[原創作品] (爛尾故事集)之 <純情學生妹?!——29/11更新短文:「又執筆」(#341)

收藏  |  訂閱
38  47.2k

引用:
原帖由 爛尾可 於 2019-7-14 10:12 PM 發表 查看引用來源
聽到阿June講得咁正,阿穎都想試下真正做愛係點樣。 但係佢又冇其他對象,唔通真係比阿楓?不過佢條野真係好肉酸呀………………….但大家都係第一次,又好似公平D…

中秋晚,阿穎、阿楓,June同阿樂一齊去離島租渡假屋,當然,阿穎同阿June都係同屋企人講成班女仔一齊去,冇提過係兩男兩女啦,呵呵~

佢哋bbq之後就各自返房, 因為阿穎同阿June提過想試下同阿楓做,所以佢哋租左間兩層的屋, ...
佢好感動有人摸佢

引用:
原帖由 爛尾可 於 2019-7-21 09:43 PM 發表 查看引用來源
第七集

阿穎聽到阿楓呢個答案,都唔知好嬲定好笑,佢係話自己好心定係冇眼光呢?其他女仔都唔要,即係阿穎冇眼光啦,但阿穎覺得阿楓其實幾好丫,只係唔識打扮,又比較內向,而家知道佢仲有少少自卑。

「咁你點樣報答我?」
「穎穎想要咩,我都會盡力滿足你!」
「咁我要你的第一次…」阿穎講完自己都係有D唔好意思。

阿穎拎咗個套出嚟,慢慢幫阿楓戴好,由於佢之前上網自學,所以好順利就戴好。然後佢 ...
大家都係第一次,好快完事

引用:
原帖由 爛尾可 於 2019-8-4 03:07 PM 發表 查看引用來源
第十集

「我讀中學時,經常見到同學攬住d女仔,但d女仔連同我講嘢都唔肯…所以我好想試下呀…比我攬一陣丫。」

聽到阿楓講到咁,阿穎當然即刻心軟:「一陣好喇…陣間有老師同校工黎鎖門架!」

「穎穎真係好。」

阿楓攬咗阿穎一陣,對手就開始上下游移,一隻手隔住校服的白裇衫搓胸,另一隻手就伸入阿穎的格仔裙,摸佢大脾,喺學校圖書館做呢d,令到阿穎有d驚的同時又覺得好刺激,所以冇制止阿楓。 ...
買左咁多新內衣,有入有出,賣返d舊既出去

引用:
原帖由 爛尾可 於 2019-8-12 10:06 PM 發表 查看引用來源
第11集

正當阿穎苦惱緊搵咩Part time時,佢聽到隔離班同學話佢做緊間CAFÉ請人,時薪都幾高。因為係女僕CAFÉ,而且9成以上的客都係好毒的毒男。初時阿穎都有D擔心,但細心一想,阿楓都係毒男,其實都冇咩野丫,而且呢份可以只係返星期五夜晚同星期六,其他時間唔返都得,唔會影響讀書,而CAFE長期唔夠人,阿穎講明只做兩個月都得,加上老闆話呢行要多D新人,所以冇咩所謂。

就係咁樣,阿穎 ...
有食唔食,罪大惡極啊。唔知怪得楓楓sir咁中意啦

引用:
原帖由 爛尾可 於 2019-8-21 10:05 AM 發表 查看引用來源
第13集
阿楓的心聲

上個禮拜喺討論區睇到,有間女僕CAFÉ最近愈來愈受歡迎,因為d女仔唔會歧視我哋呢d毒L,而且經常有新的女仔,不過討論區D師兄唔肯講詳細資料,連相都冇張,冇圖冇真相喎,仲話咩怕太多人去,廢事搞到自己去到冇位。

好彩最後我都打聽到,仲偷偷地上咗去,果然…間CAFÉ真係好正,D女仔雖然唔算超級靚,但全部都好可愛,仲好NICE架…對住我呢個宅男都笑得好甜,令我諗起穎穎。 ...
原來楓楓係第一次去,仲以為佢成日都去先。
好中意㯋穎既付出,好滾動呀

引用:
原帖由 爛尾可 於 2019-8-25 10:20 PM 發表 查看引用來源
第14集
由於阿楓的屋企人訂咗Buffet正日同阿楓慶祝,阿楓有叫阿穎一齊去,但阿穎怕唔好意思…所以就提前一日同佢慶祝。

阿穎帶咗之前做PART TIME的女僕制服 (老闆話比一套佢留念),加埋自己整的蛋糕去阿楓屋企,雖然佢覺得自己已經係一份好珍貴的禮物,不過阿穎都買咗個鎖匙包,等佢用鎖匙插入個鎖時,會想起點樣插自己….

去到阿楓屋企,阿穎就入去TOILET換女僕服,一行出嚟就見到佢 ...
楓楓有咁好既女友,真係執到

引用:
原帖由 爛尾可 於 2019-9-1 10:46 PM 發表 查看引用來源
第15集

當阿穎諗到之後阿楓會經常對住呢張相打飛機,又或者比其他人睇,去炫耀,甚至擺上網SHARE,令到無數人睇到佢點樣比男人插,阿穎就愈來愈HIGH,好快就到咗….而阿楓亦都射哂出黎。

由於阿穎比阿楓口爆之後冇漱口,做的時候又呻吟又講野,其實都吞咗唔少精,阿穎開始接受到D精液,仲覺得幾好玩,所以佢解開幾粒衫鈕,露出深長的乳溝,將DOMDOM入面D精倒落去,再影張相,跟住先同阿楓一齊去 ...
食多d雞子,呢句野真係好引人

引用:
原帖由 爛尾可 於 2019-9-4 11:19 AM 發表 查看引用來源
第16集
由於阿穎同阿楓最近都忙住考試,同阿楓好少見面,反而同身處外地的June多咗聯絡,始終係多年老死,點會因為佢變得淫蕩而疏遠丫,不過大家的話題的確少咗,好彩阿穎而家真正享受同需要sex,呢方面可以同June交流下。

「其實你同阿楓係情侶定係SP呀?」June問。

「點會係SP呢?佢應該係鍾意我架喎!」

「咁你哋平時一齊會做D咩?」

「都係床上面嗰D囉…有時佢屋企有人 ...
楓楓有時蠢蠢地,真係幾得意

引用:
原帖由 爛尾可 於 2019-9-15 10:43 PM 發表 查看引用來源
第17集
對阿穎嚟講,雙方確認關係之後,首先要做的就係在各個社交媒體放張拖手仔的相嚟公告天下,然後迎接四方八面的親友查問、探聽,雖然同一個答案講咁多次好煩,但阿穎又覺得好開心。

其次就係無聊時,可以搵阿楓出街拍拖,或者傾電話。但一個月後,阿穎就發覺出現問題了,首先係屋企人話佢間房太亂,仲擺到全個廳都係雜物。所以佢被迫取消星期六日同阿楓的約會,喺屋企大掃除,執拾的過程就發覺平時放學就傾電話, ...
做咩唔入左去先呀,邊讀邊做咪得

前往最後回覆