[原創作品] (*)*)

收藏  |  訂閱
24  10.4k

(*)*)

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

yyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

引用:
原帖由 ghosthand999 於 2019-1-30 11:21 PM 發表 查看引用來源
我叫阿Sam..今年三十五歲..我係一個破左產被辭退既中學教師..我一枝公住係流浮山..d..好平租既村屋..點解我會攪成咁..因為我衰爛賭..所以..個名臭哂..我再搵唔到教師工作..

我開始左上門補習既生涯..因為..上門補習..只要你有料..教得好就會有收入..雖然..唔多..但都夠糊口..同埋..時間自由..我仍然繼續小賭中..想追返以前輸D錢返來..

Joseph 係一個 ...
係咪(微X)果個多多呀?🤤

引用:
原帖由 bblcs 於 2019-1-31 01:44 AM 發表 查看引用來源

係咪(微X)果個多多呀?🤤
師兄 流哂口水 你有冇用紅封包打賞多多先 多多有幾正 你心裡有數 啦 🤣🤣🤣

坐住sofa...睇波睇到..訓著左...起身都巳經十點半了..即刻上網睇下有冇中波先啦..扑街..幾注主客和都滑鐵爐..最後..對到最後一張亂咁劃既..孖寶半全膽..我對眼睇到凸撚哂..

由頭左掃一掃..竟然比我扑中..重要每注派..十八萬八..開心都震撚哂..心諗..早泄..個衰仔..果然好腳頭..尋日聽完佢電話..就落呢張飛...條衰仔真係好利我..

手機嘟一嘟..Whatapp出現左句..你巳被收入左..."豬年頭注香大行動" 群組. 我掃一掃D成員..有..早泄..多多..妹豬..當然重有我啦. 望一望..件多多真係幾索喎..有少少似韓團 BlackPink 個 Jennie...有樣有身材..唔撚怪得做到網紅..

另外..早泄話介紹果件妹豬..個名..果然夠應節..塊臉好Baby fat..帶埋副小雲既黑色圓框眼鏡..只可以用Cuite來形容..食用指數..值..極低..由於我今日實在心情太好..所以..我都係個群組 hi..左佢地..佢地好快就..分別咁Hi返我...

Sam : Hi..早晨..
多多 : Sam Sir..早晨..我叫Doris呀..Joseph同學呀..搵你幫手..希望唔好介意呀

Sam : 點會呀..你咁靚女..你真係網紅黎架..
多多 : 算係啦..比條我最新拍既”金豬賀歲迎大道" 尋日尖咀拍架..我都係開line直播架..

妹豬 : Hi..早晨..Sam Sir..我係多多個死黨..今次都會跟你一齊去黃大仙..上頭注香呀..多多指教..
Sam : 唔敢當..一齊去當玩下囉..

早泄 : Sam Sir..早晨呀..開左群組啦..咦..你地幾好傾喎..
多多 : 緊係啦..我地要Sam sir多多關照呀ma

Sam : 多多..剛剛睇完你條片呀..好勁呀..剛開返個星光大道..重有隻金豬麥兜..好有gimmick..咁快比你拍到..唔怪得你做到網紅..
早泄 : 我都有功勞架..我有幫手架..我尋日付責人群管制..先拍得好正..

多多 : 真係唔該哂你囉..唔好忙記我有請食飯架喎..
妹豬 : 係呀..重食左鬼死咁多..多多D打賞都比你食左成截啦..

Sam : 乜原來求期拍段片..就有錢收架..真係要轉行跟你地搵食呀...
多多 : 真架..真係幾好搵架..^_^

我地係whatapp最後約好左年三十晚..果朝八點準時..係黃大仙..地鐵站等..我叫多多..妹豬..記住著得..搶鏡D..最好去買頂應節既..豬型頭苙..帶住來上頭注香..
等D睇直播既多多fan..個個都豬年..橫財就手...網上打賞疏爽D...

Sam : 就咁樣啦..到時見..呀..重有..記得帶張摺椅..即開帳幕..啤牌..零食..紙包野飲..因為我地有排等架..
多多 : OK ..都話Sam sir你夠經驗架啦..咁都比你諗到...
早泄 : 知道..我付責..即開帳幕同四張摺椅呀
妹豬 : 收到..咁我準備零食..同野飲呀..
Sam : 我帶啤牌啦..咁到時見啦..886

Whatapp完我就即時彈起身..坐綠van落元朗..食早餐順便去大馬路間投注集收錢..我係馬會戶口拎左成五皮野..有錢就身痕九痕樣樣痕...

即時whatapp..本來今日補習既學生..話自己喉嚨痛..要休息一天..跟住急急腳截左部的士...就去左港澳碼頭...過大海去...去到澳門..我打的去左澳門新葡京..

乜都唔理..拎左一皮野..連買左三舖大..連中三舖..執左八皮野..比人抽左幾百蚊水..即時..見好就收..有錢..就係任性..我即時租左間靚酒店..老馬識途係沙圈搵到..兩條肯玩3P既白淨高大既中國佳麗...真係爽到震...都未踏入豬年..都巳經紅運當頭..如果今年搵到個靚位..上埋個...靚靚頭注香..可能真係可以比我...一舖返哂黎..贏返哂我以前輸果D錢...

沙圈....想當年😢

引用:
原帖由 Loki2222 於 2019-1-31 05:13 PM 發表 查看引用來源
沙圈....想當年😢
最近於本澳金光大道地段 ...久違了的 沙圈 風景再重現 ...師兄 ...你有d out out 地 乜你最近冇過去玩咩 ...你去本澳路氹一帶 走走啦 🤣🤣🤣

引用:
原帖由 Loki2222 於 2019-1-31 05:13 PM 發表 查看引用來源
沙圈....想當年😢
如果你懷念旺角沙圈 咁的而且確冇再可能重現 😓😓😓

新葡京:smile_o04:
BTW鬼手兄你開咁多故顧唔顧得掂架??

期待

引用:
原帖由 ron0526 於 2019-1-31 11:02 PM 發表 查看引用來源
期待
放心 好快開波架啦 呢個故事一定會係..豬年..大年初一...響頭炮架啦 🤣🤣🤣

前往最後回覆