第一次去澳門金池桑拿玩遊戲團吹加全套初體驗

收藏  |  訂閱
24  19.0k

第一次去澳門金池桑拿玩遊戲團吹加全套初體驗

我本身未去過金池桑拿玩,我老友佢去過,所以周末同佢先去珠海玩,玩完第二日訓醒先去吃下飯,再特個正骨 hea下先,
再去拱北過關,過關後搭六蚊澳巴去到舊葡京落,先去星際同美高梅賭錢賭番幾手,玩左一輪輸左千幾蚊見無乜運,就走人去食飯。

食飽後行去金池桑拿,上到去裝修係有啲舊但算幾乾淨,入沖涼房換衫,locker仔幫我地開箱就走開,我地DIY換衫,然後去沖涼,沖涼出大廳,由於係周六晚真係勁多人,我朋友醒目搵左個吉位坐落去先,我無位就坐走廊邊既高鄧,同佢吹下水咁,等一陣有囡囡出黎,果晚約有三十幾件囡,越妹多祖國妹少,見食用率有約三成,心形牌價錢最平但質素一般,AV星牌有越有祖妹質素都唔錯咁,因為夜晚11點有遊戲,我未試過所以齊齊等夠鐘玩遊戲。

等一陣夠鐘就有成班越妹出黎,先輪流同客波推,奶大脾,然後團吹,先用濕巾抹乾淨細路,就吹左五分鐘左右,經理廣播話如果
比技師吹爆要比五百蚊貼士,但我地都無被吹爆唔使比,第一次玩感覺幾新鮮刺激,然後又有抽獎抽中號碼可獎羅免費服務咁,我地都無中到,就各自揀囡入房,我地都揀左件東北高佻靚技師。

入到房技師先替我侍浴,有張洗浴椅趴係上邊洗,洗得幾細心又有水中簫同毒龍鑽,洗完上床,先黎波推奶蓮奶勻全身,然後69佢環保我奶西,奶到佢好多西水流出黎,然後上套屌,騎馬坐蓮狗仔式男上乜都玩齊,最尾屌到佢好hi,就大車車住黎屌出野,玩足六十分鐘,事後又出番大廳抖一陣hea下,跟住走人埋單約二千蚊港紙,算係一次幾好既體驗!

澳門金池休息廳走廊隨影一

澳門金池休息廳走廊隨影二

澳門賭場十二生肖天幕開幕隨影

賭場內人山人海內地客最多!

的確好玩,不过有啲贵!
如果條女質數ok才抵deal

引用:
原帖由 港男happy4 於 2019-3-6 11:51 AM 發表 查看引用來源
的確好玩,不过有啲贵!
如果條女質數ok才抵deal
澳門桑拿黎講金池算最平,而且女質素幾好值回票值!

D女客量咁頻密,69就真系。。。忌忌地

金池上次去都五年前了,十年前就主場成日去,有自由行後比國內同胞玩到貴曬,記得沖涼房換衫有女服侍,好似係賓賓,印印定越越女,依家要DIY???

引用:
原帖由 偷渡的港佬 於 2019-3-9 12:44 AM 發表 查看引用來源
D女客量咁頻密,69就真系。。。忌忌地
其實無你相像中咁密,啲女前後都有洗,出黎玩都唔驚咁多架啦!

引用:
原帖由 readyboyy 於 2019-3-9 11:16 AM 發表 查看引用來源
金池上次去都五年前了,十年前就主場成日去,有自由行後比國內同胞玩到貴曬,記得沖涼房換衫有女服侍,好似係賓賓,印印定越越女,依家要DIY???
係有越女幫你著衫,但我地無要因為要俾貼士,我講係locker果邊都係自己DIY除衫,走時自己著衫咁!

二千都唔算貴, 但如果買套票,會唔會平D?

奶西唔緊要 有帶套 但有大車就:smile_o08: 因為D囡幫客毒龍嘛

c兄,平過系上面玩啦,重點系有服務呀

前往最後回覆