新手求泰國沈船

收藏  |  訂閱
17  7.1k

新手求泰國沈船

黎緊同屋企人去泰國,想問下如果係酒吧傾掂數,但又唔想帶返去自己酒店有乜辦法(唔想俾屋企人知)?for 短時間....謝謝各位

引用:
原帖由 大粒吉 於 2019-2-28 02:34 PM 發表 查看引用來源
黎緊同屋企人去泰國,想問下如果係酒吧傾掂數,但又唔想帶返去自己酒店有乜辦法(唔想俾屋企人知)?for 短時間....謝謝各位
的女知訂有短敘房,你使乜操心

引用:
原帖由 大粒吉 於 2019-2-28 02:34 PM 發表 查看引用來源
D女會帶你去旁邊的時鐘酒店,都懶得跟你返酒店。

泰國一般酒吧短鐘3000銖,時鍾酒店300-500,酒費連出場費1000-1500,搞2分鐘花5000銖,約港幣1250

一D都唔抵,貴過去澳門。

引用:
原帖由 dark2012 於 2019-3-3 11:18 AM 發表 查看引用來源

泰國一般酒吧短鐘3000銖,時鍾酒店300-500,酒費連出場費1000-1500,搞2分鐘花5000銖,約港幣1250
大浴室性價比最高

引用:
原帖由 dark2012 於 2019-3-3 11:18 AM 發表 查看引用來源

肉價
Loco㗎

去桑拿味得 去乜鬼酒吧

如果係咁,你一係自己去大浴室或者日式MASSAGE啦
玩完當冇事發生返酒店,屋企人問你,你咪話去左按腳囉

但唔係太夜去,一來少女揀,二來人地收得早
最遲10點好揀到女入閘

引用:
原帖由 038886 於 2019-3-21 01:11 PM 發表 查看引用來源
如果係咁,你一係自己去大浴室或者日式MASSAGE啦
玩完當冇事發生返酒店,屋企人問你,你咪話去左按腳囉

但唔係太夜去,一來少女揀,二來人地收得早
最遲10點好揀到女入閘 ...
師兄想問下芭堤雅有冇浴室好介紹?謝謝

引用:
原帖由 fung123b 於 2019-4-1 05:56 PM 發表 查看引用來源

師兄想問下芭堤雅有冇浴室好介紹?謝謝
芭堤雅都係去戈幾間架喇,HONEY 1 / HONEY 2 /好好大浴室,仲有幾間不過好似唔係集中係附近,建議你再GOOGLE下
如果你玩GOGO BAR帶女返去玩就小心D,因為好多時酒店見你帶女返去,都要另外收人頭費

前往最後回覆