第一次-SP (update 姐姐第一次帶我去爆房#24)

收藏  |  訂閱
27  15.5k

引用:
原帖由 stjame 於 2019-2-15 12:05 AM 發表 查看引用來源

都無咩人想知 哈
甜嘢有一定收視保証:smile_30:

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2019-2-16 11:04 AM 發表 查看引用來源

我係師姐😁
不過不論男女都一樣
唔係得男人先識呃呃氹氹
哈哈都係!有時SP仲了解大家仲無所不談

引用:
原帖由 超級大壽包 於 2019-2-16 11:22 AM 發表 查看引用來源

甜嘢有一定收視保証:smile_30:
咁我係呢度繼續寫 定係開過新post? 利申:CDROM多年

姐姐第一次帶我去爆房

話說我同A姐姐過左乾柴烈火既一晚之後,感情自然更加好。經常都會去佢鋪頭度鬼混,有時買下野食一齊食,吹下水咁,每次佢都好識做咁自動落閘鎖門。佢有次試過帶左支紅酒,隊對我勁醉,之後就除曬我啲衫,玩到勁癲,仲坐爆我,第一次中出左。個時個感覺真係好正,但又無擔心過事後點算,可能大家其實心中都有共識掛。

之後去到新年前夕年廿七,約好左一齊夜晚去行花市。個日佢強調左好多次佢屋企人番左鄉下過年,所以佢可以free出黎,個一刻其實無諗多。

講真啲花市年年都咁既樣,行唔行都一樣,又多人。到左12點左右行完,其實都無得再行,已經行左成兩個鐘。佢話去邊好,我就話送佢番屋企啦。佢竟然話好,我心諗都梗係讚好!

點知佢試一試打番屋企話仲有人,個下心情真係180度急轉,心諗又話啲人番左鄉下,屋企有無人都唔知咩。

個時都已經行到巴士站,唯有繼續話送佢番屋企。佢就話唔想番屋企,不如再行多陣,我心諗:下,又行!

但個下唯有死跟,行下行下,佢好求其搵左個原因就帶左我上房。至於咩原因我都唔記得左,但以佢個一刻咁熟路既情況,應該唔係第一次,而我第一次爆房就俾左A姐姐了。

個一晚其實行到有啲攰,仲好記得A姐姐全身黑色,尤其對腳係黑絲,間房仲有AV播房。咁既情況,個晚同A姐姐戰鬥到天光,幾多次我都已經唔記得左了,剩係記得做完就訓,訓完就做,成張床都係水,包括埋我既汗水。

而呢個地方,亦成為後來我地偶爾約會既地方。

有帶袋做嗎?

引用:
原帖由 stjame 於 2019-2-19 01:03 PM 發表 查看引用來源
姐姐第一次帶我去爆房

話說我同A姐姐過左乾柴烈火既一晚之後,感情自然更加好。經常都會去佢鋪頭度鬼混,有時買下野食一齊食,吹下水咁,每次佢都好識做咁自動落閘鎖門。佢有次試過帶左支紅酒,隊對我勁醉,之後就除曬我啲衫,玩到勁癲,仲坐爆我,第一次中出左。個時個感覺真係好正,但又無擔心過事後點算,可能大家其實心中都有共識掛。

之後去到新年前夕年廿七,約好左一齊夜晚去行花市。個日佢強調左好多次 ...
A小姐成曰著黑絲ga?

其實唔係 我覺得佢個人有心引我

前往最後回覆