上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] (爛尾故事集)之 <純情學生妹?!——29/11更新短文:「又執筆」(#341)

收藏  |  訂閱
346  47.2k

引用:
原帖由 爛尾可 於 2019-8-19 22:04 發表 查看引用來源

真‧好男人...但去搵Miley....:smile_o04:
係Miley去勾引真男人都頂唔住引誘

第13集
阿楓的心聲

上個禮拜喺討論區睇到,有間女僕CAFÉ最近愈來愈受歡迎,因為d女仔唔會歧視我哋呢d毒L,而且經常有新的女仔,不過討論區D師兄唔肯講詳細資料,連相都冇張,冇圖冇真相喎,仲話咩怕太多人去,廢事搞到自己去到冇位。

好彩最後我都打聽到,仲偷偷地上咗去,果然…間CAFÉ真係好正,D女仔雖然唔算超級靚,但全部都好可愛,仲好NICE架…對住我呢個宅男都笑得好甜,令我諗起穎穎。

穎穎真係一個好女仔,又可愛又溫柔,雖然間中會發下小脾氣,但佢發脾氣個樣都好可愛,而且佢連第一次都比咗我….上次去度假屋時,仲含咗我咁肉酸的JJ。

不過我越來越覺得自己配佢唔起,而且我想要得多D…之前只係想同佢傾到計就好開心,好似上次去佢學校的open day,見到佢著住校服的清純look,再聯想起佢被我壓在身下抽插時,不停呻吟的樣,真係爽爆,所以返到屋企即刻插入去,其實當時我係想插佢個口先,不過穎穎係我的女神,我點可以咁樣侮辱佢呢?

跟住就發現呢間CAFÉ的副店長Miley可以幫人用口….諗住今日穎穎忙,我連佢whatsapp都唔敢覆,想偷偷地走黎搵Miley,點知佢有客….即係幫人含緊啦,雖然知佢含過好多條,但我唔想佢含完第二條L即刻含我,所以都係走喇。

但落樓就見到穎穎…佢依然係活潑可愛,今日仲對住我撒驕……..好萌呀…………穎穎仲問我生日想點過,佢對我咁好,但我竟然想搵人幫我含…好彩唔成功,否則我點樣面對佢呢?我而家都好內疚呀!
(待續)

對於阿楓點解會去CAFE搵Miley,希望今集可以解開你哋的疑惑~

引用:
原帖由 爛尾可 於 2019-8-21 10:05 AM 發表 查看引用來源
第13集
阿楓的心聲

上個禮拜喺討論區睇到,有間女僕CAFÉ最近愈來愈受歡迎,因為d女仔唔會歧視我哋呢d毒L,而且經常有新的女仔,不過討論區D師兄唔肯講詳細資料,連相都冇張,冇圖冇真相喎,仲話咩怕太多人去,廢事搞到自己去到冇位。

好彩最後我都打聽到,仲偷偷地上咗去,果然…間CAFÉ真係好正,D女仔雖然唔算超級靚,但全部都好可愛,仲好NICE架…對住我呢個宅男都笑得好甜,令我諗起穎穎。 ...
原來楓楓係第一次去,仲以為佢成日都去先。
好中意㯋穎既付出,好滾動呀

引用:
原帖由 kclai35 於 2019-8-21 10:45 AM 發表 查看引用來源

原來楓楓係第一次去,仲以為佢成日都去先。
好中意㯋穎既付出,好滾動呀
咁做得我的男主角,都唔會太差

引用:
原帖由 爛尾可 於 2019-8-21 10:05 AM 發表 查看引用來源
第13集
阿楓的心聲

好彩最後我都打聽到,仲偷偷地上咗去,果然…間CAFÉ真係好正,D女仔雖然唔算超級靚,但全部都好可愛,仲好NICE架…對住我呢個宅男都笑得好甜,令我諗起穎穎。 ...
睇佢忍得幾耐!!

引用:
原帖由 Eddyo 於 2019-8-21 07:17 PM 發表 查看引用來源

睇佢忍得幾耐!!
你指佢忍邊樣?
唔搵其他女定係點樣?

引用:
原帖由 爛尾可 於 2019-8-21 10:58 PM 發表 查看引用來源

你指佢忍邊樣?
唔搵其他女定係點樣?
咁大引誘, 遅早會俾Miley含吓, 哈哈!!

引用:
原帖由 爛尾可 於 2019-2-28 02:55 PM 發表 查看引用來源
Mr.O 坐喺會議室,望住發言條友口水花噴噴,重覆住一堆又一堆空泛的語言偽術,佢好想拍檯離場,但理智唔容許,只好繼續露出認真的眼神,腦海入面諗起尋日個衰妹的黑絲同震蛋⋯⋯

四處張望,發現衰妹不在場,想起佢今日冇份開會,咁就乘機睇下其他女,可惜冇,唉⋯⋯做呢行真係無奈。

遊魂期間,突然聽到:Let’s take a 10 mins break.Mr.O正想起身歡呼,就見到門口擁入十幾個著 ...
多謝分享

引用:
原帖由 Eddyo 於 2019-8-22 07:59 AM 發表 查看引用來源

咁大引誘, 遅早會俾Miley含吓, 哈哈!!
唔會啦,有穎穎嘛

第14集
由於阿楓的屋企人訂咗Buffet正日同阿楓慶祝,阿楓有叫阿穎一齊去,但阿穎怕唔好意思…所以就提前一日同佢慶祝。

阿穎帶咗之前做PART TIME的女僕制服 (老闆話比一套佢留念),加埋自己整的蛋糕去阿楓屋企,雖然佢覺得自己已經係一份好珍貴的禮物,不過阿穎都買咗個鎖匙包,等佢用鎖匙插入個鎖時,會想起點樣插自己….

去到阿楓屋企,阿穎就入去TOILET換女僕服,一行出嚟就見到佢眼定定咁望住佢:「主人~~女僕穎穎今日會聽哂你話架~」

「穎穎好萌呀!!多謝你呀!」睇得出阿楓有D不知所措,想攬住阿穎但又唔敢,令阿穎諗起初初補習時,自己引誘佢的時候。

於是阿穎行埋佢身邊,錫咗佢嘴唇一啖,再深吻,含住佢條脷,啜咗幾下先鬆開。
當阿楓想攬實阿穎繼續錫,阿穎輕輕推開佢,跪喺佢面前,好快手咁除佢條褲,平時阿穎要佢洗到好乾淨先肯掂,但今日阿穎將當自己係阿楓的女僕,所以唔會嫌棄的。

阿穎用脷舐咗龜頭幾下,佢就全條豎起。阿穎抬頭望住佢,甜笑,表情就好似偷偷舐咗杯雪糕咁,阿楓睇到呆咗,阿穎再次低頭,含住…輕啜….佢覺得有D腥腥地,不過尚可接受,然後再含多D,佢忽發奇想:唔知我可唔可以好似AV D女優咁樣深喉呢?

於是阿穎再努力含入D,大約入咗7成,阿楓用手掃佢頭髮,一邊叫:「唔好呀穎穎…我條J好污糟….嗯…唔好…」

阿楓一邊叫唔好,但又一邊呻吟,令到阿穎含得好過癮,正當阿穎想再含入D,發覺已經頂到喉嚨,結果就狂咳…當阿穎鬆口放返阿楓條J出嚟時,咳到對眼都有少少淚水,楚楚可憐咁望住阿楓。

「穎穎…唔舒服就唔好含喇..」阿楓好溫柔咁掃阿穎的頭髮,但阿穎覺得佢明顯地口不對心,因為佢條J硬到鐵棒咁。

「穎穎今日要服侍楓楓主人呀!」講完之後阿穎就再含…今次好小心咁慢慢吞,摸索咗一陣,終於知道點樣含唔會有作嘔的感覺,阿穎覺得含得好過癮,因為將全條含哂入口,就好似完成左一個大挑戰,終於明白點解D AV女優的表情含得咁享受。

而且當阿穎諗到,只要含得好,阿楓就會更硬,陣間插入佢的小穴時,自己會更HIGH... ...正當阿穎努力啜時,阿楓突然按住阿穎個頭,叫咗一聲,阿穎未意識到咩事,就感到口入面有一堆熱漿,阿楓口爆咗呀!

阿穎即刻推開佢,但成口都係精,原來D精有少少甜,又有少少鹹,少少腥。

「對唔住呀穎穎,你含到我太舒服喇…」阿楓即刻拎紙巾放去阿穎嘴邊,叫佢吐返出嚟。

「你射到人哋成口都係呀!」阿穎用手輕輕掃佢J,軟咗少少,但阿穎只係Chok咗幾下,就變返頭先咁硬。

「我要罰你!」阿穎將阿楓拉上床,之後除咗自己粉紅色的底褲,幫阿楓的硬棒戴套,再慢慢坐上佢個身。之前在渡假屋睇過阿June同阿樂的示範之後,阿穎同阿楓都未試過呢個姿態,但阿穎試咗一陣就將阿楓的JJ插哂入去,然後用腰力擺動,雙手放喺阿楓的身上借力,每次插入幾多都係由阿穎控制,令到佢的滿足感更大。

阿穎的淫水瞬間就出,佢低頭望住自己同阿楓結合的部位,諗起自己咁淫,有D羞恥,但又覺得更刺激。

「楓呀…要唔要多D禮物?」

「穎穎比咩我都要…好爽呀!」

阿穎拎起阿楓部電話,對住佢哋結合的部位影咗張相,張相可以好清楚咁睇到阿楓條J插入阿穎的小穴,但冇影到兩人的樣,然後就將個電話遞比阿楓。

「你的禮物呀!」

(待續)

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆