上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] (爛尾故事集)之 <純情學生妹?!——29/11更新短文:「又執筆」(#341)

收藏  |  訂閱
346  47.0k

引用:
原帖由 爛尾可 於 2019-3-7 07:23 PM 發表 查看引用來源
第二集
(為方便大家輕鬆閱讀,今集開始會用返口語)

杜月兒接手寨內事務之後,覺得在一個亂世,要養活寨中的百幾人,絕非易事,特別寨內多數係老婦或者小童,寨內的成人多數已搬去村內,或者入城鎮工作,當時杜月兒想到的搵錢方法,就係賣身,但細心一想,可以賣到幾多錢呢?

於是佢決定做妓院的顧問,建議萬花樓進行改革,佢先建議季大娘改變菜式,推出串燒,由於光明寨內的孤兒,都擅長喺山上捉陷阱, ...
繼續支持

第三集

而尋晚的「書生之夜」,是咁的:
由於上次「串燒之夜」非常成功,新穎的玩法吸引咗無數淫虫,而萬花樓又只招待20個客,即使今次入場費要10兩,只提供食物,所有服務及酒水另外收費,依然一票難求。

萬花樓的後院內,有一間書室佈置的房間,放咗三十套桌椅,另有一張大長檯,一位著住薄紗的少女坐喺檯上,露出白晢的軀體,只有重點部位被遮掩住。

「各位書友,快D入去買校服,換好入嚟上堂啦。」呢位少女叫小蓮,20歲,係以前鎮上一個戲班的小角色,不過從來都唔肯下苦功,所以戲班搬到京城發展時,直接將佢賣入萬花樓,季大娘憐憫佢,冇迫佢下海,只係安排佢喺廚房做嘢,但佢知道上次D姑娘一日可以賺5兩,立即要求加入,杜月兒就安排佢做「夫子」呢個角色喇。

嫖客聽到要買校服上堂,即刻拎出荷包,搶住比錢,賣校服的都係比較年輕的姑娘,雖然姿色一般,但勝在親切,唔似其他妓院D女,比一大筆錢仲要氹「姑娘」開心。

嫖客李大爺係鎮上的首富之一,亦係第一個換好校服入到「課室」的「書生」,其實佢細個都去過書齋讀書,只係當時家貧,讀咗兩年就退學了。今日再次著住書生服,走入學堂,百感交集呀!

擔任夫子的小蓮見到佢入到課室,即刻將佢拉到第一排座位上,雖然佢帶住面罩,但小蓮一早已經打聽好李大爺的身形,所以急急上前討好。

「學生,你坐呢度啦,陣間出嚟協助夫子教導其他同學。而家你睇住呢本書先,我地好快就開始喇」

李大爺打開本書一睇,發現本書近乎完全空白,只有一頁晝了一幅圖,係一個女人充滿慾望的表情。

轉眼間,20個學生﹝即係嫖客﹞已經全部入座,每人檯上都放有相同的書。大部份人都好似李大爺的心情,緬懷過去在學堂求學的經過,亦有部份人因為家境問題,從來未去過學堂,今日可以著住書生服,與其他「同窗」坐埋一齊,情緒相當激動,覺得用15兩﹝入場費+校服﹞就可以換到呢一個時刻,太值得了。

「各位學生,請打開書本第一頁,你哋見到D咩?」小蓮問。

由於嫖客們都怕被認出,所以唔敢出聲,全場鴉雀無聲。

「飢渴的女人。」回答的係一位肥胖矮小的人,大家都知道佢係鎮上珠寶店的陳老闆,佢覺得大家睇佢身型就可以認出佢,所以豁出去回答。

(待續)

第四集

「呢個同學答得非常好,值得加許」一個穿著書生服的女子走到陳老闆面前,放低背上的書箱,大家先見到佢的書生服的後背部份全部剪開,只係露出肚兜同白滑肉背。

「同學,你解開佢的肚兜」台上的小蓮吩咐。

陳老闆興奮咁解開肚兜繩,女子順勢抽出肚兜,交到陳老闆手上,然後轉身離開。」

「同學,肚兜就係你剛才答對問題的獎勵。」陳老闆雙手握著肚兜,間中聞幾下。小蓮繼續講「各位同學,有冇奇怪剛才的女子點解會離開呢?有冇方法可以令到個女子留低?」

台下學生開始低聲議論,大概係陳老闆的舉動或者剛才的肚兜令佢哋開始活躍。

「各位又有冇諗過,點解家裡嬌妻唔會有書上面的表情呢? 又完全唔享受魚水之歡? 每次去到床上,都緊閉雙眼,彷似行刑? 到底係妻子唔夠淫蕩,定係自己不濟呢? 當然,冇人想娶一個淫婦比自己帶綠帽,但到底歡場冇真愛,同嬌妻靈慾一致,先係最高享受呢。」

台下眾人面面相覷,一方面被蓮夫子講中心聲,另一方面又唔明白,妓院叫人返屋企搵老婆,係咩玩法? 停頓片刻的小蓮,道:「今日萬花學堂就係想傳授令女人欲仙欲死的方法,我哋首先請出林嫂,佢會幫我哋做示範。」

年約三十歲的林嫂,穿著一般村姑的密實服飾,樣貌平凡,係學堂內唯一冇帶眼罩,露出真面目的人。但胸前偉大,配上纖細的小蠻腰,對於見慣濃妝艷抹或者青春少艾的一眾嫖客,林嫂的人妻FEEL,帶來一番新滋味。

小蓮向李大爺勾勾手指,示意佢行去台前。「剛才呢位同學最早進入學堂,係勤奮的表現,所以佢會代表各位,更進一步學習。」

「而家請呢位同學為林嫂除去外衣同中衣。」李大爺極速除咗林嫂的衫,而家的林嫂只剩低黃色的肚兜同埋白色的褺褲,李大爺想繼續除,但被小蓮制止了。

「同學,你隔住肚兜,輕撫林嫂的蓓蕾…無錯..就係咁…其他同學都可以行出嚟睇下。」一眾淫虫飛撲到台前。「大家都見到,林嫂的蓓蕾已經挺起,代表佢身體開始有感覺了,呢個時候就要更進一步,可以同舌輕舐,或者含住啜,雙手可以撫摸林嫂的身體,或者直接拉開肚兜。」

(待續)
明天比較忙碌,所以提早更新

引用:
原帖由 爛尾可 於 2019-3-11 08:54 PM 發表 查看引用來源
第四集

「呢個同學答得非常好,值得加許」一個穿著書生服的女子走到陳老闆面前,放低背上的書箱,大家先見到佢的書生服的後背部份全部剪開,只係露出肚兜同白滑肉背。

陳老闆興奮咁解開肚兜繩,女子順勢抽出肚兜,交到陳老闆手上,然後轉身離開。」

「同學,肚兜就係你剛才答對問題的獎勵。」陳老闆雙手握著肚兜,間中聞幾下。小蓮繼續講「各位同學,有冇奇 ...
支持師兄既更新

引用:
原帖由 爛尾可 於 2019-3-11 20:54 發表 查看引用來源
第四集

「同學,肚兜就係你剛才答對問題的獎勵。」陳老闆雙手握著肚兜,間中聞幾下。小蓮繼續講「各位同學,有冇奇 ...
小蓮維護林姨,小蓮想佢除先?

引用:
原帖由 kclai35 於 2019-3-12 03:13 PM 發表 查看引用來源

支持師兄既更新
我唔係師兄😑😑

引用:
原帖由 Klwong137 於 2019-3-12 03:48 PM 發表 查看引用來源

小蓮維護林姨,小蓮想佢除先?
又唔算維護,只係教學需要舖排

引用:
原帖由 爛尾可 於 2019-3-14 07:57 發表 查看引用來源

又唔算維護,只係教學需要舖排
到小蓮除衫未,叫親呀蓮,應該係大波蓮

第五集

李大爺選擇拉開林嫂的肚兜,一對大饅頭喺眾人面前露出,林嫂故作害羞地低頭,其實暗暗興奮…多年來佢都希望被人欣賞最自傲豪乳,今日終於嘗試到了,更可以收到20兩,實在係天大的喜事呀。

「嘩!」眾人齊聲高呼,雖然大家都係青樓常客,但保守的古代,多數喺昏暗的環境下進行,大部份人都未試過在明亮的環境直視女人身體,原來係咁吸引呢!

「呢個時候,可以搓揉林嫂的雙乳,先用輕力,再慢慢加大力度,因為每個女人喜歡的方式都不同,所以用最溫柔的方式開始,慢慢摸索,當大家熟悉女人身體之後,就可以掌握得更好喇。」

「書生」們恨不得拿出文房四寶,立即摘錄重點,正當眾人努力學習之際,突然傳來林嫂的一聲低喘,然後就見到佢滿臉通紅,羞澀的表情,令在場人士感到熱血沸騰。

「好喇,而家又考考大家,下一步要點做呢?」

一位身形高瘦的「書生」大聲答道:「扯開佢的褺褲,直搗黃龍!。」其他「書生」都點頭同意。

「錯喇,雖然林嫂已經開始呻吟,但仍未準備好的。」小蓮指向剛才回答的高瘦男子,「你過嚟將林嫂的褺褲扯開。」

眾人呆若木雞,全部都以為聽錯,直到小蓮再次出聲,高瘦男子先向前走一步,拉開林嫂的褺褲。隨即一片修剪整齊的黑森林展現在二十位書生面前。

由於呢個畫面太刺激,大家都以為係活動的尾聲,點知小蓮竟然叫高瘦書生同李大爺輪流將手指插入林嫂的小穴。林嫂一直緊咬下唇,雙目緊閉,太羞恥了,自己竟然為咗二十兩,將私處在二十個男人面前展露,仲要被兩人輪流探入,但係刺激的感覺,又令到佢的淫水不斷流出。

「你哋將手指比其他同學睇下,手指上沾到林嫂的淫水,呢D就係林嫂開始情動的而流出的蜜液,只要女人的蜜液充足,你哋就可以輕易進入,暢順地抽插。」
小蓮停頓一下,微笑地說:「好喇,今日的課堂結束了,下月初十,我哋會研究其他主題。」

「下?就咁完? 唉..」

「蓮夫子,我想留低,同林嫂繼續研究今日的課程,唔知萬花學堂可唔可以提供地方呢?」李大爺有禮地問,仿佛係一個認真求學的學生。

(待續)
而家呢篇係兩年前寫的,我睇返先發現早前自己又寫返類似情節XD

引用:
原帖由 爛尾可 於 2019-3-14 22:17 發表 查看引用來源
第五集

李大爺選擇拉開林嫂的肚兜,一對大饅頭喺眾人面前露出,林嫂故作害羞地低頭,其實暗暗興奮…多年來佢都希望被人欣賞最自傲豪乳,今日終於嘗試到了,更可以收到20兩,實在係天大的喜事呀。

「嘩!」眾人齊聲高呼,雖然大家都係青樓常客,但保守的古代,多數喺昏暗的環境下進行,大部份人都未試過在明亮的環境直視女人身體,原來係咁吸引呢!

「呢個時候,可以搓揉林嫂的雙乳,先用輕力,再慢慢加大力 ...
兩年前放到宜家,好似D 酒咁純,越來越香濃

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆