上一頁下一頁
發新話題

曼谷腳軟之旅

收藏  |  訂閱
54  16.7k

引用:
原帖由 glue123 於 2019-3-21 11:22 AM 發表 查看引用來源

你講係你錫她lin 定係她錫你lin?
我比女女鍚:smile_40::smile_40::smile_40::smile_40:

引用:
原帖由 glue123 於 2019-3-21 11:28 AM 發表 查看引用來源

宜家泰國消費真係貴左好多,我行左幾間都4000起錶,有的平d, 但質數差過香港噤鐘仔
大浴室???唔只玩女,連食野都高消費左
一係食當地平民野,但唔係好食得慣,唔可能餐餐食

引用:
原帖由 038886 於 2019-3-21 01:07 PM 發表 查看引用來源

我比女女鍚:smile_40::smile_40::smile_40::smile_40:
應該一個含撚一個奶春袋舒服

引用:
原帖由 038886 於 2019-3-21 01:09 PM 發表 查看引用來源

大浴室???唔只玩女,連食野都高消費左
一係食當地平民野,但唔係好食得慣,唔可能餐餐食
係呀大浴室,4000都唔係包正,有的好唔掂都有,不過去到咁遠想玩d明星級,比較貴的場5000-6000,但唔見得好撚正,可能正的都在忙吧

引用:
原帖由 glue123 於 2019-3-21 04:52 PM 發表 查看引用來源

應該一個含撚一個奶春袋舒服
等我下次去發掘下有邊間可以先:smile_40:

引用:
原帖由 glue123 於 2019-3-21 04:58 PM 發表 查看引用來源

係呀大浴室,4000都唔係包正,有的好唔掂都有,不過去到咁遠想玩d明星級,比較貴的場5000-6000,但唔見得好撚正,可能正的都在忙吧
咁真係好貴wo,因為我係曼谷冇乜玩大浴室,我記得早幾年4000已經好靚下
反而係芭堤雅我就玩得多大浴室,早年幾前3200左右已經可以食用,4000戈d model其實差唔多,係身型高挑d

引用:
原帖由 038886 於 2019-3-21 11:03 PM 發表 查看引用來源

咁真係好貴wo,因為我係曼谷冇乜玩大浴室,我記得早幾年4000已經好靚下
反而係芭堤雅我就玩得多大浴室,早年幾前3200左右已經可以食用,4000戈d model其實差唔多,係身型高挑d ...
有冇玩過紅燈區的企企,見過有的白種都幾正又高,開4000,不過我驚好似快餐姏好無癮冇幫襯

引用:
原帖由 glue123 於 2019-3-22 09:57 AM 發表 查看引用來源

有冇玩過紅燈區的企企,見過有的白種都幾正又高,開4000,不過我驚好似快餐姏好無癮冇幫襯
戈d唔敢試,始終人在外地,除左要好玩,安全都好緊要

請問師兄個小費幾多?

引用:
原帖由 wsm2004 於 2019-3-23 05:25 AM 發表 查看引用來源
請問師兄個小費幾多?
唔洗比小費

最多係問你請唔請女仔飲野,120銖左右

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆