上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] (爛尾故事集)之 <純情學生妹?!——29/11更新短文:「又執筆」(#341)

收藏  |  訂閱
346  47.2k

引用:
原帖由 bigmouthlady 於 2019-7-18 08:28 AM 發表 查看引用來源

... 警察叔叔話過 , ED野唔可以隨便比人睇架喎:smile_13:
咁其實我又唔係好想睇😛

第七集

阿穎聽到阿楓呢個答案,都唔知好嬲定好笑,佢係話自己好心定係冇眼光呢?其他女仔都唔要,即係阿穎冇眼光啦,但阿穎覺得阿楓其實幾好丫,只係唔識打扮,又比較內向,而家知道佢仲有少少自卑。

「咁你點樣報答我?」
「穎穎想要咩,我都會盡力滿足你!」
「咁我要你的第一次…」阿穎講完自己都係有D唔好意思。

阿穎拎咗個套出嚟,慢慢幫阿楓戴好,由於佢之前上網自學,所以好順利就戴好。然後佢瞓返上床,M字腳對住阿楓,見到阿楓仲係呆咗咁企喺度,唉…………..邊有女仔要咁樣破處…………..

「阿楓….用你條JJ插入黎丫….我想要呀….」

阿楓剛聽到時以為自己出現幻聽,夢中出現過無數次的對白,點解會真在現實中聽到呢? 佢過咗幾秒先有反應,好緊張咁上前,擒上阿穎身上,用手揸住自己的小楓,對住阿穎的小穴輕磨咗一陣,阿穎諗緊佢到底係調情定係搵緊門口呢?諗諗下就開始緊張,唔知係咪會勁痛呢?於是阿穎閉上眼,盡量放鬆,然後就感到有硬物入咗少少…好特別的感覺…

再跟住就感到阿楓捉住佢雙手,用力壓落黎…

「呀….好痛呀…」
「對唔住呀穎穎!」阿穎張開眼,見到阿楓不知所措的表情,錫咗佢一啖:「唔緊要…繼續入丫…」阿穎咬住下唇,決心要忍住。

阿楓都明白呢個係必經的過程,於是向前一頂:「入哂喇…我全條J比哂穎穎喇。」

明明好痛的阿穎,聽到呢句就覺得有一陣快感,然後阿楓開始抽插,雖然阿穎仲係好痛,但佢知道只要做多一兩次,比男人插絕對會有無窮的高潮。

過咗一陣,阿楓突然攬實阿穎,「呀」一聲,阿穎知道佢已經射咗,就推開佢,
當阿楓的肉棒離開阿穎的身體時,阿穎疼痛的下體終於得到解脫。

「對唔住呀穎穎,你未滿足我就射咗…仲整到你咁痛…」

「唔緊要啦…聽講女仔第一次好少會HIGH…」其實阿穎真係唔介意呢…就當係比D甜頭阿楓,等佢以後更努力滿足自己的性慾。

休息咗一陣之後,阿穎我同阿楓就一齊沖涼,沖沖下阿楓又扯起咗,但阿穎下面仲好痛,而且人又好攰,所以唔比阿楓繼續。

到差唔多瞓著時,阿穎突然諗起阿June同阿樂,唔知佢地係咪激戰緊呢?
瞓醒之後,阿穎同阿楓再做咗一次,今次阿穎享受到了,當佢感覺到阿楓全條肉棒插入哂去,再抽插的時候,完全體會到兩個人結合的滿足,阿穎開始愛上了這種感覺。

之後佢哋嘗試咗其他姿勢,當阿穎坐上去,發覺好難控制呢…所以都唔多成功,阿穎諗住練習多d,但係d套用哂了(因為阿穎怕醜,只係買咗最細盒的三個裝),所以佢哋就放棄,打算搵埋阿樂同June去食早餐。

不過等到差唔多11點,佢兩個都未出現,而阿穎覺得就快餓死喇~~~所以就拉咗阿楓上樓搵佢地。

未行到房門口,已經聽到阿June的叫床聲:「阿樂呀….大力D!!隊入D….呀!!!好正呀!!!!!!!!」

阿穎同阿楓都聽到臉紅,但又忍唔住行近去聽,行到房門口時,發現佢地冇閂門,阿穎當然會把握機會睇下啦,佢見到阿June瞓喺床,阿樂就企喺床邊插,點知望咗唔夠兩分鐘,就比阿June發現咗。

「你個死婆,偷睇?!」

阿樂聽到後即抽身,向後轉,正面全裸對住阿穎同阿楓。

(待續)
兩個都破處了~~

引用:
原帖由 爛尾可 於 2019-7-21 09:43 PM 發表 查看引用來源
第七集

阿穎聽到阿楓呢個答案,都唔知好嬲定好笑,佢係話自己好心定係冇眼光呢?其他女仔都唔要,即係阿穎冇眼光啦,但阿穎覺得阿楓其實幾好丫,只係唔識打扮,又比較內向,而家知道佢仲有少少自卑。

「咁你點樣報答我?」

阿穎拎咗個套出嚟,慢慢幫阿楓戴好,由於佢之前上網自學,所以好順利就戴好。然後佢 ...
男女子雙打???呀楓咁弱雞。。。

引用:
原帖由 爛尾可 於 2019-7-21 09:43 PM 發表 查看引用來源
第七集

「咁你點樣報答我?」

阿穎拎咗個套出嚟,慢慢幫阿楓戴好,由於佢之前上網自學,所以好順利 ...
死拉 ... 我覺得阿穎見到阿樂做愛咁叻 , 會幻想同佢做TIM:smile_35:

引用:
原帖由 bigmouthlady 於 2019-7-22 08:46 AM 發表 查看引用來源

死拉 ... 我覺得阿穎見到阿樂做愛咁叻 , 會幻想同佢做TIM:smile_35:
我覺得吾止幻想,至頭要個 fd 開心 share... Haha

引用:
原帖由 大頭仔Gordan 於 2019-7-21 11:12 PM 發表 查看引用來源

男女子雙打???呀楓咁弱雞。。。
冇咩經驗,係敏感d,唔係弱雞

引用:
原帖由 bigmouthlady 於 2019-7-22 08:46 AM 發表 查看引用來源

唔知呢~初嚐試性滋味的少女

引用:
原帖由 大頭仔Gordan 於 2019-7-22 10:41 AM 發表 查看引用來源

我覺得吾止幻想,至頭要個 fd 開心 share... Haha
拉開阿June,親身試?😏😏

引用:
原帖由 大頭仔Gordan 於 2019-7-22 10:41 AM 發表 查看引用來源

見到好嘢梗係要試試!!

引用:
原帖由 Eddyo 於 2019-7-23 08:41 AM 發表 查看引用來源

見到好嘢梗係要試試!!
但又知係好嘢?😏😏因為阿June欲仙欲死?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆