上一頁下一頁
發新話題

曼谷腳軟之旅

收藏  |  訂閱
54  16.7k

曼谷腳軟之旅

今次住係鵬蓬站 arizel hotel
所以主力都係玩小店massage 為主

去左 102 club , addict , 桃屋 101 premier 
Seven heaven ,cancan 

不過今次102 club 服務差左好多,但女女相頭 keep 到 , 係得老相好服務落力,其他女女服務都麻麻,有老友揀左個翻版水野朝陽,但細波加死魚

Seven heaven 推介各位懶人去,訓底享受口爆服務,但最好晏晝4-5點去,會比較多女,個場以幼幼主,個人玩左兩次雙飛,2500一次

Addict 好出名,應該好多師兄都去過,係102 club 隔離 6點後女女多選擇同以韓 feel 為主,服務 keep 到,唔會話好驚喜,但一定做足

桃屋就係主打服務,但女女年紀較熟,但相頭唔差,屬靚中女,喜好服務唔太介意中女既師兄可以一試

Cancan 主打幼幼,日韓 feel ,服務一般但係互動係咁多間最好,揀左個女女好鐘意 balck pink(韓國女子組合)個程成日唱歌跳舞,又唱得幾好聽,好過癮

101 premier 相頭最差,但服務好好,如非冇選擇可以唔去,我係臨上機貪近先去

另外去左間 dozo massage 諗住一心玩成人玩具,但今次去女女相頭差,仲要冇左成人玩具玩,加上變左國內同胞主力,即刻走人

玩左8獲腳都軟,各位師兄可以一齊分享下

多謝CHING報告 ,帕蓬晚上比較人多 ,我還是喜歡去輝煌的大浴室多的 .

你講有幾件細嘢我上次門口睇過,少部分叫做食得落,但山長水遠去到都係想食好dd, 最後去大大間浴室,五千幾的確唔同,係嫌時間短,如果好似東莞咁兩個鐘就正!
ching口爆雙飛點玩法?輪流含撚?

引用:
原帖由 glue123 於 2019-3-18 08:47 PM 發表 查看引用來源
你講有幾件細嘢我上次門口睇過,少部分叫做食得落,但山長水遠去到都係想食好dd, 最後去大大間浴室,五千幾的確唔同,係嫌時間短,如果好似東莞咁兩個鐘就正!
ching口爆雙飛點玩法?輪流含撚? ...
雙飛口爆係輪流含

引用:
原帖由 038886 於 2019-3-18 09:51 AM 發表 查看引用來源
今次住係鵬蓬站 arizel hotel
所以主力都係玩小店massage 為主

去左 102 club , addict , 桃屋 101 premier 
Seven heaven ,cancan 

不過今次102 club 服務差左好多,但女女相頭 keep 到 , 係得老相好服務落力,其他女女服務都麻麻,有老友揀左個翻版水野朝陽,但細波加死魚

Seven heaven ...
多謝師兄指路,請問大約咩價位?係明碼實價定係要同女女傾價?

引用:
原帖由 BMX4 於 2019-3-18 11:45 PM 發表 查看引用來源

多謝師兄指路,請問大約咩價位?係明碼實價定係要同女女傾價?
每間都係明碼實價,入到去會比價錢牌你睇,ok 再慢慢揀女
Addict, 102 club , cancan 都係睇真人
其他睇相或ipad

引用:
原帖由 038886 於 2019-3-18 10:28 PM 發表 查看引用來源

雙飛口爆係輪流含
咁無乜意思,分兩次玩好過

引用:
原帖由 glue123 於 2019-3-19 01:17 PM 發表 查看引用來源

咁無乜意思,分兩次玩好過
兩睇啦,因為小弟錫 lin 會比較有 feel
所以比較鐘意咁玩🤣🤣🤣🤣

引用:
原帖由 038886 於 2019-3-19 10:16 PM 發表 查看引用來源

兩睇啦,因為小弟錫 lin 會比較有 feel
所以比較鐘意咁玩🤣🤣🤣🤣
你講係你錫她lin 定係她錫你lin?

引用:
原帖由 BK4894 於 2019-3-18 08:45 PM 發表 查看引用來源
多謝CHING報告 ,帕蓬晚上比較人多 ,我還是喜歡去輝煌的大浴室多的 .
宜家泰國消費真係貴左好多,我行左幾間都4000起錶,有的平d, 但質數差過香港噤鐘仔

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆