上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 小學女教師快將結婚戀上改過自身導師(3月11日在第5版加了結局)

收藏  |  訂閱
81  48.5k

真係好精彩,現實嗎?timing唔夾……安穩同刺激……嘅選擇,已經冇話對與錯了……如果唔係朗媽,龍會唔會括出去呢?
祝樓主早日康復

引用:
原帖由 lostergundam 於 2019-3-4 11:33 PM 發表 查看引用來源
萬分旗袋……睇到好吊引,真係想比多幾個like你! 想做又唔做,再括出去……舖排得好好,好自然……
呢啲喺古時比人發現就拉去浸豬籠……淒美啲講就相逢恨晚……唉…以前都試過,拍緊拖但對另一女子有好感,最後……無疾而終,師兄一個故事就令小弟諗返起不少回憶…… ...
多謝期待及支持。

引用:
原帖由 牛头人的悲哀 於 2019-3-12 12:52 AM 發表 查看引用來源
唔知点解,睇到后面我都眼湿湿😭祝楼主早日康复!
多謝祝福同投入

引用:
原帖由 kentwby 於 2019-3-12 07:00 PM 發表 查看引用來源
一路追來, 真系好佩服樓主嘅妙筆生花,多謝分享左咁多個精彩故事,贊, 期待新作,亦盼早日康復。
多謝一路支持同祝福

引用:
原帖由 lostergundam 於 2019-3-13 02:57 PM 發表 查看引用來源
真係好精彩,現實嗎?timing唔夾……安穩同刺激……嘅選擇,已經冇話對與錯了……如果唔係朗媽,龍會唔會括出去呢?
祝樓主早日康復
女主角喺安穩同刺激之間揀咗安穩。男主角未必因為傲妍,有可能係唔想女主角日後後悔。

引用:
原帖由 hli9 於 2019-3-6 03:19 PM 發表 查看引用來源
超正呀!
多謝讚

very good story !!!

引用:
原帖由 moneyzero 於 2019-3-15 01:48 AM 發表 查看引用來源
very good story !!!
多謝留言

好耐冇睇過咁好既文章,樓主之前有冇其他文可以比我睇到?

引用:
原帖由 四衝程 於 2019-4-2 10:32 PM 發表 查看引用來源
好耐冇睇過咁好既文章,樓主之前有冇其他文可以比我睇到?
寫過好幾個㗎,但係有啲更舊嘅我已經搵唔返

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆