上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] <姊妹丼> (updated #1,5, 8,10,14,16, 25,27,30,36, 40完)

收藏  |  訂閱
50  28.8k

引用:
原帖由 大頭仔Gordan 於 2019-3-10 03:43 PM 發表 查看引用來源
第十集,ep10 最終回

在催情香薰嘅香氣影響下,慧玲和 Bella兩姊妹現在只有原始嘅慾望.。佢地夾住 Gordan跳舞時,Bella在慧玲耳邊講:「家姐,不如我地比賽,睇下邊個引到 Gordan吊自己先!」
慧玲好有自信:「好呀,賭一 set 化妝品啦!」
Bella:「怕你呀,就 LaMer啦!」
慧玲笑住:「咁多謝先啦,我支眼霜就快用完,到時你吾好肉痛喎!」之後,慧玲雙腳跨過  ...
咁快寫完 勁 👏👏👏

引用:
原帖由 ghosthand999 於 2019-3-10 06:44 PM 發表 查看引用來源

咁快寫完 勁 👏👏👏
冇師兄你咁有耐力麻:smile_42:

引用:
原帖由 大頭仔Gordan 於 2019-3-10 03:43 PM 發表 查看引用來源
第十集,ep10 最終回

在催情香薰嘅香氣影響下,慧玲和 Bella兩姊妹現在只有原始嘅慾望.。佢地夾住 Gordan跳舞時,Bella在慧玲耳邊講:「家姐,不如我地比賽,睇下邊個引到 Gordan吊自己先!」
慧玲好有自信:「好呀,賭一 set 化妝品啦!」
Bella:「怕你呀,就 LaMer啦!」
慧玲笑住:「咁多謝先啦,我支眼霜就快用完,到時你吾好肉痛喎!」之後,慧玲雙腳跨過  ...
有食唔食,罪大惡極
點解唔食,未想個故仔完,咁突然

引用:
原帖由 大頭仔Gordan 於 2019-3-10 07:13 PM 發表 查看引用來源

冇師兄你咁有耐力麻:smile_42:
停得有點反傳統

因為停得有啲反傳統所以有啲失望, 如果有平行時空版本就好啦

呢位師兄一定係高手
真係好精彩

引用:
原帖由 Fung1999_KP5220 於 2019-3-12 09:24 PM 發表 查看引用來源
因為停得有啲反傳統所以有啲失望, 如果有平行時空版本就好啦
平行時空版都吾錯喎,可以諗諗。

引用:
原帖由 大頭仔Gordan 於 2019-3-14 06:37 AM 發表 查看引用來源

平行時空版都吾錯喎,可以諗諗。
大哥!!! 快D寫新故啦!!! 你D fans 等緊你呀 🤩🤩🤩

好正, 期待新作!!

引用:
原帖由 ghosthand999 於 2019-3-14 06:57 AM 發表 查看引用來源

大哥!!! 快D寫新故啦!!! 你D fans 等緊你呀 🤩🤩🤩
冇咩題材想到!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆