上一頁下一頁
發新話題

曼谷腳軟之旅

收藏  |  訂閱
54  16.7k

引用:
原帖由 glue123 於 2019-3-21 11:28 AM 發表 查看引用來源

宜家泰國消費真係貴左好多,我行左幾間都4000起錶,有的平d, 但質數差過香港噤鐘仔
我在輝煌一般食3000左右的 ,各花入各眼 ,撞手神:smile_46:

引用:
原帖由 BK4894 於 2019-3-25 09:20 PM 發表 查看引用來源

我在輝煌一般食3000左右的 ,各花入各眼 ,撞手神:smile_46:
而家曼谷既大浴室仲有冇水床玩??同埋服務趕唔趕??
因為我上次去大浴室都成3年前,唔知同而家分別大唔大

引用:
原帖由 038886 於 2019-3-26 10:13 AM 發表 查看引用來源

我諗一間間,不過有水床我都唔玩,浴池鴛鴦浴好玩過水床,又有水中簫

引用:
原帖由 BK4894 於 2019-3-25 09:20 PM 發表 查看引用來源

3000有無大件頭的?小弟都係中意高大威猛,天然大波。上次去我醒目了,和經理講一定要天然,唔講好大機會奶嘢,7成假波

引用:
原帖由 glue123 於 2019-3-26 01:15 PM 發表 查看引用來源

我諗一間間,不過有水床我都唔玩,浴池鴛鴦浴好玩過水床,又有水中簫
所以我而家鍾意去玩日式massage,就係貪佢個浴池可以慢慢玩

引用:
原帖由 glue123 於 2019-3-26 01:22 PM 發表 查看引用來源

3000有無大件頭的?小弟都係中意高大威猛,天然大波。上次去我醒目了,和經理講一定要天然,唔講好大機會奶嘢,7成假波
睇黎師兄鍾意d歐美身型,行多幾間啦,最出名戈幾間浴室都係同一條街,睇到岩先比錢
或者可以試下去club 102,我見過都唔少依類女女,不過我唔太岩食

引用:
原帖由 038886 於 2019-3-26 04:41 PM 發表 查看引用來源

睇黎師兄鍾意d歐美身型,行多幾間啦,最出名戈幾間浴室都係同一條街,睇到岩先比錢
或者可以試下去club 102,我見過都唔少依類女女,不過我唔太岩食 ...
點解唔岩食,高大好正呀,當然係講唔肥的,有腰有籮有大波,美腿好正

引用:
原帖由 038886 於 2019-3-26 10:13 AM 發表 查看引用來源

最近在曼谷好像沒有了,在芭堤雅和清邁就有,不過這兩個地方我一年去一次

引用:
原帖由 glue123 於 2019-3-26 06:48 PM 發表 查看引用來源

點解唔岩食,高大好正呀,當然係講唔肥的,有腰有籮有大波,美腿好正
因為怕太大件好難征服,下次去試下爬下山先:smile_40::smile_40:

引用:
原帖由 BK4894 於 2019-3-26 08:29 PM 發表 查看引用來源

最近在曼谷好像沒有了,在芭堤雅和清邁就有,不過這兩個地方我一年去一次
依幾年太沉迷係日式按摩,下次要去返轉大浴室感受下先:smile_30::smile_30::smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆