上一頁下一頁
發新話題

3人行

收藏  |  訂閱
46  15.3k

3 人行都無野發生, 有無搞錯........:smile_47: 實有小小既.

引用:
原帖由 bigbosspig 於 2019-2-2 01:25 PM 發表 查看引用來源
咁你同你女性朋友有會試過有sex?
會傾sex既野

引用:
原帖由 粗筆人 於 2019-2-2 01:28 PM 發表 查看引用來源

左手手掌心肉按搓波子;你男人爽死必叫出來……利尖米下米下頭仔……鯉魚咀只含着頭仔入口……在口腔頭仔上打圈……不是全條JJ去含……玩一陣後……成枝炮含實深喉……或是叫細力吊你個咀仔……右手chok JJ 肉身……他呀……可能會忍不到……颜射你…… ...
你好有經驗wo..等我下次試下先^^

引用:
原帖由 sam7211 於 2019-2-2 02:02 PM 發表 查看引用來源

有朋友在隔離床去做愛,其實感覺很不錯,又要鬼鼠唔俾佢知,怕嘈醒佢,低又好興奮因為有人在隔離,女人又唔可以叫出聲,男人透氣又要降低下,男人尤其是閉氣努力衝刺出嘢後,原本是氣喘如牛,但因為有人在隔離,又要放緩呼吸的聲音,睇完樓主故事,令我想起兒時往事。 ...
係..我第一次咁既情況下做愛,好鬼正

引用:
原帖由 sam7211 於 2019-2-2 02:03 PM 發表 查看引用來源

可以出賣她嗎?
放圖給我們看。😁
我既圖就得既,朋友既好似唔係咁好=p

引用:
原帖由 ahfranky 於 2019-2-2 02:21 PM 發表 查看引用來源
3 人行都無野發生, 有無搞錯........:smile_47: 實有小小既.
冇,我都想有XD
如果2男1女同行可能會有...

引用:
原帖由 Misssexytong 於 2019-2-2 03:09 PM 發表 查看引用來源

我既圖就得既,朋友既好似唔係咁好=p
求圖

之前係外國mmf,ffm都玩過

引用:
原帖由 Misssexytong 於 2019-2-2 02:56 PM 發表 查看引用來源

男人告訴自己愛人吹JJ……是最好的含能老師

引用:
原帖由 Misssexytong 於 2019-2-2 02:56 PM 發表 查看引用來源

你條仔有冇九筋呢……有的話……主攻的筋去乃……他 JJ 更硬更漲爆

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆