上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] (爛尾故事集)之 <純情學生妹?!——29/11更新短文:「又執筆」(#341)

收藏  |  訂閱
346  47.2k

引用:
原帖由 lostergundam 於 2019-4-6 11:28 AM 發表 查看引用來源
狗仔式啊…玩玩下玩埋後欄,到時就生舊义燒了
都好喎🤔🤔

引用:
原帖由 Klwong137 於 2019-4-6 12:51 PM 發表 查看引用來源
呢個皇帝即刻有心有力,我下面都上升緊,下集應該出埋團慾火
希望你出到啦

引用:
原帖由 大頭仔Gordan 於 2019-4-6 01:59 PM 發表 查看引用來源
又話16集有太醫出塲!?皇帝吾係馬上風先麻?李貴人好大鍋架喎!
你咁黑心?皇帝唔係好老之嘛

但我返工前唔記得出文,哥太醫要今晚先出場

第十六集

見到李貴人好似母狗的姿勢,皇帝心血來潮,捉住「龍根」直接插入去,旋即感受到小穴的收縮,將佢的龍根緊緊夾住,前所未有的壓迫感比處子的「緊」帶嚟更大的快感。而李貴人第一次背向皇帝,又用呢種畜生般的姿勢,再加上好多年未被皇帝進入,今次插入比以往的更深。緊張、羞恥、快感同時衝擊住李貴人的感官,令佢情不自禁地呻吟。

而皇帝漸漸發現呢種抽插方式,比多年來沿用的方式更省力,而且插得更深入。加上李貴人濕滑的小穴,佢好快就將精華全數射入李貴人體內。兩人都未試過咁激烈的床上運動,各自躺平後就睡著了。

大約兩刻鐘後(半個鐘),皇帝醒咗,想比較下係姿勢定係李貴人的身體令佢得到呢次咁盡情的滿足感。於是唔理李貴人仲未醒,就用傳統方式再次進入李貴人的體內,抽插咗十幾下之後,佢就體會到係姿勢的問題,而李貴人喺呢個時候亦都醒咗,發現皇帝正在寵幸自己,想起剛才的興奮咁,放棄平日大家閨秀的言行,配合皇帝擺動身體,為雙方帶來另一次高潮。

叫來宮女稍為清理之後,兩人便倒頭大睡,今次係李貴人先瞓醒,佢諗返起皇帝頭先激情的舉動,擔心係小安子的花露有問題,想起男人滿足後最易說話,佢決定「自首」。

於是皇帝起身後,就發現李貴人只穿著肚兜同褻褲跪喺房中。皇帝好快就諗到今日的慾望比平時更大,唔通隻花香就係催情藥?

「講!」

「回皇上,早前臣妾宮中的小太監制作咗一種香露,話係對身體無害,但男人聞到會心情好的。臣妾愚笨,諗住係塗抹喺臣妾身上,所以未比太醫檢查就用了,但剛才皇上英勇無比…」李貴人露出滿足中帶點淫蕩的眼神,加上清涼的衣著,皇帝的怒火都未升起哂,慾火就浮現了,但佢真係冇信心可以再嚟第三次…唔後生呀…不過見到李貴人呢個淫樣,證明自己餵飽咗佢,成功感大於一切。

加上佢知道自己只係鍾意聞到呢種花香,而唔係催情藥嗰種控制唔到自我,所以佢唔擔心,不過為安全,都係叫太醫嚟睇下啦。

「傳哥太醫。」

等候期間,皇帝叫李貴人起身,著返哂衫,以免被睇蝕。
(待續)

引用:
原帖由 爛尾可 於 2019-4-9 07:14 PM 發表 查看引用來源
第十六集

見到李貴人好似母狗的姿勢,皇帝心血來潮,捉住「龍根」直接插入去,旋即感受到小穴的收縮,將佢的龍根緊緊夾住,前所未有的壓迫感比處子的「緊」帶嚟更大的快感。而李貴人第一次背向皇帝,又用呢種畜生般的姿勢,再加上好多年未被皇帝進入,今次插入比以往的更深。緊張、羞恥、快感同時衝擊住李貴人的感官,令佢情不自禁地呻吟。

而皇帝漸漸發現呢種抽插方式,比多年來沿用的方式更省力,而且插得更深入。 ...
皇上吉祥!李貴人吉祥!

睇李貴人一臉春情,一定係皇上剛剛勇猛非常!

引用:
原帖由 爛尾可 於 2019-4-9 07:14 PM 發表 查看引用來源
第十六集

而皇帝漸漸發現呢種抽插方式,比多年來沿用的方式更省力,而且插得更深入。 ...
古代既催情聖藥,令皇上威力大增

第十七集

不到一刻鐘,哥太醫就嚟到,佢年約三十,英俊的臉上帶有一條長長的疤痕,本來有明顯傷疤或者太醜樣,係唔可以再喺皇帝面前出現,但因為佢呢條疤痕係貴妃當年發脾氣而整傷的,皇帝就覺得哥太醫會因此憎惡後宮,所以唔會搞後宮女人,因此留低佢繼續幫後宮嬪位以下的女人睇病。但皇帝無諗過,哥太醫其實係恨皇帝…恨佢縱容貴妃草菅人命。

哥太醫仔細檢查香露後,恭敬道:「皇上,此香露以鮮花提煉,只係靠花香吸引男人,對身體無害,如果皇上喜歡,可以叫貴人或其他主子使用,但此香氣會留喺身上,皇上只要以熱毛巾加上薄荷水抹身或者浸浴,就會除去身上的香氣。」

「好! 既然有此妙品,賞!」

一直喺外面隨時侯命,等住被人拉入去拷問的,聽到「賞」字,終於放心。佢的第一步成功了。
-------------------------------------------

近三個月,李貴人的侍寢次數急升,好自然就中獎了。皇上認為李貴人「高齡」懷孕,代表住自己的勇猛,大喜過後將李貴人晉升為嬪,並賜封號為「喜」。

「恭喜喜嬪娘娘、賀喜喜嬪娘娘」滿宮的宮女太監們收到消息後,立即走到喜嬪面前道賀(討賞)

「既然你哋嚟道賀,我就唔可以孤寒喇,所有一等宮女太監賞銀二兩,其他每人一兩,待我腹中的皇子或公主出生,再賞。」

春桃帶頭道謝,「謝娘娘賞賜。奴婢就厚顏等待皇子降生帶來的賞賜了。」

「好喇,春桃、夏荷、小安子留低,其他人退下。」

待房中只剩低主僕四人,喜嬪道:「雖然本宮懷有龍裔,但呢段時間唔可以侍寢,本宮怕而家的恩寵唔可以維持⋯⋯」

小安子忙道:「娘娘可以考慮搵人固寵,亦可以用其他方法為皇上帶來不同滿足感而唔會影響龍裔的。」

「我都係諗住固寵,所以先叫你兩個過嚟。」喜嬪望向春桃同夏荷。春桃隨即滿臉通紅,但難掩眼底的興奮雀躍。而夏荷竟然跪下哀求:「娘娘⋯⋯奴婢只想服侍娘娘,待奴婢年邁時出宮回鄉。奴婢愚笨,實在唔懂得服侍皇上,求娘娘明鑑。」

「你呢個傻丫頭,服侍皇上係好難得的機會,你竟然唔要! 唉! 算啦…唔好講咩年邁時出宮,本宮幫你做主,只要你到二十五歲,就放你回鄉啦。」

「謝娘娘。」夏荷開心得不能自已,連番磕頭道謝。

「好喇好喇,起身啦。」
(待續)

明天(11/4)事忙,提早更新

春桃係咪好淫架,發姣lo

引用:
原帖由 爛尾可 於 2019-4-10 09:30 PM 發表 查看引用來源
第十七集

不到一刻鐘,哥太醫就嚟到,佢年約三十,英俊的臉上帶有一條長長的疤痕,本來有明顯傷疤或者太醜樣,係唔可以再喺皇帝面前出現,但因為佢呢條疤痕係貴妃當年發脾氣而整傷的,皇帝就覺得哥太醫會因此憎惡後宮,所以唔會搞後宮女人,因此留低佢繼續幫後宮嬪位以下的女人睇病。但皇帝無諗過,哥太醫其實係恨皇帝…恨佢縱容貴妃草菅人命。

哥太醫仔細檢查香露後,恭敬道:「皇上,此香露以鮮花提煉,只 ...
哥太醫戲份太少,飯盒都冇個!😑😑

引用:
原帖由 爛尾可 於 2019-4-10 09:30 PM 發表 查看引用來源
第十七集

哥太醫仔細檢查香露後,恭敬道:「皇上,此香露以鮮花提煉,只 ...
古代人都咁攻心計,

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆