[原創作品] (*(*)

收藏  |  訂閱
26  16.7k

引用:
原帖由 esprithk 於 2019-2-10 08:04 PM 發表 查看引用來源
樓主。 你和這香討會員可能是遇到同一個女人呀

香港討論區 ==>戀愛婚姻 ==>情情愛愛 ==>大家慎防日本妹的疑似騙局

h t t p s : / / ladies .  discuss.com.hk  /   viewthread . php ? tid = 28020425 & extra = & page = 1 ...
係仲好~等嗰條仆街假道學羨慕下~又咸濕又冇膽😠,仲要 post 條女張相唱鳩人~最撚憎呢類不撚知所謂嘅仆街冚家剷

我埋頭係Aoi sor對雞頭大包到..嗅著異國東瀛大波大美少女既乳香味..感覺真係一枝棒啦..Aoi sor 唔唔聲大作..我手伸向Aoi sor個白滑玉背..先掃上掃落..掃到去個bra扣..我就駛出我既閃電手..拍拍兩下..bra扣就比我解去..我用雙手把bra帶從肩膀扯下..個bra真應聲下墜..一對圓圓既大湯圓..堅挺地而富彈性..中間點綴著兩粒..微微凸起既櫻桃..簡直係人間美食..

我即時起筷..雙手貪婪地把兩團大鍚圓..由下向上包住..真係一手都渣唔哂..對奶好柔好嫩好滑..忍唔住練呀練呀..d香肉不斷被我握到變形.. Aoi sor 即刻比左個好強烈既反應我..吔媽嗲地叫過不停..中間左夾雜著好多其他日文..但我卻聽不懂了

我突然童心大發..好似小朋友玩彈床咁..壓塊臉落去左右個波度..彈下彈下..樂此不疲..我再試下用個鼻對準條事業線壓下..雙手左右咁把Aoi sor對大奶往內夾..wow 超好玩..比對波夾來夾去..超爽呀..呢對大波大..真係無得彈..

我比D乳香味..引到吞哂口水..再忍唔住去鍚對大鍚圓..啜啜啜..把對大奶四圍咁鍚..最後去到粒美美櫻桃..就成粒含住..溫柔咁舔..輕輕地咬..大力地啜..Aoi sor比我突如其來既..攻擊..身軀忍唔住地強烈扭動..佢雙玉手忍唔住咁抱實我個頭..手指乂左入我頭髮內肉緊地亂摷..口中發出強勁既呻吟..呀..呀..呀..之聲不絕於耳...我輪流咁啜玩Aoi sor兩個大波大, 玩到波都香汗淋漓. 實在是大撚過引了.

Aoi sor 渾身火熱..兩粒乳尖巳經飛釘中..我貪婪地狂啜兩粒釘..乳尖被狂啜狂扯下..愛慾電流..流沖著Aoi sor四肢..酥麻癢癢..全身發滾. Aoi sor開始對我反攻了. 佢手申落我胯下摸索..係我條off-white 老牛褲鏈前隔住摷..睇開日本AV既我..當然知道跟住做乜最好.

我係sofa度慢慢企起身, 即時舉高臨下地望住Aoi sor個頭頂..見佢對靚靚gei了孆花花紋..淡粉紅色彩既手指甲..開始去解我褲鏈扣..接著慢慢把我褲鏈zip...Zip...數下..kelvin calvin..白底黑色..巳經露哂出來..佢手扯住我條off-white老牛向下扯.

一條佢蕉型巳經係條型底褲..凸凸輪廓..展示出來.. Aoi sor對眼發出淫光..盯住我條巨蕉..今次輪到我用手去摸佢D秀髮..佢緩緩咁抬頭望住我..如一隻動左春情既叫春貓咁般我見猶憐..我慢慢咁用手將佢個頭..壓落我條巨蕉度..Aoi sor亦開始配合地..隔住我條白色 Kelvin calvin..輕輕咁啜. 我條撚隔住內褲..都feel到Aoi sor個咀果D..濕暖既溫柔.. 真係feeling good.

成條白under比Aoi sor啜到出左一條紅色唇印組成既大撚剪影.

Aoi sor 咬住下唇性感地. 向上咁望一望我 .道 : U r so Big

我露出左個好自豪既笑容.道 : Of course Hongkonger Big Big Dick  

Aoi sor 眼金金咁望住我底褲上d唇印..玉手拉住我條under左右兩邊...大力向扯下..我條Big Big Dick ..狗公彈出來..大大個龜頭..好好似開花咁..係包皮到反哂出來..活像一個紅色的士多啤梨.

Aoi sor 右手好敏捷握住我條撚上下咁捋..左手側掃摸我大脾隙加埋個袋底..咀就伏落我士多啤利頭度..伸舌去舔..一路打圈..一路舔啜落..敏感龜頭被..技巧越過哂佢D牙..落在佢濕滑口內..跟住..佢條靈活既小舌..不停咁掃舔..龜頭馬眼..Aoi sor既口技確實出神入化..我估呢d係日本既國技..港女真係望塵莫及..我條女試過幫我含..下下頂住佢D牙..痛九到我呀..我下面細佬感覺完完全全被Aoi sor個濕滑
暖口包都勁舒服..

我都忍唔住咁讚嘆.道 : 呀..呀..呀..kimochiii

引用:
原帖由 ghosthand999 於 2019-2-8 03:58 PM 發表 查看引用來源
我叫阿Sam, 今年廿五歲. 我住係大圍名城, 我同個妹及父母同住間四房單位.  我係一個建築劃圖員. 我有一個要好既女朋友, 佢叫Peggy做文員仔, 佢今年廿二歲.  我同佢拍左兩年施, 計劃今年年尾結婚.

我爸爸都有d米既, 佢最近送左層同座既兩房單位比我, 作為日後我結婚既禮物. 間屋買左唔夠兩個月, 裏面差不多乜都未買, 得張爛鬼sofa同一張我為左扑下野買住先既平平地既King ...
好奇一問,點解會寫名城呢

引用:
原帖由 DboyAK47 於 2019-2-11 01:04 PM 發表 查看引用來源

好奇一問,點解會寫名城呢
無乜特別 區區寫 樣㨾工種寫下 唔同年紀寫下 為求D人 有多D代入感覺 ... 例如 ...你住果頭 睇落個感覺咪強烈些少 🐷🐷🐷

洗面奶正:fst_002:

識得唱日本娃娃嘅sam哥,點會只有25歲。

起初仲以為你講日本妹騙案
https://ladies.188channel.com/vi ... p;extra=&page=1

引用:
原帖由 一一一木木木 於 2019-2-12 06:52 PM 發表 查看引用來源
識得唱日本娃娃嘅sam哥,點會只有25歲。
Sam hui 歌神 成日開演唱會 D歌又咁好聽 好多後生仔fans 架 新年財神到 都年年播啦 唔通識左治米歌 首 merry Christmas 首歌 又係老鬼咩 🤣🤣🤣

引用:
原帖由 ghosthand999 於 2019-2-12 20:36 發表 查看引用來源

Sam hui 歌神 成日開演唱會 D歌又咁好聽 好多後生仔fans 架 新年財神到 都年年播啦 唔通識左治米歌 首 merry Christmas 首歌 又係老鬼咩 🤣🤣🤣
你睇唔到我個GAG

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2019-2-8 09:28 PM 發表 查看引用來源
SAM哥唱SAM歌
當然睇到呢個爛 gap 🤣🤣🤣 好押𩐳 👍👍👍

前往最後回覆