上一頁下一頁
發新話題

Some Like and Some Love (updated part 2 in #1)

收藏  |  訂閱
55  6.3k

引用:
原帖由 little_princess 於 2019-2-8 08:59 AM 發表 查看引用來源

今次我都覺得主人好愛我。我好開心...好似生日甘
一齊十年真的不易,而且仲keep住咁sweet.
唔好再亂諗野啦。

引用:
原帖由 Lok0923 於 2019-2-8 02:26 PM 發表 查看引用來源

但你係要吸引主人,但主人經常對你有不滿,係衣著既問題
主人鍾意我唔著襪+短裙。方便摸哈哈。

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2019-2-8 02:30 PM 發表 查看引用來源

主人同得你一齊十年,我相信你一定有某D特點吸引佢
最初認識時主人話我好靚嘛,但再靚對耐左都無特別啦,而且歲月催人。不過我一向細粒唔高,所以我唔係靠身材吸引主人。

養狗養得耐都有感情啦...可況係人。

引用:
原帖由 little_princess 於 2019-2-8 08:15 PM 發表 查看引用來源

最初認識時主人話我好靚嘛,但再靚對耐左都無特別啦,而且歲月催人。不過我一向細粒唔高,所以我唔係靠身材吸引主人。

養狗養得耐都有感情啦...可況係人。 ...
又唔好用狗嚟比喻自己(喺床上除外啦)
你都識講再靚都會老,你性格上都符合你主人口味,如果唔係都唔會花時間心思喺你身上

引用:
原帖由 little_princess 於 2019-2-8 08:11 PM 發表 查看引用來源

主人鍾意我唔著襪+短裙。方便摸哈哈。
咁好正常,仲覆係褸屌裙或者短既百摺裙仲正

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2019-2-8 10:45 PM 發表 查看引用來源

你都識講再靚都會老,你性格上都符合你主人口味,如果唔係都唔會花時間心思喺你身上
主人都話人人都會老,好正常。相信我吸引主人的地方已經不再是外表。

可以同主人一起,他只愛錫我如愛犬/寵物我已經滿足。我知自己愛主人就夠。

引用:
原帖由 ladyinpink 於 2019-2-8 03:43 PM 發表 查看引用來源

一齊十年真的不易,而且仲keep住咁sweet.
唔好再亂諗野啦。
我都覺得同主人無因為時間而變悶和淡。

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2019-2-8 10:45 PM 發表 查看引用來源

唔算太煩(少煩點都有),又聽話掛。
性方面夾掛

引用:
原帖由 little_princess 於 2019-2-8 08:43 AM 發表 查看引用來源

我個日著了蝦肉色針織連衣裙。襯了同色系的襪,類似啡色甘啦。
下次著黑絲麻

引用:
原帖由 brotheron 於 2019-2-9 02:56 AM 發表 查看引用來源

下次著黑絲麻
日日都著架啦哈哈

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆