真係受用無窮 !!! 👍👍👍

引用:
原帖由 大頭仔Gordan 於 2019-2-22 04:15 PM 發表 查看引用來源

要刺激米 sam老婆都來參觀間房,並同阿妹一齊訓,sam要訓廳,吾洗問,sam老婆訓左,佢地就開波。。。哈,夠激未?
呢個劇情我閒時..進修看日本 av 見過 通常一個訓左 一個訓右 入夜後就摷完一個仆一個 側近果個就自慰到頂唔順 就又被仆埋 🤣🤣🤣

引用:
原帖由 好得好正Yellow 於 2019-2-22 04:48 PM 發表 查看引用來源
反高潮良心發現離開搵老婆在瞓到成隻豬的女面前大大力發洩,但偷偷地直播比姨仔睇,引到旅程最後一日征服佢做你二奶
師兄果然有料 反高潮都比你諗到 扺讚 👍👍👍 參考指數 勁高呢 !!!

引用:
原帖由 LamSix1 於 2019-2-22 05:22 PM 發表 查看引用來源
其實整個旅程, 係老婆精心安排, 因為老婆想玩3P, 又唔想老公係出面搵人, 所以安排細妹一家親, 所以開頭行程家姐好有默契咁等佢地單獨相處, 同埋處處要老公就個細妹 ...
你呢個 idea 簡直一流 真係估你唔到 👏👏👏

引用:
原帖由 大頭仔Gordan 於 2019-2-22 06:21 PM 發表 查看引用來源

大家好可能進修相同果d片,但如果戲情要合理,當然發生嘅機會細d。但如果純粹愛情動作片,就不如直接入主題,領隊,老婆,E仔大雜會。。。
你既建議即係叫 Sam 哥食韓國獨有既 步隊鍋 亂九咁黎 逐個隊 又不失為一個好意見 👍👍👍

Pinky遞返過電話比我 : 比返你..你想打比家姐..還是拍片..你自己決定..

Pinky 個咀吐出條如蛇小舌..發出..泄泄..兩聲..左搖右擺條舌..佢正在等待我既決定..

我伸手接過個電話..即時掃左兩下..睇返頭先果幾廿張連環快拍..真係睇都我人都癲呀..竟然比我拍片..實在太撚正啦..
真係摩鬼同天使..係我內心都爭扎..不過都唔駛兩秒鐘..我巳有決定..我渣住部機..開左個拍攝既movie mode..zoom埋Pinky個頭到..如果有十個男人..都遇到呢個決擇..我估十個決定都一樣

我色膽巳壯大左..開始流露出真性情 : 緊係揀拍片啦..大食妹..

Pinky : 衰姐夫..又笑人大食..人家肚餓嘛..你個龜頭好大個..好似士多啤利呀..引到人流哂口水啦..我想食呀..得唔得呀..姐夫

我如君臨天下..皇帝下聖旨咁 : 緊係得啦..想餵比你食..好耐啦..大食妹..我想拍你食我條私家..大雕燒..呀..

Pinky : 咁你渣定定部機喎..唔好手震震呀..我要你拍得我好靚靚架..
Sam : 我緊會..我第日都要慢慢欣賞..

Pinky向住我發出左甜美既笑容..美唇張開..小舌吐出..左右擺動..掃舔龜頭..成顆士多啤利..即時沾滿左Pinky既甜美口水..即時閃閃發光..我一路拍..一路吞口水..

我舒服都發出左..唔唔..既沉重既呼吸..終於到左期待巳久既時刻..佢雙美似玫瑰花花瓣軟軟紅唇夾住我龜頭..我即時感到前所未有既溫溫柔柔

引用:
原帖由 thomasgp02a 於 2019-2-23 09:01 AM 發表 查看引用來源
終於到戲肉,拍片的念頭好啊, 拍片激戰吧
要多謝咁多師兄師姐D意見 ...我先可以從中偷取些..繼續砌埋篇故仔 😀😀😀

龜頭印上鮮紅唇印..剎是引入入勝..鏡頭下Pinky靚唇慢慢吞噬..了我整顆士多啤利..Oh My God..真在太撚淫賤啦..舌尖不停咁係被吞噬既士多啤利頭既隙逢上..舔..我的媽..麻麻癢癢..感覺流遍我全身..刺激著我全身每一吋毛孔咁制..我握住部手機既右手..也不禁震了一震..

Pinky仰頭望一望我..把咀卻慢慢向下..好有技巧地..把我條撚..慢慢逐寸逐寸咁吞入去..我feel到條撚頂到佢喉嚨..佢臉部表情亦作出有點作嘔既反應..以我睇過今多AV片..都冇呢套親自上陣既黎都咁震撼..大食如Pinky..都只能把我條大屌吞到三分二..巳經頂唔順地要吐返出來..

Pinky 透左一大啖氣..一條經過Pinky口腔洗禮既大肉腸..濕漉漉..淫賤得很..Pinky轉攻我個大春袋..化骨綿掌般..黎一招猴子偷桃..佢手係咁練波子般咁練我..我被佢練到忍唔住大叫

Sam臉部露出忍痛表情 : 細力d..好撚痛呀..
Pinky笑得好淫 : sorry ar..我幫你呵返下..姐夫..

Pinky挨埋個咀落我袋到溫溫柔柔咁逐粒波子啜下啜下..真係爽到我一樂也..佢呢招環龍吐珠..啜完又吐出..粒春子被去咁啜法..

即時係入面加速製造精液..我feel到龜頭好酸..我再忍唔住..我按下埋個儲存制後..片都唔撚拍..把部手電掉到床下..Pinky 都比我個舉動..驚動到停一停..淫賤咁望住我..雙手抓住Pinky個頭..把條撚頭對準佢個淫口..

Sam : 我要屌爆你個口

Pinky 個咀唇係我龜頭度慢慢張口..一副靜待被我用大雕征服既淫樣..佢手慢慢咁伸向我後面屁股..肉緊地等待我.

我手粗暴地扯住Pinky D 粉紅秀髮..狼狼地把條撚直插入佢個濕滑小咀度..龜頭..左穿右插..

不停咁碰觸 Pinky口腔既柔滑嫩肉..我重好賤咁..隊下左..隊下右..所以Pinky塊鵝蛋臉..簡唔中..會凸起一個圓球狀..龜頭..正在那度呢..

Pinky比我屌到..雙眼迷成一線..一副淫娃蕩婦般..佢雙手肉緊地抓住我屁股..相信佢下面經巳濕哂咁制..一定密密滲出愛液..我再也一點憐香惜肉都沒有..

即時..黎左場..如韓國軍人操槍..狂用枝槍..狂抽下插下..連環咁插..不停咁隊..我就請你食個..淫賤..部隊鍋..主菜..緊係我呢條大肉腸啦..我用條大肉腸..插到Pinky..咀邊不停咁流口水..鬼咩..條撚咁粗..咁大條肉腸喎..我再也忍唔住..

係呢個moment..我碌腸..要好似"漲爆" 既金句 : 我要爆啦
Sam : 呀..呀..呀..我要射啦..妹仔..

我本打算抽返出來..點知妹仔..佢情深深含情脈脈既眼神..雙唇緊緊夾住我條腸..示意我盡情係佢口內爆射..在姨仔既眼神豉勵下..我當然樂於黎個口爆啦.

我肉緊地捉實佢頭..姨仔掹大雙眼..仰望我..插狂插多廿下..龜頭一酸..震一震..射..射..射..一股好濃好熱..既精液..就係姨仔個濕滑小咀度爆發.

引用:
原帖由 大頭仔Gordan 於 2019-2-23 09:34 AM 發表 查看引用來源

鬼手師兄,一含就停?我剛剛除褲,準備打個靚機炸,哈哈。。。但寫得好正!支持!
暖水煮蛙 要 pinky 佢慢慢嘆 先來師兄推薦既一招 “步隊鍋” 用條主菜大肉腸屌爆 個淫賤小姨仔 個小咀先 🤣🤣🤣

引用:
原帖由 DboyAK47 於 2019-2-23 11:17 AM 發表 查看引用來源

仲未揸波咁快第一炮,hehe
師足你建議 洪七公既渣波龍爪手 ok 冇問題 一定幫你度掂去 😍😍😍

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆