[原創作品] (爛尾故事集)之 <純情學生妹?!——29/11更新短文:「又執筆」(#341)

收藏  |  訂閱
38  47.2k

引用:
原帖由 爛尾可 於 2019-2-28 02:55 PM 發表 查看引用來源
Mr.O 坐喺會議室,望住發言條友口水花噴噴,重覆住一堆又一堆空泛的語言偽術,佢好想拍檯離場,但理智唔容許,只好繼續露出認真的眼神,腦海入面諗起尋日個衰妹的黑絲同震蛋⋯⋯

四處張望,發現衰妹不在場,想起佢今日冇份開會,咁就乘機睇下其他女,可惜冇,唉⋯⋯做呢行真係無奈。

遊魂期間,突然聽到:Let’s take a 10 mins break.Mr.O正想起身歡呼,就見到門口擁入十幾個著 ...
頭香呀 :-)

引用:
原帖由 爛尾可 於 2019-3-5 08:50 PM 發表 查看引用來源
港女穿越記

第一集

巳時 (即上午9點-11點),萬花樓後巷小門外

「哎唷! 月兒姑娘,您可來了,季大娘可是等了您一個早上呢!」門房小張一見是杜月兒,馬上拉開門:「月兒姑娘快請進。」

「現在才巳時啊,昨天不是樓裡的『書生之夜』嗎? 我還以為季大娘會忙到半夜才就寢,不敢太早來……」話還沒說完,一名穿四五十歲的風騷婦人快步走了過來,一把抱著杜月兒,眼眨睙光,把杜月兒拉到廂房。
...
期待下一集呀

引用:
原帖由 爛尾可 於 2019-3-7 07:23 PM 發表 查看引用來源
第二集
(為方便大家輕鬆閱讀,今集開始會用返口語)

杜月兒接手寨內事務之後,覺得在一個亂世,要養活寨中的百幾人,絕非易事,特別寨內多數係老婦或者小童,寨內的成人多數已搬去村內,或者入城鎮工作,當時杜月兒想到的搵錢方法,就係賣身,但細心一想,可以賣到幾多錢呢?

於是佢決定做妓院的顧問,建議萬花樓進行改革,佢先建議季大娘改變菜式,推出串燒,由於光明寨內的孤兒,都擅長喺山上捉陷阱, ...
繼續支持

引用:
原帖由 爛尾可 於 2019-3-11 08:54 PM 發表 查看引用來源
第四集

「呢個同學答得非常好,值得加許」一個穿著書生服的女子走到陳老闆面前,放低背上的書箱,大家先見到佢的書生服的後背部份全部剪開,只係露出肚兜同白滑肉背。

「同學,你解開佢的肚兜」台上的小蓮吩咐。

陳老闆興奮咁解開肚兜繩,女子順勢抽出肚兜,交到陳老闆手上,然後轉身離開。」

「同學,肚兜就係你剛才答對問題的獎勵。」陳老闆雙手握著肚兜,間中聞幾下。小蓮繼續講「各位同學,有冇奇 ...
支持師兄既更新

引用:
原帖由 爛尾可 於 2019-3-14 10:17 PM 發表 查看引用來源
第五集

李大爺選擇拉開林嫂的肚兜,一對大饅頭喺眾人面前露出,林嫂故作害羞地低頭,其實暗暗興奮…多年來佢都希望被人欣賞最自傲豪乳,今日終於嘗試到了,更可以收到20兩,實在係天大的喜事呀。

「嘩!」眾人齊聲高呼,雖然大家都係青樓常客,但保守的古代,多數喺昏暗的環境下進行,大部份人都未試過在明亮的環境直視女人身體,原來係咁吸引呢!

「呢個時候,可以搓揉林嫂的雙乳,先用輕力,再慢慢加大力 ...
呢個李學生咁好學,成績一定好

引用:
原帖由 爛尾可 於 2019-3-16 09:40 PM 發表 查看引用來源
第六集

眾人異口同聲表示想繼續學習,小蓮輕笑:「其實各位可以留低,搵我哋萬花樓的姑娘一齊學習,」小蓮輕輕拍手,近三十個著住書生服的青樓女子,目光含笑地望住眾書生。雖然佢哋樣貌平凡,但書生打扮增添了不少新鮮感,而且「書生們」剛剛睇完大膽的演出,都希望快D實習。

「各位同學,大家如果想搵姑娘去房間內繼續學習,只要交低五十兩實習費用就可以了。」

有兩三個書生立即拎出五十兩,挑選了心儀的 ...
古時d人好似好怕羞,但又內裡open

引用:
原帖由 爛尾可 於 2019-3-23 11:48 AM 發表 查看引用來源
第九集

但佢唔會幫寨中其他人做決定,所以佢喺晚飯前集合全部人,但只係提到有商隊會去南邊,如果邊個想去,可以搵佢,不論男女老幼都可以得到3兩(另外2兩會交比商隊,作為車馬費同食宿,比佢哋去南邊生活。)

眾人爭相討論,唔少上咗年紀的人,都係由南邊逃難過嚟,當年行路大約2個月,而家知道有機會落葉歸根,都決定跟住商隊返去。而有D幾歲的小朋友,知道會有人做佢哋的養父母,都希望去過新生活。

...
睇落有點古文明開發部部落feel, 會継續支持

引用:
原帖由 爛尾可 於 2019-3-26 12:18 PM 發表 查看引用來源
第十集

跟住月兒就公佈每項工作的工錢:例如種糧食、除草煮食、洗衫洗碗之類。

「以我哋目前的人手,唔可以繼續為萬花樓提供串燒肉食喇。我會同季大娘商量下其他賺錢的方法,大家有意見可以提出。而寨內暫時唔可以再收人入嚟喇,招個壞心腸的人,我哋都要受罪;招更弱的人,我哋又冇能力照顧。

「另外呢,寨入面以前最高峰時住咗百幾人,而家只有我哋十七人,所以我決定重新分配住所。我哋就當係生活喺同一個 ...
太監做男主,真係估你唔到

點樣令貴人生仔呢?

引用:
原帖由 爛尾可 於 2019-3-30 04:49 PM 發表 查看引用來源
第十二集
經過一番用心制作後,呢一日,亞傑趁住午休時間,走去春桃同夏荷偷懶的小屋,佢之前已經了解過,每日李貴人午睡時間,會由二等丫環喺房內呆坐等李貴人起身,而春桃同夏荷就會喺呢間小屋吹水,同埋接收「下屬」的孝敬。因為亞傑(小夏子)係第一次喺呢間小屋出現,所以兩個大丫環都有D意外。

「小夏子,你嚟呢度做咩呀?」春桃高傲地質問。

「回春桃姐姐的話,小人將之前盛開的桃花同荷葉制作咗兩種花露 ...
好似有宮心計feel

引用:
原帖由 爛尾可 於 2019-4-1 09:05 PM 發表 查看引用來源
第十三集
今次亞傑特別準備咗幾種香草造成的香囊,由夏荷放去李貴人的床頭,呢種香草係可以令人放鬆,瞓得好D的,皇宮中的所有人,其實都瞓得唔好,所以亞傑打算由呢一點出發,只要皇上嚟到李貴人呢度都瞓得好,自然就會嚟多D,瞓多幾晚,埋牙肉搏的機會都會增加。即使暫時吸引唔到皇上,至少李貴人瞓得好,身體都會好,佢哋做下人的都會輕鬆好多。

幸運地,掛香囊呢個計劃出奇地順利,李貴人連續幾晚都瞓得好好,而皇 ...
機心咁明,會唔會比貴人睇穿佢龍野

前往最後回覆