菲律賓天使城肉金一晚只是450港元

收藏  |  訂閱
7  6.7k

菲律賓天使城肉金一晚只是450港元

菲律賓天使城酒吧女肉金一晚只是3000php,約450港元,從晚上6點叫走,明天早上10點才走,真係平到貼地。雖然菲妹不是中日韓喜歡的類型,但至在够年輕,18-22 !以前以為越南平,4 500人仔,估唔到菲妹更平!

安唔安全呢?

呢個地方治安好差,玩唔過

,你的平價包膠令我想起當年旅遊馬尼拉.,馬可斯總統執政時期于晚上十二時後實施介嚴。友人提議落酒店大堂執平貨,

揾件賓賓過夜。那些囡囡會自動在客人面前遊走希望被選中,選中一個問价要三佰Philippine peso,友人提議等吓先話

唔定可以減价呢。先前那位隹麗自動減价need 200 peso 過夜, OK成交上房..............

引用:
原帖由 tml0398 於 2019-3-6 08:56 PM 發表 查看引用來源
,你的平價包膠令我想起當年旅遊馬尼拉.,馬可斯總統執政時期于晚上十二時後實施介嚴。友人提議落酒店大堂執平貨,

揾件賓賓過夜。那些囡囡會自動在客人面前遊走希望被選中,選中一個問价要三佰Philippine peso,友人提議等吓先話

唔定可以減价呢。先前那位隹麗自動減价need 200 peso 過夜, OK成交上房.............. ...
幾多年前?

引用:
原帖由 farm1615 於 2019-3-7 10:27 PM 發表 查看引用來源

幾多年前?
第10任菲律賓總統
任期
1965年12月30日-1986年2月25日

引用:
原帖由 tml0398 於 2019-3-8 03:54 PM 發表 查看引用來源

第10任菲律賓總統任期
1965年12月30日-1986年2月25日
三十年前😂

現在你点夠班韓仔爭女,
比女弹你台就有

前往最後回覆