[原創作品] (爛尾故事集)之 <純情學生妹?!——29/11更新短文:「又執筆」(#341)

收藏  |  訂閱
22  47.2k

引用:
原帖由 爛尾可 於 2019-5-14 21:04 發表 查看引用來源
第30集

亞傑深吸口氣,佢都決定要鬆弛下,當佢赤身走入溫泉時,月兒即刻過嚟攬住佢,久未近女色的亞傑即時扯起,雙手未有所動作就聽到月兒喺佢耳邊叫:「屌我丫…我安全期….中出都得…」其實月兒都唔知點解突然咁想要,可能係呢段時間太過壓抑,又或者不安全感愈來愈重,想要發洩,又或者係戰爭令佢決定活在當下,唔理後果。

亞傑攬住月兒狂吻,一隻手攬住佢腰,另一隻手開始揉搓佢的豐乳,然後輕輕錫佢耳仔…吹 ...
呢個穿梭記都埋尾了,妳的感慨~有頭有尾啦,恭喜您,我都好感動,能夠完成一件事係好值得鼓勵,繼續努力寫文,加油呀

引用:
原帖由 爛尾可 於 2019-5-17 08:51 發表 查看引用來源

話哂都係色文版出嘛,所以到最尾加返d甜

我原本的構思好淒美的😆
相信咁樣結局大家都鐘意~夠甜

引用:
原帖由 爛尾可 於 2019-5-22 15:23 發表 查看引用來源

咁就話夠甜?咁我下篇文你未必頂得順喎
頂唔頂順未知喎,好勁架?

引用:
原帖由 爛尾可 於 2019-5-22 21:28 發表 查看引用來源

激戰連場
睇黎要準備開戰

↗好睇↗

引用:
原帖由 爛尾可 於 2019-6-17 09:51 發表 查看引用來源

今晚返屋企先出
咁起碼都七點後先出到啦,好心急睇第二集呀

引用:
原帖由 爛尾可 於 2019-6-18 21:33 發表 查看引用來源

咩小JJ,楓楓sir係正常Size的!!
我印象中只係寫過兩個男主角係短JJ之嘛,唔好諗到全部都係啦~~:smile_o10:
(雖然仲有一個連JJ都冇...)

我都好鍾意阿穎,之前用第一身去寫,好難代入17歲少女的心情
但而家轉用第三身去寫,反而寫得幾順手

請你繼續估劇情啦~~ ...
轉第幾身得啲,可能獻身比我更加好喎😊😊

引用:
原帖由 大頭仔Gordan 於 2019-6-24 21:20 發表 查看引用來源
人出新文,你又出架,哈哈哈。但幾好,個女主角越來越淫啦!
師兄你又一齊出文~睇唔切呀,睇你先定要睇呢编先好呢~答案係當然呢编先~哈哈哈

引用:
原帖由 爛尾可 於 2019-6-30 18:24 發表 查看引用來源
第四集

「咁咪好似SP囉?」

「唔係架…我點會當你係SP…你舒服就得架喇…如果你唔想幫我出,我自己打飛機都得…你比我掂你,我就好滿足」

聽到阿楓咁講,阿穎心想自己又似冇咩蝕底丫…雖然好想點頭,但都要扮矜持,於是就答:「唔知呀…」

阿楓聽到之後好開心,又將隻手放去阿穎大脾,可能佢今日摸得多,開始熟練,好快就摸到底底,隔住捽咗一陣,就問:「可唔可以除?」

阿穎見到佢咁乖, ...
非常滿意,有動作,好J,嘻嘻

引用:
原帖由 爛尾可 於 2019-7-2 08:46 發表 查看引用來源

咁你J多d
J又唔可以咁多~都要留番比人哋

前往最後回覆