上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] (爛尾故事集)之 <純情學生妹?!——29/11更新短文:「又執筆」(#341)

收藏  |  訂閱
346  47.2k

引用:
原帖由 大頭仔Gordan 於 2019-9-2 07:09 AM 發表 查看引用來源

你勤力啲啦,好唔好?哈哈
我勤力過你

你d文去哂邊?好意思話我

引用:
原帖由 爛尾可 於 2019-9-1 10:46 PM 發表 查看引用來源
第15集

當阿穎諗到之後阿楓會經常對住呢張相打飛機,又或者比其他人睇,去炫耀,甚至擺上網SHARE,令到無數人睇到佢點樣比男人插,阿穎就愈來愈HIGH,好快就到咗….而阿楓亦都射哂出黎。

由於阿穎比阿楓口爆之後冇漱口,做的時候又呻吟又講野,其實都吞咗唔少精,阿穎開始接受到D精液,仲覺得幾好玩,所以佢解開幾粒衫鈕,露出深長的乳溝,將DOMDOM入面D精倒落去,再影張相,跟住先同阿楓一齊去 ...
食多d雞子,呢句野真係好引人

支持

玩埋米青,遲d出埋SM,多P?

引用:
原帖由 爛尾可 於 2019-5-2 06:51 PM 發表 查看引用來源
因為我病咗,的第24集要過幾日先出到,為免大家見唔到我更新,所以貼一篇舊文出來

我叫Apple,今年廿幾歲,任職於一間批發性商品的公司,唔知係咪做呢行,或者公司的規矩太特別,所以我D同事都幾開放的,我先簡單講講公司的主要規定

我公司的職級同制服係以彩虹的七隻色再加上黑,白來區分

A: 紅 / 橙 / 黃 : 只係聽老闆的指示
B: 綠 / 青 : 必須接受A組及老闆任何性要 ...
呢類我鍾意,有冇類似的?

引用:
原帖由 爛尾可 於 2019-9-1 10:46 PM 發表 查看引用來源
第15集

當阿穎諗到之後阿楓會經常對住呢張相打飛機,又或者比其他人睇,去炫耀,甚至擺上網SHARE,令到無數人睇到佢點樣比男人插,阿穎就愈來愈HIGH,好快就到咗….而阿楓亦都射哂出黎。

由於阿穎比阿楓口爆之後冇漱口,做的時候又呻吟又講野,其實都吞咗唔少精,阿穎開始接受到D精液,仲覺得幾好玩,所以佢解開幾粒衫鈕,露出深長的乳溝,將DOMDOM入面D精倒落去,再影張相,跟住先同阿楓一齊去 ...
夠晒姣, 超正!!

引用:
第15集

由於阿穎比阿楓口爆之後冇漱口,做的時候又呻吟又講野,其實都吞咗唔少精,阿穎開始接受到D精液,仲覺得幾好玩,所以佢解開幾粒衫鈕,露出深長的乳溝,將DOMDOM入面D精倒落去,再影張相,跟住 ...
死拉 ... 我係咪太淫呢???
睇到滴蠟果PART , 就係度唸緊 , 之後係咪有SM睇呢
:smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 Eddyo 於 2019-9-3 01:58 PM 發表 查看引用來源

夠晒姣, 超正!!
好姣咩?

第16集
由於阿穎同阿楓最近都忙住考試,同阿楓好少見面,反而同身處外地的June多咗聯絡,始終係多年老死,點會因為佢變得淫蕩而疏遠丫,不過大家的話題的確少咗,好彩阿穎而家真正享受同需要sex,呢方面可以同June交流下。

「其實你同阿楓係情侶定係SP呀?」June問。

「點會係SP呢?佢應該係鍾意我架喎!」

「咁你哋平時一齊會做D咩?」

「都係床上面嗰D囉…有時佢屋企有人,會喺公園摸一陣囉。」阿穎答完之後都覺得有D唔妥,雖然之前冇正式拍過拖,但以前同追佢的男仔出街,D仔都會搵機會拖下佢,或者攬下,就算冇做呢D,都會經常傾下電話之類,但阿楓真係冇喎,唯一主動拖佢的一次,就係在離島時拉佢走,平時都好少主動攬攬錫錫,唔通佢呢個宅男真係咁怕醜?

「你同阿楓的相處,有D似我同阿樂呀!不過我哋講到明只係做SP,你個傻妹會唔會比阿楓當係SP唔知呀?!」

「唔會掛…佢點會咁衰!」

阿穎愈諗愈覺得唔對路,草草收線之後,阿穎認真咁諗佢同阿楓的關係,又真係好似SP喎。不過唔講阿楓點樣對佢,阿穎都覺得對阿楓好似冇D咩觸電感覺,除左有人在SEX滿足自己之外,一切生活又好似同「未拍拖」時冇咩分別喎。

平時都唔會特別掛住佢,就算上次知道佢去搵過Miley,都只係覺得阿楓出錢出J比人食好蠢,同埋覺得比人搶咗自己的所有物,唔係呷醋喎….

阿穎心想:死啦….同人做愛做咗幾個月,原來大家只係SP?! 於是阿穎即刻 Whatsapp比阿楓。

「楓~你覺得我係咪你女友?」

阿楓剛好在線上,好快就覆佢:「穎穎係我女神…我冇資格做你男友….只要穎穎繼續比我服侍你,我就好滿足架喇!」

阿穎呆咗,因為唔知點答,所以Send咗個臉紅的表情就算數。

「哎呀! 原來我真係搞錯咗…我地唔係拍拖,仲可唔可以做愛呢…」穎穎自言自語。阿穎諗咗一晚,到底佢同阿楓應該繼續定結束:

選擇繼續,代表佢接受阿楓真係佢的兵﹝雖然剛開始時,穎穎的確有將阿楓當做兵,但真正做愛之後,已經完全當佢係男友﹞

如果放棄,意味住佢暫時唔可以享受性愛的快樂,試過比肉捧抽插帶來的快感,佢實在唔想靠自己解決性需要。而更令穎穎介意的,係放棄呢段關係,代表佢的第一次,係同個SP做,而佢呢個17歲的學生妹,同一個男人維持咗幾個月,只有性的關係。雖然穎穎覺得自己淫咗好多,但佢真係唔想認同自己咁隨便。

最後佢諗到上次好HIGH而自拍的相,只要阿楓係佢男友,佢喺阿楓面前,無論幾淫都係討好男友,而唔係免費的援交妹。於是佢決定將阿楓變成佢男友,佢覺得咁就解決哂所有問題喇!

佢即刻打比阿楓,約佢在M記食早餐,然後就換返條連身裙,化埋淡妝,仲特別著住阿楓最鍾意的黑色LACE內衣褲,如果阿楓唔做佢男友,穎穎就會色誘佢;如果佢答應,就會係阿楓的獎勵。

去到M記,阿楓已經坐在4人檯,附近都冇人。穎穎行到去坐低,阿楓就即刻企起身問佢想食咩,然後就衝出去買。對自己咁聽話的男人,點可以唔要呢?

佢兩個好快就食完早餐,剩低飲品,穎穎繞住阿楓的手臂:「楓….我想拍拖呀」

原本享受緊穎穎撒嬌的阿楓,即時彊硬,腦入面飄過無數念頭,唔通穎穎有意中人,嫌棄佢了,但轉念間又諗,穎穎仲攬住佢手臂喎,應該唔係唔要佢。

「穎穎…想點?」

「我想有個男朋友錫我….」穎穎仰起頭望住阿楓:「即係好似在離島時…有個男仔笑住咁同我咀咀…」

阿楓呆咗大約5秒,當佢終於明白穎穎的意思,佢微微笑,然後錫咗落去。

(待續)

上次出呢個故事時,去到呢度就停咗,好聽叫做第一部完,難聽就叫做爛尾
今次我再重寫呢個故事,就係想將阿穎同阿楓的故事延續落去
所以下集開始就係全新內容,但床戲部份應該會大幅減少,始終情侶之間,除咗性之外,仲有好多事的。

引用:
原帖由 bigmouthlady 於 2019-9-4 08:58 AM 發表 查看引用來源

死拉 ... 我係咪太淫呢???
睇到滴蠟果PART , 就係度唸緊 , 之後係咪有SM睇呢
:smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47:
 SM🤔🤔

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆