上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 小學女教師快將結婚戀上改過自身導師(3月11日在第5版加了結局)

收藏  |  訂閱
81  48.4k

我嚟自基層,細個嘅居住環境幾雜。鄰居有個大我三年,自細玩大嘅哥哥,叫阿佳。佢中學跟咗個大佬,話我第日升咗上中學,如果喺學校有咩麻煩,可以叫佢大佬照。

我上到中一,喺學校得罪咗幾個有背景嘅中三學生,佢哋日日喺學校騷擾我。同阿佳講起,估唔到佢大佬好快幫我擺平咗,呢幾個人唔再喺學校煩我。

我就咁識咗佢大佬。

我叔叔教功夫嘅,我好細個就跟佢學嘢,武館啲師兄、師叔又教我其它武術。阿佳見我人仔細細身手唔錯,話佢大佬有時同人講數會帶大班人去,問我跟唔跟埋去睇吓有乜嘢可以幫到手。

佢話開片嘅機會好少嘅,多數只不過用人數兇吓對方,大家都怕驚動皇氣。

於是我就跟去睇吓,發覺無非陪佢大佬去講吓數,等佢大佬可以曬吓馬,好少真係要打交,於是就繼續跟。跟跟吓就同佢哋混熟,之後就加入佢哋。

升咗上中學,物質欲望多咗,買波鞋呀咁,就想有啲錢。於是就幫佢哋走吓老翻或者去車站接啲大陸落嚟賣淫嘅女仔去開工嘅地方之類。

係有打過交,不過真係唔多,都係啲細交,冇試過攪出人命。

我算幾好身手,快而準,大佬幾欣賞我,中二開始有𡃁。中三嘅時候有啲女仔埋身,多數係啲新移民或者低下階層家庭出嚟嘅,背景同我有啲似,想俾人照,就黐埋社團度。亦有啲想搵錢,想去K場做嘅女仔。佢哋同我年紀相約,有啲大我幾年嘅,鍾意黐埋我度。亦有有錢女同乖女,純粹貪玩黐住我。

唔跟大佬出入嘅時候,好多時帶埋呢啲女仔同班友去波樓、茶餐廳打躉。我幾錫呢啲女仔嘅,因為冇兄弟姊妹,喺佢哋身上滿足做哥哥嘅感覺。我冇主動攪佢哋,最多拖吓手、接吓吻。反而試過佢哋想睇我、摸我,我就俾佢哋...

...妳會唔會覺得好黑暗?

唔會,好想聽,你繼續。Amy話。

咁好,佢哋要睇、要摸,我就由得哋。甚至...

咩?

妳真係要聽?

唔怕講。

佢哋要幫我口交,我都會俾。有啲會主動除衫,叫我摸佢哋,我就摸吓、錫吓。

摸邊度?

胸同埋下底...

咁...Amy尷尬咁問,你會唔會...伸手指入佢哋裏面?

假如仲係處女,唔會。假如已經有過性經驗,會伸入去。有啲仲會教我點樣玩佢哋嘅身體,等佢哋興奮啲。

咁...有冇...性行為...?

呢啲唔算性行為咩?

你知道我問乜嘢。

我唔同佢哋真做。

咁你鍾唔鍾意...?

我係男仔嚟㗎,妳話呢?冇需要扮嘢。

你唔會一路都淨係用手、用口啩?你係男仔,唔想試吓嘅咩?

想呀。我第一個女朋友叫做子儀。女朋友嘅意思,係指互相鍾意,而且有正式性關係。

喂,妳係miss時嚟㗎,問我呢啲嘢唔尷尬嘅咩?

對住學生嗰陣就係miss時,私底下,都有私生活、都係正常人嚟啫。

咁都唔係隨便同男人講sex啩?

而家咩年代?讀大學嗰陣,同學之間講呢啲嘢好平常。我想聽你同子儀嘅嘢。

咁好吖。子儀係當時嘅女班長,亦係學校泳隊主將。有錢女,乖女嚟嘅。

但佢冇心機讀書,留過兩次級。

子儀用班長嘅職權包庇我,又嘍我放學去飲嘢,於是我知道佢鍾意我。

佢唔係我好鍾意嘅類型,不過好多人認為佢幾好。樣子清純,只係身材平凡啲,同埋戴咗眼鏡令佢個樣土啲。

你話佢身材平凡,平凡得過我?

妳唔錯㗎喇,佢真係好「平」凡㗎。

有次,佢上波樓搵我,見到我攬住另一個女仔,叫Snoopy,佢嬲,就走。

Snoopy又係邊個?

我叫佢做契妹嘅。喂,妳肯定想聽?

想呀。

會唔會唔鍾意㗎?

講啦,我想知。

咁好啦。

總之,子儀見到我攬住Snoopy就嬲,我追出去。佢喺波樓樓吓表白,講講吓攬實我喊。嗰刻,我想氹番佢,於是錫佢。

佢就叫我上佢屋企。

於是你哋做咗?

係,我同佢都係第一次。

之前咁多女仔嘍你你都唔攪,子儀你就攪,你鍾意佢咩?

冇㗎,嗰刻好想囉。佢屋企住大坑,淨係佢自己間房已經大過我屋企,屋企又冇大人,得隻貓同埋佢家姐喺另一間房。

佢帶我上到佢屋企,就即刻入房。我本來諗住只係大吓佢,叫佢除衫,佢二話不說真係除哂…

好緊張,咁跟住呢?

當子儀連胸圍都除埋嗰吓,我見到...佢身材平到...

咁你有咩反應?

好興奮,就攬實佢錫。佢問我可唔以俾佢睇吓,我就叫佢自己攞出嚟。

好激喎,咁佢點呀?

佢就郁手解我褲頭,然後攞我嗰度出嚟。佢哄埋去睇咗一陣間,就錫落嚟...嗰刻,我以為佢有性經驗,一來佢大我兩年,二來佢似乎完全唔驚咁嘅。

咁你點?

我錫過、摸過唔少女仔,所以當時我幾淡定。我摸吓佢嘅胸,見佢好似好期待咁,就摩佢下底。我嗰時已經好熟悉女仔下面㗎喇,好熟手就令佢有反應。

佢有咩反應?

面紅、抽搐、下面濕哂…呢啲囉。佢話好想要,就捉住我入去。

嚟到呢步,我完全係初哥。

咁你有咩感覺?

第一個感覺係,個腦一片空白,咩都唔識諗。

淨係咁咩?身體上呢,有咩感覺?

個身好㷫、面好㷫,同埋…

咩?

覺得佢裏面好暖、好潤滑,衝入去嗰吓有啲緊逼...喂,好喇,妳真係想聽呢啲嘢?

想。

會唔會嬲?

有啲啲嬲...Amy眼定定望實阿龍。

點解?阿龍直望入去Miss Cheng眼裏面。

唔好問,Amy避開阿龍眼神。

咁我唔講喇。

唔好啦,想知道關於你嘅嘢呀。

唔講喇,費事妳唔高興。

咁你愛子儀嘛?

講唔上好愛,都有感覺嘅。點都好,佢係我第一個女朋友,我當時想同佢認真嘅。

咁,你當時…

咩?

冇戴套?

冇。

唔驚嘅咩?

驚。不過佢當時表現好似完全唔驚咁,我以為佢有經驗。做咗之後,見到佢流血,我驚訝,佢先至話,係,我第一次。

其實我讀書唔差嘅,本性亦唔壞。食咗子儀隻豬,就諗住儘量對番佢好。

你咁傳統嘅?

唔係傳統,男仔應該對對自己好嘅女仔好。

你好好呀。咁跟住點?

做咗之後,諗住好好珍惜佢。但係慢慢發覺佢操控欲好強,鍾意過問我行踪。我話佢知,有時同社團啲人一齊,唔方便覆佢。佢呢頭話,明呀,嗰頭要隨時搵到我,覆遲少少都發神經。

你頭先話嗰時有好多女仔埋你身,要攪女照計有大把女仔可以攪,點解之前一直唔攪呢?

冇錯,我一路唔主動攪啲女仔。佢哋黐埋嚟,要攬要錫、要摸吓,我會俾佢哋,但一直都冇真做,係因為諗住想遇到真係互相鍾意嘅至做。所以一路留住第一次,直至遇到子儀,我對佢有feel,而佢亦都將佢第一次俾咗我。所以,我原本係好想好想珍惜佢。

但係同子儀真係兩個世界,佢成日問我行踪,同邊個一齊。我覺得咁樣落去大家辛苦。有次,佢又試不斷追問我行踪,我覺得煩,同佢嗌咗幾句,就提出不如我哋分開。

子儀話,你有冇愛過我?定抑或淨係玩吓?

我話,對妳係認真㗎。

咁咪得囉。

每一次,佢就用性去留住我。次次為呢啲嘢嘈,我話我唔適合佢,不於唔好一齊,佢就乜都唔理,要求做愛。我一來自己都想要,二來唔捨得佢,就同佢做。每次做完,佢都會好一陣間,唔過問我咁多嘢。然後過咗一陣又再開始過問,喺邊度、同邊個一齊、係咪同Snoopy、做緊乜嘢之類。我知道咁落去,唔係辦法。佢要做愛我就做,只會令佢更加黐纏。於是,有一次佢又想用做愛去留住我,我就試吓拒絕。

唔好吖。

你唔再愛我喇咩?

唔係呀。

咁點解吖?

我唔啱妳㗎,妳要我全天候向妳報告,我做唔到呀。我嘅世界裏面有好多人,有時侯唔方便同妳聯繫,但係妳又唔鍾意。

我第一次俾咗你,之後一直冇同過第二個,連錫吓、用手攪都冇,唔好離開我吖。

妳知道,我有好多女。

我知,你話過,你同佢哋冇嘢㗎嘛。

我只不過唔想妳唔開心先至咁講。

你即係話,你同Snoopy...做過...?

唔只佢添。

你同佢哋嚟真?

玩吓啫,個個都嚟真仲得了?

咁咪得囉,我唔介意你同第啲女仔玩吓,你愛我就可以。

Amy問,子儀咁樣同你講?

係。

佢對你好癡情喎。

咪係囉。

你真係同第啲女仔做過愛?

嗰時,我淨係同子儀做,冇同第啲女仔做呢啲嘢。我只不過特登咁講去激佢。

不過,之後,阿龍的確有同第啲女仔上床。

最初係Snoopy。

Snoopy一直叫阿龍做契哥,經常一齊。

最初初,佢哋只係接吻、互相幫對方手淫、口交呢啲。

Snoopy一路都話想試吓,但阿龍當佢妹,一直有同佢講起子儀。Snoopy話,我都想搵個人幫我開齋。阿龍話,最好搵個互相鍾意嘅男仔至做啦。Snoopy話,我鍾意就得啦。

有次喺大佬K場開工賺咗筆錢,就請Snoopy喺K場劈酒。Snoopy問阿龍,你鍾唔鍾意我?阿龍話,我個妹都幾可愛嘅。然後Snoopy就問,幫我開齋吖。

阿龍話,做還做,做咗之後唔可以管對方嗰喎。

Snoopy話,得。

於是,阿龍帶Snoopy入房,lock咗房門就熄燈。

阿龍叫Snoopy,自己除。

Snoopy有啲怕醜咁,喺漆黑中除衫,除淨底底。

微弱嘅燈光之下,Snoopy有啲baby fat,波波唔算大,但有肉地,揸上手好就手,軟綿綿有彈性手感好舒服。兩粒lin lin粉粉而向內凹。

阿龍愛不釋手咁玩吓,然後錫吓、啜吓。

阿龍自己除咗褲,然後就拉低Snoopy條底褲。

Snoopy個西亦係屬於內斂型,冇話個瓣露哂出嚟嗰種,簡潔、乾淨。啲毛毛亦都幼細、希少。

龍教Snoopy坐上嚟。

阿龍用龜頭hi吓hi吓Snoopy條裂縫。

Snoopy話,好驚呀。

驚乜?

會會好痛㗎?

第一次可能有少少。

然後一隻手捉住支棍hi Snoppy條裂縫,另一隻手攬實Snoopy錫佢膊頭、頸、耳仔後面、面、咀仔...

Snoopy話,好開心呀...

俾條脷我。

Snoopy伸出嚟,龍就去舐、啜Snoopy條脷,用心咁去品嚐上面啲口水。

Snoopy已經漏水,加上龍本身嘅水,下面已經準備好。

龍就開始慢慢ut入去,覺得有啲啲緊。

Snoppy亦眉頭一皺。

痛?

有啲,唔怕,我想要。

龍儘量小心翼翼、溫柔咁入哂之後,就慢慢、輕柔咁抽插。

Snoppy緊張而驚慌咁睇住龍喺自己身上進出自己嘅身體,初初有啲緊同埋痛。

龍話,妳擘大雙腳,繞住我後面。

Snoppy照做。

活動咗一陣就開始暢順。龍每一吓屌入嚟,Snoopy都覺得充實、飽滿,好興奮、好陶醉。

興奮嘅感覺一陣一陣由下面湧上嚟,湧遍全身,衝上頭部。

Snoopy情不自禁咁搖頭、大嗌。

鍾意嘛?

好鍾意、鍾意到死,Snoopy答。

龍每吓進出Snoopy嘅身體,明確咁感受到裏面嘅暖意同滋潤,非常舒服。一路屌,一路叫,妹。Snoopy回應,哥,意亂情迷之下,叫,我愛你。

龍忽然諗起子儀,不自覺將契妹同子儀比較,大家嘅氣質、波波、個西...

最後,喺Snoopy裏面發洩咗。Snoopy本能箝實龍,等佢將啲嘢完完全全灌注入裏面。

龍出番嚟嘅時候,啲蛋白連同Snoopy啲血,喺下底流出嚟,流到大腿内側。

鍾意嘛,同Snoopy做?Miss Cheng神情怪怪咁問。

好鍾意,龍答。

好過同子儀?

Snoopy同子儀唔同類型。子儀斯文、富家女型,瘦,身材平平。Snoopy可愛,有肉地。或者咁講,假如純粹從肉體感覺,同Snoopy做愛滿足啲,愛撫嘅手感舒服啲。但同子儀做愛,有愛嘅感覺,同Snoopy就好似...好朋友分享肉體嘅歡愉。

男仔係咪一般比較喜歡Snoopy呢類體型嘅女仔?

我諗係。

有邊個例子你覺得似Snoopy㗎?

妳囉。

Amy面紅...靜咗落嚟。

一路講呢啲嘢嘅時候,佢哋暗暗覺得興奮,大家下底都流愛液。

阿龍已經好耐冇呢啲感覺。佢大個之後,一心改過,一邊做生意一邊讀番大學。生意稍有小成,而家教細路,諗住做番一個好人。冇諗過會喺小學溝miss時,仲要係個就嚟結婚嘅miss時。

但係,大家都對對方有feel,大腦分泌出動情化學物,催產素Oxytocin,身體感到異常興奮、有反應。

問埋哂啲咁嘢,咁奇怪,妳唔尷尬我都尷尬。

尷尬咩?你唔係讀輔導嘅咩,啲人搵你,佢哋講乜嘢你都要聽,唔可以judge佢哋㗎啦。我讀教育嘅時候都學過些少輔導,你當我而家輔導你得唔得?

得、得、得,miss時。龍笑答。

咁Snoopy之後點?

做咗好幾次之後,佢想做我女朋友。我話,大家講好唔會約束對方㗎嘛。佢話好。

除咗佢,仲有冇同其他女仔?

有。同Snoopy做過之後,我變得冇咩所謂。唔想白白浪費青春同嘥咗啲機會,有女仔主動埋身的話,只要我稍為有少少鍾意,都唔會放過,但我會俾佢哋知道我唔會同佢拍拖。

你當時一路都有同子儀同Snoopy?Amy問。

係。有一段時間同佢兩個一齊,Snoopy嘅時間長啲。

有冇試過三個一齊做?

有,不過唔係同佢兩個,而係第啲女仔。

哎吔,有少少嬲喇...

咁唔講喇,又話輔導我,咁易嬲嘅?妳討厭我嘛?

估唔到你係呢種人呀,但唔係討厭而家嘅你。

點解?

我諗你已經改變咗。

係呀。

咁咪好囉,你而家咁咪幾好。

兩人靜咗一陣。

夜喇,返屋企啦。

你陪我返去得嘛?我屋企附近夜晚好多南亞仔。佢哋會撩女仔,好得人驚。我好少咁夜返屋企㗎,你陪我吖?

好。

未完

睇完我都回憶起細個嘅時候

故事非常好!諗返起d回憶,哈
師兄加油寫落去!

是的,寫得很好,加油!己按洋蔥頭。

引用:
原帖由 牛头人的悲哀 於 2019-2-3 02:40 PM 發表 查看引用來源
故事寫得好好,好引人入勝,期待樓主快d出埋下面嘅!
多謝留言,多謝鍾意。
引用:
原帖由 yausm1234 於 2019-2-4 07:43 AM 發表 查看引用來源
好正,又有意義又有生活貭数👍👍
多謝留言,多多支持。
引用:
原帖由 Winguni223 於 2019-2-4 12:21 PM 發表 查看引用來源
👍👍👍👍👍👍
多謝手指公。
引用:
原帖由 moneyzero 於 2019-2-8 12:03 AM 發表 查看引用來源
好好睇, 等新一集故事
多謝鍾意及捧場!
引用:
原帖由 18abc 於 2019-2-8 07:13 AM 發表 查看引用來源
好正
多謝支持!

引用:
原帖由 lostergundam 於 2019-2-2 11:55 PM 發表 查看引用來源
又出好故事,正!
多謝捧場!
引用:
原帖由 thomasgp02a 於 2019-2-3 12:51 AM 發表 查看引用來源
好有故事性,支持,期待之後的大戰
多謝支持!會陸續更新。

引用:
原帖由 maymay8880 於 2019-2-8 09:17 AM 發表 查看引用來源
寫得唔錯,啲教練真係好有型好靚仔🤤🤤🤤
係㗎係㗎,尤其一啲成個改過自新嘅壞人咁款嘅。
引用:
原帖由 kb8255 於 2019-2-8 09:51 AM 發表 查看引用來源
正呀,期待第二集
多謝支持,多謝捧場。

引用:
原帖由 lostergundam 於 2019-2-8 03:39 PM 發表 查看引用來源
睇完我都回憶起細個嘅時候
引用:
原帖由 Loki2222 於 2019-2-8 04:09 PM 發表 查看引用來源
故事非常好!諗返起d回憶,哈
師兄加油寫落去!
多謝留言同支持。

師兄你哋嘅童年都有咁豐富?

引用:
原帖由 劉金發作品 於 2019-2-8 05:48 PM 發表 查看引用來源
是的,寫得很好,加油!己按洋蔥頭。
多謝版主留言及賜洋蔥頭。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆