上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] (爛尾故事集)之 <純情學生妹?!——29/11更新短文:「又執筆」(#341)

收藏  |  訂閱
346  47.0k

引用:
原帖由 lostergundam 於 2019-3-27 10:37 PM 發表 查看引用來源
好過引,一陣連太監都有女比佢屌^^
太監同宮女對食😏😏
我睇過d野史,好多太監都係性變態,特別係懂事後才去勢「切JJ」的,真係會屌宮女

引用:
原帖由 爛尾可 於 2019-3-28 10:48 AM 發表 查看引用來源

太監同宮女對食😏😏
我睇過d野史,好多太監都係性變態,特別係懂事後才去勢「切JJ」的,真係會屌宮女
叫主角揾太醫幫手,主角嘅性智識加上太醫嘅手藝,做玩具出來比后宮佳麗玩
😝😝😝

引用:
原帖由 大頭仔Gordan 於 2019-3-28 02:17 PM 發表 查看引用來源

叫主角揾太醫幫手,主角嘅性智識加上太醫嘅手藝,做玩具出來比后宮佳麗玩
😝😝😝
都叫你自己寫啦,咁都比你諗到😂

引用:
原帖由 爛尾可 於 2019-3-28 02:21 PM 發表 查看引用來源

都叫你自己寫啦,咁都比你諗到😂
例如,用四,五粒合桃,由细至大,用繩 穿起佢,就成為一件玩後門嘅玩具啦。。。😜🤣🤣🤣🤣

引用:
原帖由 大頭仔Gordan 於 2019-3-28 04:08 PM 發表 查看引用來源

例如,用四,五粒合桃,由细至大,用繩 穿起佢,就成為一件玩後門嘅玩具啦。。。😜🤣🤣🤣🤣
咪咁好似你同Lily妹妹玩嗰件玩具囉

引用:
原帖由 爛尾可 於 2019-3-28 08:50 PM 發表 查看引用來源

咪咁好似你同Lily妹妹玩嗰件玩具囉
你又記得?女人真記仇。。。哈哈

引用:
原帖由 大頭仔Gordan 於 2019-3-28 10:50 PM 發表 查看引用來源

你又記得?女人真記仇。。。哈哈
邊係記仇,係你哋的激情錄音令人難忘😂

引用:
原帖由 爛尾可 於 2019-3-29 09:48 AM 發表 查看引用來源

邊係記仇,係你哋的激情錄音令人難忘😂
哈哈,你係米好想試下阿哥有幾勁呢?😜😜

第十二集
經過一番用心制作後,呢一日,亞傑趁住午休時間,走去春桃同夏荷偷懶的小屋,佢之前已經了解過,每日李貴人午睡時間,會由二等丫環喺房內呆坐等李貴人起身,而春桃同夏荷就會喺呢間小屋吹水,同埋接收「下屬」的孝敬。因為亞傑(小夏子)係第一次喺呢間小屋出現,所以兩個大丫環都有D意外。

「小夏子,你嚟呢度做咩呀?」春桃高傲地質問。

「回春桃姐姐的話,小人將之前盛開的桃花同荷葉制作咗兩種花露,想請兩位姐姐試試。」亞傑帶著討好的笑容,遞上兩個白瓷瓶。

夏荷滿面興奮咁接過,打開聞咗一陣,「嘩~真係有荷葉的香氣,好好聞呀。」春桃見到夏荷興奮的表情,表面上裝作不屑,但心裡萬分期待咁接過另一個瓷瓶:「我個係花香。」

「春桃姐姐手中的係桃花露,只要每日早晚洗面後,滴幾滴喺掌心搓幾下,再按摩面部,不出半月,就會白裡透紅。」正正適合你呢個面無血色的賤女人,做下人都做得你咁串! 呢兩句亞傑只係心裡想著。

「而夏荷姐姐手上呢瓶係荷葉水,只要每日三次搽喺長痘的位置,一般兩日內就會消除。」夏荷愛食煎炸食物,難免成日爆瘡,但佢性格爽朗,不拘小節,所以亞傑敢勇於直言。

見到兩個丫環滿意咁收起瓷瓶,亞傑就離開了,而家就要等佢兩個主動上門,佢有信心,試過呢D產品的女仔,一定會搵佢再拎其他。

果然,三日後夏荷親自去搵佢,表示尋日剛長痘,但搽咗荷葉水兩次就冇事,所以喺小廚房拎咗小點心比佢做謝禮。夏荷知道三等太監宮女們都係食唔飽,因為佢哋的伙食都係要去膳食房度拎,但通常二等都會將三等的飯菜夾走三分一,因為大家都唔夠食啊。夏荷佢哋呢D一等大丫環,就絕對唔會缺少伙食,但佢哋通常係職責在身,長時間冇飯食,一直餓住的。因為夏荷的呢點細心同善意,亞傑對佢的印象非常好,所以又送咗幾款美容產品。

再過咗幾日,春桃都冇主動搵亞傑,但每次偶遇都欲言又止,好明顯係想亞傑送上門啦。於是呢日中午,亞傑又帶住兩款美容產品上門孝敬佢兩個,總算得到兩個大丫環的信任,可以開始下一步了。

(待續)
因為要為將來的劇情舖路,所以有呢D「過場」的平淡情節

引用:
原帖由 爛尾可 於 2019-3-30 04:49 PM 發表 查看引用來源
第十二集
經過一番用心制作後,呢一日,亞傑趁住午休時間,走去春桃同夏荷偷懶的小屋,佢之前已經了解過,每日李貴人午睡時間,會由二等丫環喺房內呆坐等李貴人起身,而春桃同夏荷就會喺呢間小屋吹水,同埋接收「下屬」的孝敬。因為亞傑(小夏子)係第一次喺呢間小屋出現,所以兩個大丫環都有D意外。

「小夏子,你嚟呢度做咩呀?」春桃高傲地質問。

「回春桃姐姐的話,小人將之前盛開的桃花同荷葉制作咗兩種花露 ...
好似有宮心計feel

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆