上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] (爛尾故事集)之 <純情學生妹?!——29/11更新短文:「又執筆」(#341)

收藏  |  訂閱
346  47.2k

引用:
原帖由 爛尾可 於 2019-8-12 10:06 PM 發表 查看引用來源
第11集

正當阿穎苦惱緊搵咩Part time時,佢聽到隔離班同學話佢做緊間CAFÉ請人,時薪都幾高。因為係女僕CAFÉ,而且9成以上的客都係好毒的毒男。初時阿穎都有D擔心,但細心一想,阿楓都係毒男,其實都冇咩野丫,而且呢份可以只係返星期五夜晚同星期六,其他時間唔返都得,唔會影響讀書,而CAFE長期唔夠人,阿穎講明只做兩個月都得,加上老闆話呢行要多D新人,所以冇咩所謂。

就係咁樣,阿穎 ...
有食唔食,罪大惡極啊。唔知怪得楓楓sir咁中意啦

引用:
原帖由 爛尾可 於 2019-8-12 10:06 PM 發表 查看引用來源
第11集

正當阿穎苦惱緊搵咩Part time時,佢聽到隔離班同學話佢做緊間CAFÉ請人,時薪都幾高。因為係女僕CAFÉ,而且9成以上的客都係好毒的毒男。初時阿穎都有D擔心,但細心一想,阿楓都係毒男,其實都冇咩野丫,而且呢份可以只係返星期五夜晚同星期六,其他時間唔返都得,唔會影響讀書,而CAFE長期唔夠人,阿穎講明只做兩個月都得,加上老闆話呢行要多D新人,所以冇咩所謂。

就係咁樣,阿穎 ...
呢part好似以前某D短故???

引用:
原帖由 Eddyo 於 2019-8-13 08:46 AM 發表 查看引用來源

俾人發覺, 齊齊玩冇交嗌!!
阿穎咁唔鍾意Miley,點會同佢分J同味

引用:
原帖由 kclai35 於 2019-8-16 02:14 PM 發表 查看引用來源

有食唔食,罪大惡極啊。唔知怪得楓楓sir咁中意啦
有食唔食<--你講阿穎要去食Miley個客?

引用:
原帖由 vlyc 於 2019-8-16 03:22 PM 發表 查看引用來源

呢part好似以前某D短故???
<純情學生妹>呢個故事以前用第一身去出,當時大約16集,就叫做第一部完,其實係爛尾
因為好難寫後面的發展

今次呢個(爛尾故事集),其實就係將我以前的爛尾故事重新再寫完,所以會有「睇過」/「好熟口面」的情況。

第12集

阿穎見到個客好享受咁,諗起上次喺渡假屋啜咗阿楓條J幾啖,阿楓就比平時硬幾倍,如果再含耐D…佢會點呢?係咪要加埋呢份特別的生日禮物比阿楓呢?

於是阿穎決定學習點樣含,因為Miley含得自然d,冇AV片咁誇張。

阿穎見到Miley含幾下,就抽返出黎,用脷係咁舔,跟住又含入口再啜,如是者五六次之後,個客就按住佢個頭,射咗… …跟住個客就拎咗張500蚊比Miley

「多謝你呀Miley…真係好舒服…」

Miley將錢夾入乳溝,然後繼續舔個客:「如果你想多謝我,射多d精比我丫….你d精好好味呀!」阿穎見到Miley又含又啜…好似真係好享受,而個客就一直掃佢的頭髮,好滿足咁樣比Miley含。而阿穎想繼續睇落去,但係有客叫佢,真係可惜。

星期五,阿穎超忙的一日…因為上堂已經好攰,呢排仲有好多測驗同功課,令到佢有D燥,想打比阿楓撒嬌,但諗起佢今日要幫人補習,所以只係whatsapp比佢,點知等咗兩個鐘,阿楓都未覆佢。

而最近café愈來愈多客,多數係搵Miley,有時會係其他女仔,佢哋都經常會「消失」一陣,可能係學咗Miley啦…阿穎心想:好彩只係做埋呢兩日,否則比人誤會自己都係咁就煩喇,最怕係比阿楓誤會。

自從阿穎返咗呢份工之後,佢同阿楓見面時間大幅減少,而阿穎而冇同佢講出嚟做嘢,只係藉口好多功課,又要溫書,雖然係想儲錢買禮物比阿楓,但少咗見面,又呃佢…阿穎始終有D內疚。而阿楓呢排都本身都好多MID-TERM,又要幫人補習,有時想見都冇時間,更唔好提床上活動了。

由於阿穎真係好攰,所以同店長請假,早兩個鐘放工,正當佢準備走時,竟然見到阿楓!唔通佢知道自己喺呢度做嘢,特登過嚟?阿穎估唔到阿楓會咁浪漫。

點知現實唔係咁….阿穎聽到佢係搵Miley………………….阿穎好嬲,唔想見到佢,所以由café的後門離開。

離開大廈之後,阿穎越諗越覺得唔忿氣:阿楓有佢呢個咁可愛的女友,點可以再搵其他女呢?仲要出錢出J請個淫婦食?唔得,要去救佢 / 鬧醒佢!

當阿穎行到正門,就見到阿楓剛剛搭電梯落黎,佢好驚訝咁望住阿穎,似乎係諗唔到點解阿穎會喺度出現,咁阿穎當然會扮傻啦,而且要惡人先告狀。

「你又話要補習,做咩喺呢度?又唔覆WHATSAPP,算點呀?!」阿走去佢面前,捉住佢手臂。

「我….喺附近補完習…諗住搵嘢食之嘛…你又喺度?」

「我都係想搵嘢食囉…咁你陪我食飯啦…你好耐冇陪我喇…」明明係想鬧佢,但阿穎開口就變咗撒嬌,佢都有D鄙視自己。

食飯期間,阿穎忍唔住狂呻自己有返學有幾辛苦,冇提過返工的事,而阿楓依然好似平時咁樣,靜靜聽阿穎講,但阿穎總係感覺到阿楓有d唔同,唔知係咪心理作用,阿穎覺得佢唔係幾專心。

「楓~你生日想點過呀?」

「有穎穎陪我食蛋糕就得喇! 你功課忙,就唔好傷神諗呢d」
「人哋第一次陪你過生日…食蛋糕就得?」
阿楓微笑:「嗯。」

聽到阿楓的回答,阿穎肯定咗唔係自己多心,因為平時佢用呢d語氣講嘢,阿楓會好開心咁捉住佢手,跟住講幾句甜言蜜語哄佢,絕對唔會「嗯」一聲咁敷衍。

講到呢度阿穎都冇咩心機,就約咗佢生日正日時,會帶蛋糕去佢屋企。之後阿穎草草食完飯,就話要返屋企休息。
(待續)

引用:
原帖由 爛尾可 於 2019-8-18 10:50 PM 發表 查看引用來源
第12集

阿穎見到個客好享受咁,諗起上次喺渡假屋啜咗阿楓條J幾啖,阿楓就比平時硬幾倍,如果再含耐D…佢會點呢?係咪要加埋呢份特別的生日禮物比阿楓呢?

於是阿穎決定學習點樣含,因為Miley含得自然d,冇AV片咁誇張。

阿穎見到Miley含幾下,就抽返出黎,用脷係咁舔,跟住又含入口再啜,如是者五六次之後,個客就按住佢個頭,射咗… …跟住個客就拎咗張500蚊比Miley

「多謝 ...
期待樓主更新!!

引用:
原帖由 爛尾可 於 2019-8-18 10:50 PM 發表 查看引用來源
第12集

阿穎見到Miley含幾下,就抽返出黎,用脷係咁舔,跟住又含入口再啜,如是者五六次之後,個客就按住佢個頭,射咗… …跟住個客 ...
... 唔通阿楓真係渣男???!!!:smile_35:

我希望唔好拉 , 我同大家一齊 , 見到佢就快守得雲開 ,
尤其之前拉阿穎走 , 原來係怕佢比人搞 ...

我果時己經認定佢係 "真.好男人" 架拉 !!!

引用:
原帖由 Eddyo 於 2019-8-19 08:45 AM 發表 查看引用來源

期待樓主更新!!
由於下一集的字數比較少,所以會過兩日出~

引用:
原帖由 bigmouthlady 於 2019-8-19 10:21 AM 發表 查看引用來源

... 唔通阿楓真係渣男???!!!:smile_35:

我希望唔好拉 , 我同大家一齊 , 見到佢就快守得雲開 ,
尤其之前拉阿穎走 , 原來係怕佢比人搞 ...

我果時己經認定佢係 "真.好男人" 架拉 !!! ...
真‧好男人...但去搵Miley....:smile_o04:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆