新手求泰國沈船

收藏  |  訂閱
17  7.1k

引用:
原帖由 038886 於 2019-4-3 03:56 PM 發表 查看引用來源

芭堤雅都係去戈幾間架喇,HONEY 1 / HONEY 2 /好好大浴室,仲有幾間不過好似唔係集中係附近,建議你再GOOGLE下
如果你玩GOGO BAR帶女返去玩就小心D,因為好多時酒店見你帶女返去,都要另外收人頭費 ...
喺泰國去尼 d浴室係咪合法攞正牌吾怕查牌?本人第一次玩咋

引用:
原帖由 038886 於 2019-4-3 03:56 PM 發表 查看引用來源

芭堤雅都係去戈幾間架喇,HONEY 1 / HONEY 2 /好好大浴室,仲有幾間不過好似唔係集中係附近,建議你再GOOGLE下
如果你玩GOGO BAR帶女返去玩就小心D,因為好多時酒店見你帶女返去,都要另外收人頭費 ...
仲有係咪金魚缺黎架?收費如何?謝謝

引用:
原帖由 大粒吉 於 2019-2-28 02:34 PM 發表 查看引用來源
黎緊同屋企人去泰國,想問下如果係酒吧傾掂數,但又唔想帶返去自己酒店有乜辦法(唔想俾屋企人知)?for 短時間....謝謝各位
唔怕人妖/變性人咩?

同老婆去旅行都可以偷跳咁勁? :smile_o04:

引用:
原帖由 ~fsh~ 於 2019-6-3 11:15 AM 發表 查看引用來源
同老婆去旅行都可以偷跳咁勁? :smile_o04:
當然可以...

引用:
原帖由 dark2012 於 2019-3-3 11:18 AM 發表 查看引用來源

D女會帶你去旁邊的時鐘酒店,都懶得跟你返酒店。

泰國一般酒吧短鐘3000銖,時鍾酒店300-500,酒費連出場費1000-1500,搞2分鐘花5000銖,約港幣1250
貴wor!

引用:
原帖由 038886 於 2019-3-21 01:11 PM 發表 查看引用來源
如果係咁,你一係自己去大浴室或者日式MASSAGE啦
玩完當冇事發生返酒店,屋企人問你,你咪話去左按腳囉

但唔係太夜去,一來少女揀,二來人地收得早
最遲10點好揀到女入閘 ...
最衰咁早收工。有无到過D女出街呀?

唉.....我都係去浴室算喇, freelance麻煩.....我七月頭去bkk, 有冇ching差唔多時間去 ???

前往最後回覆